Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Μα ναι, φυσικά! Αυτό σε ποιο επεισόδιο θα πάει stalled να κάνει παρέα και στα υπόλοιπα που έχουμε αρχίσει μαζί και περιμένουν; :roar:
Nov 24 2010 15:17
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Μπορεί να μετράει και το σχολείο όντως, αλλά υπάρχει και αρκετός ελεύθερος χρόνος ανάλογα με τις εποχές βέβαια. Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ένα άτομο των ηλικιών που ανέφερες, αλλά πιστεύω ότι όντως μπορεί να έχει περισσότερο. Εκτός αν έχει υποχρεώσεις στο σπίτι κτλ. Χεχε, για κάποιο λόγο χαίρομαι αρκετά που βλέπω ότι πιστεύεις αξιόλογα anime (έχω και κάτι άκυρα που χαντακώνω βέβαια xD). :nod: :nod2: Βέβαια, φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και θεωρεί άλλα καλύτερα, αλλά χαίρομαι (επαναλαμβάνομαι) που θεωρείς καλά κάποια anime που είδα (δεν νομίζω ότι θα τα θεωρείς όλα xD) Σιγά σιγά, ελπίζω να δω και άλλα anime, και θέλω να δω κάποια anime τα οποία είναι πολύ γνωστά, χωρίς να λέω ότι έχω δει άγνωστα, αλλά πχ τύπου Cowboy Bebop γιατί το έχω και μπροστά μου το dvd (=p) δεν έχω δει. :wis: Ελπίζω να σου αρέσει κάποια από τις σειρές που είπες ότι θα τσεκάρεις :) Ούτε έχω πολύ, βλέπω ότι τύχει και μου αρέσει. Βέβαια, αυτό που μου κάνει εντύπωση και εμένα την ίδια το τοπ 5 είχε αρκετό δράμα, και δεν γνωρίζω αν σου αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο είδος .
Nov 24 2010 14:53
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Καλέ τι λες? Εϊσαι μόλις 15 χρονών και έχεις και σχολείο. Λογικό είναι να μην έχεις δει τα ίδια με έναν άνθρωπο πχ που ξεκίνησε από τα 18 μέχρι τα 22. Μη σου πω ότι με την λίστα σου as it is έχεις δει περισσότερα (και καλύτερα) από πολλούς στο forum που ασχολούνται τον ίδιο χρόνο. Τhanks for the info όσα δεν είχα κατά νου τα σημείωσα για να τους ρίξω μια ματιά. (ειδικά τα doramas Που δεν έχω τόση εμπειρία)
Nov 24 2010 02:54
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[img]http://i94.photobucket.com/albums/l115/Skellor/BT/Yugo-3.jpg[/img] Θες να το δούμε μαζί; *_* Το κατεβάζω, xvid.
Nov 23 2010 23:06
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Well, επειδή στο introduce yourself στην anime.greek έχει προχωρήσει σελίδες και δεν λέει να κάνω σπαμ, θα σου απαντήσω από εδώ που σε βλέπω και συχνότερα μέσα =p Και όχι δεν έκανα πλάκα. Πόσα άτομα μέσα στο φόρουμ που βλέπουν το ίδιο χρονικό διάστημα με εμένα έχουν δει πάαααρα πολλά Τ^Τ Θα τους φτάσω, που θα μου πάει. (ναι αυτό μου θυμίζει λίγο στρουμφάκια.) Top 5 για anime ή για j-drama; Anyway, θα γράψω και τα δύο. Από anime, copy paste από το myanimelist. [I]Welcome to the NHK! Genshiken Cromartie High School Abenobashi Mahou Shoutengai Sayonara Zetsubou Sensei [/I] Και από j-drama [I]Aishiteru, πραγματικά υπέροχη σειρά. Beach Boys Mother Summer snow Orange Days[/I] δεν είναι και άγνωστα και κάποιες που μου άρεσαν πολύ ήταν το 14 sai no haha και το ikebukuro west gate park, το έβλεπα και με την sis το τελευταίο και το ευχαριστήθηκα πιο πολύ για κάποιο λόγο. Και αγαπημένες j-movies [I]Αkiresu to kame Ρirii shushu no subete Suki da! Aoi Haru[/I]
Nov 23 2010 18:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[spoiler][img]http://www.internet-library.net/funny-picture-cat-picture-ehpien.jpg[/img][/spoiler]
Nov 23 2010 18:05
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[spoiler] [IMG]http://jaycee05.files.wordpress.com/2008/08/yasuko9.png[/IMG] [/spoiler]
Nov 23 2010 11:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

γούτσου γούτσου icon :) Haguu~
Nov 22 2010 00:36
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Χαχα, μα γιατί το λες αυτό; Εγώ, αυτό το τόσο αποφασιστικό άτομο που κρατάει ένα σετ για μήνες; Τι είναι αυτά; :kakaka: Φήμες! Αλλά πλάκα πλάκα, δεν μπορώ να κρατήσω setάκι(μ'άρεσε ο συνδυασμός) για πολύ καιρό. Μην νομίζεις, και αυτό θα αλλάξει, θα μου γυαλίσει κανένα φάναρτ, καμιά εικόνα και τζα! καινούριο set. Και να φανταστείς, δεν θα έβαζα αυτό, ήθελα να κάνω ένα με κάποιο anime που έβλεπα μικρή, τύπου Robin Hood πχ ή και το Akage no Anne που το είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία (κόλλημα θα έλεγα).
Nov 22 2010 00:32
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Σαν τα πουκάμισα τα αλλάζεις τα setάκια. :kakaka:
Nov 22 2010 00:20
Photo

Βασικά μην απαντήσεις, θα μπω msn :P
Nov 20 2010 01:01
Photo

Λολ, δεν το γνώριζα αυτό. Θα το έχω υπόψιν μου τότε :) Αφού γράφουν και οι περισσότεροι στο thread ότι θα γίνει σύντομα, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάποιο τον Δεκέμβρη τουλάχιστον :P Πολύ καλό αυτό! :ureshii: Είπε και την φοβερή ιστορία που του την έπεφτε ο ομοφυλόφιλος φαντάρος; :knock-knock: Αν την είπε, ελπίζω να μην έβαλε πάλι πολλές λεπτομέρειες.
Nov 20 2010 01:00
Photo

Πάντα φαίνομαι online στο forum, ακόμα κι όταν δεν είμαι στον υπολογιστή, οπότε μην κρίνεις από κει. Για να δεις αν είμαι όντως εκεί, γράψε μου στο MSN. :P Oh well, next time... και ναι, μια χαρά πέρασα... πέθανα στα γέλια με τις ιστορίες του [Aoshi] από το στρατό... αυτό το παιδί δεν παίζεται. :hahaha:
Nov 20 2010 00:53
Photo

Ωχ! Όχι, δεν πήγα καθόλου. Προέκυψε κάτι (την κουβαλάω την γκαντεμιά πάνω μου) και μετά βαριόμουν να κατέβω και λόγω ώρας xD Εν τω μεταξύ, σε έβλεπα online και έλεγα "Άρα δεν πήγε xD". Εμ, δεν θα ξαναγίνει κάποια στιγμή; :kakaka: Πέρασες καλά; :hero:
Nov 20 2010 00:34
Photo

Να φανταστώ ότι δεν ήρθες σήμερα στο meeting. Ρώτησα σε κάμποσα τραπέζια αλλά δεν σε βρήκα. :P
Nov 19 2010 23:20