Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kenny

Όχι, δεν πήγα τελικά :P
Νοέ 07 2010 15:09
Φωτογραφία

Kenny → Kamen Tantei Zura

Ήσουν χθες στο meeting; :P
Νοέ 07 2010 14:58
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → iristella

Hello iristella! :3 Είναι ένας από τους χαρακτήρες, συγκεκριμένα η Susanna, του Genshiken που κάνει cosplay τη Shinobu :) Ήταν από τα πρώτα references που είχε το chapter του καινούριου Genshiken.
Νοέ 06 2010 08:49
Φωτογραφία

iristella → Kamen Tantei Zura

Nα κάνω μια μικρή και αθώα ερώτηση? H sig σου από Bakemonogatari δεν είναι? Γιατί λέει Genshinken επάνω? Ηi και από εδώ btw. ^w^
Νοέ 06 2010 02:15
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Άλλο αυτό, αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Hanzo όμως, και για τους υπόλοιπους (για όσους υπάρχουν δηλαδή) :P
Νοέ 05 2010 18:09
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Οτι ειναι ο hanzo ειναι,αλλα αμα δεις illustration του της εποχης θα σου πεσουν τα μαλλια.
Νοέ 05 2010 17:12
Φωτογραφία

Βασικά είναι. Απλά είναι το alternate costume του. Νομίζω υπάρχει και σε εικόνες στο wiki. Αν και λογικό όλοι να τον έχουν συνηθίσει με τα κύρια costumes του, και εγώ η ίδια. Αγνόησε τα μάτια στην δεύτερη εικόνα, παραέχει βλεφαρίδες xD [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/24b67b5da55460895640b2fb9fa8487f.jpg[/IMG] [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/2846964_m.jpg[/IMG] Θα το έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ πολύ! :congrats:
Νοέ 05 2010 10:19
Φωτογραφία

Η πλακα ειναι οτι την kunoichi την ειχα ψιλιαστει... αλλα αυτος ΔΕΝ ειναι ο hanzo hattori.Αν και θα μου πεις koei ειναι αυτη... Παντως, για οτιδηποτε σε σχεση με DW,SW,three kingdoms etc.,consult kamui the great philoshopher fo the best advice.
Νοέ 05 2010 00:31
Φωτογραφία

Και, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Το κάνουν αρκετοί. Το έχω παρατηρήσει αυτό σε αρκετούς γέρους που υπάρχουν γύρω σου, χώνονται γιατί είτε πιστεύουν ότι λόγω της ηλικίας σου δεν έχεις καμία δόση ωριμότητας είτε γιατί απλά πιστεύουν ότι μόνο αυτοί το γνωρίζουν. Είναι ένα κακό συνήθειο που φοβάμαι ότι θα το αποκτήσω και εγώ όταν γεράσω. Ναι, δεν μου άρεσε η εικόνα με την Kunoichi και τον Hanzo, και αποφάσισα να βάλω τον Ishida. (Όχι ότι δεν θα την αλλάξω πάλι.) DW ε; Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε γι' αυτό αν είχα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς. Τα τελευταία μόνο, αυτό ισχύει και για το samurai warriors και την μίξη, warriors orochi. Και τα περισσότερα εκ ενοικίασης, αν και είχα βρει ένα από τα samurai warriors στα παιχνίδια που πουλούσαν 5-10 ευρώ στο carrefour, συγκεκριμένα το 2(wth?). Σκοπεύω να αγοράσω το 3 κάποια στιγμή. ΥΓ. Χαίρομαι που ακούω ότι είναι καλό. Αν κάποια στιγμή, πάρω καινούριο τροφοδοτικό ελπίζω να το ευχαριστηθώ.
Νοέ 04 2010 23:20
Φωτογραφία

