Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Anelis

Οπότε είναι λογικά είναι οι άλλες ερμηνείες. Κατάλαβα, ελπίζω να σου αρέσει κάποιος από τους άλλους. Well, αν το συνεχίσεις αρκετά, ελπίζω να σου αρέσει ο καινούριος χαρακτήρας που εμφανίζεται. Ίσως δεν σου αρέσει στην αρχή, αλλά μετά προσωπικά τον/την λάτρεψα xD Βασικά τι βάζω τον/την, αν έχεις δει εικόνες θα καταλάβεις λογικά για ποιον αναφέρομαι. Χεχε, οκ, θα σε κάνω add :hero: Ελπίζω όμως να έρθει αίτηση γιατί μου κάνει βλακείες το μουσουνου τελευταία και δεν κάνει add κανέναν. Λες και δεν θέλει είναι. Αλλιώς θα σου έρθει ένα p.m. με το δικό μου :P [SIZE="1"][Έκανα και ένα ωραίο comment στην σελίδα μου, λες και έλεγα στον εαυτό μου αυτά, γιατί δεν πάτησα το view conversation xD][/SIZE]
Dec 08 2010 19:12
Photo

Anelis → Kamen Tantei Zura

Μπα, για βελτίωση σταμάτησα να ελπίζω μετά τα 5 πρώτα επεισόδια... Μόνο Chief, οι υπόλοιποι δεν με ενοχλούν μεν, μου είναι αδιάφοροι όμως δε. Btw έχω βάλει το msn μου στην user page μου. Guess why, so people i like can talk to me over there too :P add me ρε
Dec 08 2010 19:04
Photo

Ίσως έχεις μια μικρή ελπίδα βελτίωσης του anime; Ίσως θέλεις να το χαντακώσεις όταν τελειώσει; :P Πάντως ναι, λογικά αυτό που ανέφερες θα είναι. Είχα διαβάσει την αρχή του manga, και μου είχε φανεί πολύ οκ αλλά δεν ήξερα ότι αργότερα εξελισσόταν έτσι Τ^Τ Ακριβώς αυτό! Δεν μπορείς να πεις ότι είναι τελείως, αλλά όχι και καθόλου. Στην συνέχεια από όσο θυμάμαι (λες και πέρασαν αιώνες ας πούμε) στρώνει. Και έχει διαφορετική συμπεριφορά. Είναι πολύ σπαστικό αυτό! Σε όλη την σειρά, αυτό μου την έδινε πάρα πολύ. Στην συνέχεια εξηγεί και γιατί το κάνει αυτό, πως της δημιουργήθηκε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο όμως. Αλήθεια, σ'αρέσει κάποιος χαρακτήρας μέχρι τώρα; Στα επεισόδια που είχες φτάσει μόνο την Chief πήγαινα, αργότερα άρχισα να συμπαθώ τους περισσότερους. Με πρώτους και καλύτερους τον Souma και τον καινούριο χαρακτήρα του 7ου επεισοδίου, και τον πρωταγωνιστή.
Dec 08 2010 18:56
Photo

Εγώ δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να βλέπω το ore no imouto..Ίσως είναι η άσβεστή μου πίστη ότι θα γίνει incest, ίσως η ανάγκη μου να έχω κάτι να κράζω...μυστήριο πράγμα! Η Πορτοκαλομάλλα δεν είναι tsundere per ce απλά έχει κάποιες συμπεριφορές που θυμίζουν πολύ και με τσιτώνει. Όλο αυτό το σε χτυπάω αλλά στο κεφάλι μου είναι οκ και κοιτάξτε viewers i'm so cute attitude με κάνει να θέλω να την στραγγαλίσω!
Dec 08 2010 18:31
Photo

