Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Ευχαριστώ πολύυυυ! ^Ο^ Και εσύ ό,τι επιθυμείς :)
Dec 06 2010 15:25
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Χρονια πολλα Zura, να τα εκατοστησεις! Ο'τι επιθυμεις. (you know, τα γνωστα) :)
Dec 06 2010 13:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ευχαριστώ πάρα πολύ! ^_^ χαχαχα :hahaha: Όντως, εφηβεία κτλ. Ωραία ηλικία :3 Αρκεί να τα απολαύσεις αυτά τα χρόνια όσο μπορείς :P Να γυρνούσες το χρόνο πίσω; :himitsu: Καλά θα 'ταν. Αν και αν ήξερες πως, θα σε κυνηγούσαν.
Dec 06 2010 13:07
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Happy 16, βρε! Άντε και στα 256! [/nerd joke] :hihi2: [size=1]Ωραία ηλικία τα 16, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω κι εγώ εκεί. :if:[/size]
Dec 06 2010 11:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Του υπερασπιστή των φτωχών και των αδύναμων του ξέφυγε κάτι, και έκανε ένα λάθος.
Dec 04 2010 16:46
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Δεν κάνουμε την ερώτηση όταν γράφουμε μόνη μας την απάντηση, ω υπερασπιστή των αδυνάμων και των φτωχών.
Dec 04 2010 16:40
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Τώρα αντί για Legend of Vage, τι θα πεις;; Αν έβαζα Robin Hood no Daibouken, θα έλεγες Vage Hood no Daibouken.
Dec 04 2010 16:34
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

The Legend of (V)age
Dec 01 2010 10:43
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Αι μαρή από εκεί! :madtodeath: Θα το αλλάξω το icon! Αν βάλω τον Ζορό δηλαδή τι θα μου πεις;
Nov 30 2010 23:06
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Vage το κορίτσι της χαράς.
Nov 30 2010 22:58
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Ναι, καταλαβαίνω, και εγώ θα ήθελα να δω και άλλους χαρακτήρες. Ας πούμε περίμενα να έχει τον πρωταγωνιστή του Working για να τον ψηφίσω, αλλά επέλεξα κάποιον ήδη τώρα. Το ίδιο ισχύει και σε κάποιες άλλες κατηγορίες. Ναι, είναι καλή ιδέα το να είναι ξεχωριστά από τα awards, θα έχει φάση το συγκεκριμένο. Βέβαια το hot εξαρτάται και από τα γούστα, οπότε δεν ξέρω πόσο απήχηση θα έχει. Πάντως περισσότερους χαρακτήρες σίγουρα χρειάζεται, τουλάχιστον τα κορίτσια για να έρθουν στον ίδιο αριθμό με τα αγόρια. I liked Anelis's idea too. Most annoying character, LOL. Ναι, καλά και εγώ το έχω στα stalled, απλά επειδή έβλεπα ότι έπιανε. Μπορεί σιγά σιγά να έπεφτε η φήμη που απέκτησε γι' αυτό και δεν είδα μεγάλη κίνηση σε φόρουμς σχετικά με αυτό όταν τελείωσε. Πάντως αυτό το έλεγα γενικά, όχι για το συγκεκριμένο. Δεν φαίνεται τόσο τέλεια; *_* Θέλω τόσο πολύ να την δω. Ναι, είδα κάποια OVA σε λίστες αλλά δεν έχουν μεταφραστεί, και κρίμα, θα μπορούσαν να πάρουν και άλλα μέρος. Ναι, ναι, καταλαβαίνω. Δε μας χαλάει να πάει του χρόνου, αρκεί να μεταφραστεί. Ναι, άσε! Τουλάχιστον κάποιος αξιώθηκε και το μετέφρασε το Hiyokoi και χαίρομαι που θα πάρει μέρος. Α! Επίσης, θα συμφωνήσω με τον Radagast στο κομμάτι της Panty and Stocking, του αξίζει περισσότερο το best animation.
Nov 28 2010 15:57
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Eμ δεν μπορούμε να βάλουμε όσους χαρακτήρες θέλουμε. XD Αν ήταν έτσι ξέρεις πόσους έχω ακόμη να προσθέσω? Για hottest Boys/Girls ναι δεν έχω καμία αντίρρηση να μπει ίσα ίσα δεν σχολιάζω επειδή περιμένω να δω "υποψηφιότητες" , και επειδή σκέφτομαι μήπως του δώσουμε και ελαφρώς άλλη μορφή ξεχωριστά από τα awards (I kinda liked Hanzo's idea). Aπό εκεί και πέρα φυσικά και δίνω έμφαση στην γενικότερη εικόνα της σειράς. Aπλά όταν έχω δει κάποια επεισόδια και με ανάγκασε να το κάνω stall από την βαρεμάρα, όταν βλέπω ότι στο forum λίγο πολύ έχουν την ίδια γνώμη και το ίδιο συμβαίνει και σε παγκόσμιο επίπεδο ε πάει να πει ότι δεν με έχουν πιάσει οι tsunderies μου. XD Την ταινία Colorful την έχω κατά νου όπως και το Mirai Nikki πχ και κάποια άλλα όταν με το καλό βγούν και υποτιτλιστούν. Η δεύτερη ταινία βγαίνει εκτός προθεσμίας οπότε θα μεταφραστεί ακόμη πιο μετά οπότε καταλαβαίνεις ότι παει για του χρόνου. Περιμένω πότε θα αποκτήσουν fansubs κάποια πράγματα αλλά αν δείτε κάτι που μου ξέφυγε (όπως πχ το Hiyokoi that rocked) εννοείται ότι μου λέτε να τα έχω υπόψιν.
Nov 28 2010 15:00
Photo