Πεφτεις μεσα σε ολα οσα λες.Oι γεροι ειναι γαματοι αλλα νομιζουν πως τα ξερουν ολα,,λογω εμπειριας,και χονωνται εκει που δεν χωρανε. Παντως,τι εγινε?Mitsunari Ishida? Υ.Γ.Το tales of vesperia ειναι παρα πολυ καλο.Το εχω τερματισει. Αμα αρχισω να μιλαω και για DW5,θα μας παρει το χαραμα. BEST,GAME,EVER!
Νοέ 04 2010 23:10
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Οκ θα σε κάνω add, και θα τα πούμε αύριο. :p Ρε ναι, μια χαρά είναι. Δεν έχουν πρόβλημα αυτά. Το παλιό μου ακόμη ζει να φανταστείς, τα έχει πατήσει τα 5-6 χρονάκια του. Χαχα, έτσι! Δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ αυτό. Ωραίο ακούγεται. Μόνο μουσική άκουγα. Είδα μόνο το Opening, τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό.
Νοέ 04 2010 23:07
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

MSN. Add me οποτε θες. :) Και θα στα στειλω αυριο γιατι δεν εχω τον εξωτερικο μου μαζι. Χαχαχα, all hail Xbox! Πραγματικα πολυ θηρια ειναι τα Xbox. Ειδικα το παλιο, τι ηταν...omg. Τωρα βλεπω anime στο Xbox. :P Υ.Γ. Ωραιο το Tales of Vesperia. Το ειχα δει να το παιζει ο ξαδελφος μου. Ναι οντως. Ειναι γενικα το στυλακι του που τον κανει awesome. :P
Νοέ 04 2010 22:04
Φωτογραφία

Όπως σε βολεύει, δεν έχω πρόβλημα. Διάλεξε :) Ναι, ας το αφήσουμε ασχολίαστο αυτό xD Ήταν όντως πολύ σπαστικιά. Χαχαχα, θεική αντίδραση! Τι να κάνει το παιδί. Δεν ήξερε. (τώρα για κάποιο λόγο μου ήρθε το "ε δεν ήξερες, ε δεν ρώταγες;" anw). Πάντως είναι πόρωση όντως τα παιχνίδια, αν και τα περισσότερα τα νοίκιαζα. Αν και τώρα τα κακάρωσε το xbox, μάλλον το τροφοδοτικό του καλύτερα. Και πάνω που είχαμε γράψει το tales of vesperia. Οπότε στραφήκαμε στο ps τώρα XD EDIT: O Ishida παίζει να έχει τα πιο θεικά fanarts. Μαζί με τον Yukimura :tensai:
Νοέ 04 2010 21:50
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Nice. Βασικα απλα πες μου πως θες να στα στειλω? Θες να στα ανεβασω σε κανα megaupload ή απο msn? :) Απαπα, αλλο [I]κοριτσι [/I]η Tachibana. Τι σπαστικια που ηταν...:P Ετσι!!! Ina FTW!!! Καλα το SW το πρωτο το ειχα τερματισει στο Xbox μαζι με τον ξαδελφο μου. Απο τις 9 το βραδυ μεχρι το πρωι παιζαμε το SW για να το τερματισουμε. Και ξες...επειδη αυτος δεν ειχε ιδεα απο αυτο το παιχνιδια αλλα του αρεζε, ελεγε οταν τερματιζαμε με εναν παιχτη." Γιατι βγαζει καινουργιο παιχτη καθε φορα που τερματιζουμε ενα?!" :P. Εχχ...και τελικα το τερματισαμε σχεδον σε μια βραδια (μονο τον Takeda αφησαμε). Και ειπε, ελα ενας εμεινε, μπορεις και μονος σου. Κλεινω το Xbox, και του δειχνω το DW 5 και μου λεει? Καλα με κοροιδευεις? Υπαρχει και αλλο τετοιο παιχνιδι? xD
Νοέ 04 2010 21:26
Φωτογραφία

Ωωω ωραία. Δεν έχω πρόβλημα, αν δεν σου κάνει κόπος. Όποτε έχεις χρόνο :) Τουλάχιστον έτσι λέει η εμπειρία με την sis. Χαχαχα, εντάξει είχε δίκιο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ναι, κορίτσι λέμε τώρα! όταν είχα παίξει παιχνίδι δεν είχα ιδέα από την κανονική ιστορία xD Μετά ήμουν "ΟΟΟΟΚ." και φυσικά WE LOVE INA! Αυτή που ήταν εύκολη στην χρήση ήταν η Tachibana, αν και δεν την έτρεφα τεράστια συμπάθεια. Χεχε, αναμενόμενο :D
Νοέ 04 2010 21:07