Thanks :3 Κοίτα, ούτε εγώ τις λατρεύω τις tsundere, υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια όταν είναι αποδομένη καλά αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα. Αλλά από την Kirino πχ είδα πως την σχολίαζες, ε εντάξει καμία σχέση. Δεν νομίζω να έχεις τέτοια αντίδραση ανάλογη στην Inami, είναι πολύ πιο νορμάλ. Τα ακούω και από την αδερφή μου για την Kirino, γιατί για μένα πήγε στα dropped στα πρώτα επεισόδια, δεν θυμάμαι σε ποιο XD
Dec 08 2010 18:27
Photo

Γιέπς, και λένε ότι θα είναι για όλα τα ΜΜΜ και 24ωρη... Εμένα με εκνευρίζουν πολύ οι tsunderies γενικά, αλλά άμα γίνει άνθρωπος ποτέ θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Είδομεν λοιπόν!!!
Dec 07 2010 23:44
Photo

Χμ, όντως μπορεί να είναι αυτό. Πάντως δεν σου εγγυώμαι ότι αν το φτάσεις μέχρι το τέλος, ότι την Inami θα την λατρέψεις σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Κατά προσωπική μου άποψη δηλαδή. Όχι βέβαια να την μισήσεις. Αν και το ότι είναι γλυκιά, και κάποιες σκηνές σου το διώχνει λίγο αυτό. Ίσως να είμαι εγώ αυτή που το βλέπει έτσι, μπορεί εσύ να την δεις με τελείως διαφορετικό μάτι :P Η αδερφή μου πχ δεν είχε ενθουσιαστεί στην αρχή αλλά μετά το πήρε σβάρνα xD Αν και επαναλαμβάνομαι, είναι και ανάλογα με το άτομο :P Αλήθεια έχει απεργία αύριο; Ωχ. Σε ευχαριστώ και για την ενημέρωση :P Ελπίζω να σου αρέσει, έστω κάποιο από τα επόμενα :P Το 7 μπορεί, ή έτσι πιστεύω :P
Dec 07 2010 23:41
Photo

Δεν μου αρέσουν τα moe blobs γι αυτό με ξένισε. Αναρωτιόμουν αν αξίζει να το συνεχίσω ή όχι. Τώρα που το είπες αυτό (και μιας και με την αυριανή απεργία μάλλον θα κωλοβαράω ολημερίς) θα προσπαθήσω να το φτάσω μέχρι το 6-7. :)
Dec 07 2010 23:31
Photo

Really? :o Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε. Δοκίμασε να δεις μέχρι το 6, μπας και :P Βασικά δείχνει αρκετά στα επόμενα επεισόδια, δηλαδή τα πρώτα 4-5 σαν introduction είναι. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα στα επόμενα επεισόδια. Και στο 7 εμφανίζεται και καινούριος χαρακτήρας αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό xD Εντάξει, βέβαια δεν θα σε πιέσω να το τελειώσεις, εξαρτάται με τα γούστα του καθενός. Είναι το πόσο θα σε κρατήσει το επεισόδιο, για να αποφασίσεις να το συνεχίσεις.
Dec 07 2010 23:27
Photo

Μεχ μεχ, τελικά το working δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Είμαι στο 4ο επεισόδιο, και πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω να το τελειώσω. Κρίμα και η πορτοκαλομάλλα είναι πολύ cute!
Dec 07 2010 23:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ευχαριστώ πολύ! ^_^ Να'σαι καλά! Και εσύ ό,τι επιθυμείς! Haha, thank you! :D Ναι, τώρα είμαι 16 και 1 ημέρα :P
Dec 07 2010 15:46
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

OMG! Χρόνια πολλά! Να ζήσεις και ότι επιθυμείς! Welcome to the club! 8)
Dec 07 2010 15:44
Photo

Ευχαριστώ πολύ! ^_^ Όσο να'ναι αλήθεια ο καινούριος αριθμός δίπλα στην ηλικία δείχνει ωραίος. Σε ευχαριστώ πολύ :3
Dec 06 2010 21:16
Photo

Μεγειά την καινούργια χρονιά σου! Άντε και του χρόνου βρε!!!
Dec 06 2010 19:15