Στο γράφω εδώ. What about [url=http://myanimelist.net/anime/8142/Colorful_(Movie)]Colorful (movie)[/url] and Uchuu Show e Youkoso? Όταν μεταφραστούν θα μπορούσαν να μπουν; Η πρώτη ήδη έκανε θραύση στους ιαπωνικούς κινηματογράφους, καθαρό δράμα η ταινία που φαίνεται λάτρεψαν. Η δεύτερη δεν ακούστηκε και κάτι, γι' αυτό μάλλον και δε μεταφράστηκε τόσους μήνες, οπότε μάλλον όχι. Αν βγει η ταινία μεταφρασμένη από κάποιο fansub group ας πούμε αρχές Ιανουαρίου πχ 3, θα μπορούσε να μπει στη λίστα η ταινία Colorful;
Nov 28 2010 11:46
Photo

[QUOTE]Ειλικρινά δεν βλέπω ποιόν θα μπορούσε να εκτοπίσει ο Ryoushi για να πάρει την θέση του. Kαι γενικά από ότι έχω ακούσει για το Ookami san kαι από ότι έχω δει και η ίδια ήταν στην καλύτερη μια μέτρια σειρά. Ποιά η θέση της στον διαγωνισμό όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές για να λάβουν τα ήδη περιορισμένα slots?[/QUOTE] Όχι, να εκτοπίσει θα μπορούσε να προστεθεί. Εντάξει, αυτό είναι στην κρίση σας ποια anime θα βάλετε, και στην κρίση τους καθενός αν θεωρείτε μέτρια σειρά ή όχι. Αλλά στα hottest girls η Ookami-san θα μπορούσε άνετα να προστεθεί *_* Όταν πρωτοείχε βγει, τα αγόρια είχαν λυσσάξει, και δεν εννοώ αυτά του forum φυσικά. Εκτός αν δεν μπαίνουν χαρακτήρες που τα anime τους δεν συμμετέχουν στα awards. Πάντως είχα δει ότι κάπου έγραφες ότι το κρίνεις με το πόσοι γράφουν στα threads εδώ πέρα. Πολλοί που τα βλέπουν είτε δε βρίσκουν την ευκαιρία να γράψουν ή είτε επειδή δε γίνεται κάποια συζήτηση ή δε θέλει να συμμετέχει σε αυτήν ή είτε επειδή δεν θέλουν να γράψουν. Το λέω και από προσωπική εμπειρία, πχ στο MM! δεν έγραψα καθόλου, φέρνοντας ένα παράδειγμα. Οπότε καλύτερα από την γενική εικόνα που δίνουν τα anime.
Nov 28 2010 10:49
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Αυτό είναι 13 επεισόδια. Ας τελειώσουμε επιτέλους το Occult που έχει ίδιο αριθμό επεισοδίων. Τα άλλα είναι μεγαλύτερα, και να τελειώσουμε και το j-drama.
Nov 24 2010 17:34