Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Nozomu

Χεχε, ωραία :D Αναρωτιέμαι τι request θα κάνεις :3 Αν κάνεις.
Dec 17 2010 00:20
Photo

Nozomu → Kamen Tantei Zura

xD Δεν κανει τπτ... Ετσι και αλλιως ισως γινω πελατης σου σε λιγο... ;)
Dec 17 2010 00:13
Photo

Χεχε, thank you! :3 Ακριβώς, σωστά έκανες την σύνδεση :P Αν και βέβαια ένα διάστημα το είχα αλλάξει σε XouZura, ίσως τότε να μην το σκεφτόσουν. Αν και δε περίμενα το καταλάβει κανείς από τόσο απλό usename =p Αν είχα username κάτι άλλο αντί για nickname χαρακτήρα xD Και σε ευχαριστώ πολύ για το nice job :D
Dec 17 2010 00:07
Photo

xD Good for you!! :3 Καλα εκανα την συνδεση δλδ... Μα βλεπω Zura και στο σχεδιαστικο κομματι και λεω λες? :P (nice job btw!)
Dec 16 2010 22:39
Photo

Hello :3 Ναι, η θέση μου αυτή είναι :3 Άρχισα με το να κάνω requests, τώρα επεκτάθηκα και στα banners του φόρουμ xD
Dec 16 2010 22:34
Photo

Zura-chan ερωτηση... Εισαι Graphic Designer στο Greek OP RPG? O_o?
Dec 16 2010 22:09
Photo

Kamen Tantei Zura → didimakia

Ακριβώς! Μόνο τότε βέβαια βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν chapter. Να μαζεύουμε <3 Όχι, δεν έχω ψάξει καθόλου στο deviantart για το συγκεκριμένο αλλά από ότι βλέπω έχει κάποια από αυτά που βρήκα στο pixiv. Μόνο εκεί έψαξα, στο pixiv. Χαχα xD Εντάξει, έρχονται πιο γρήγορα από την άνοιξη που θα βγει. Σε λίγο καιρό, διακοπές <3
Dec 13 2010 07:25
Photo

didimakia → Kamen Tantei Zura

Ευτηχως που θα βγει σε anime γιατι δεν μας εβλεπα να διβασουμε κανα chapter. Ασε που θα γινει και γνωστο μετα. Anyway εχω και καποιες εικονες αλλα οχι αρκετες. Εσυ deviantart ψαχνεις μονο? Ποια ανοιξη μωρε? ακομα τα Χριστουγεννα δεν ηρθαν XD
Dec 13 2010 03:29
Photo

Kamen Tantei Zura → didimakia

Yup :3 Θυμήθηκα να ψάξω fanarts (ω η επιφώτηση) και έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα επιτέλους :P Όχι, ότι είναι τίποτα φοβερό. Έκανα και ένα με τον Rin αλλά αυτό μου άρεσε περισσότερο. Είχα δει ότι είχες γράψει στο thread του στο manga section. Δεν ξέρω πότε, εγώ πήγα και έκανα ποστ για το ότι θα γίνει anime από τον ενθουσιασμό μου και δεν είδα καν τι γράφατε xD (ό,τι να ναι όμως). Θέλω και άλλο chapter T^T και θέλω να έρθει και η άνοιξη. :P
Dec 13 2010 00:08
Photo

didimakia → Kamen Tantei Zura

Αo No Exorcist set <3
Dec 12 2010 22:19
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Hello :D Ποια ενόχληση; ^_^ Βασικά δεν είναι ακριβώς σετ, είχα άλλο icon που συμπλήρωνε το σετάκι. Το παρακάτω [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/TheDrumsdrumspcticon.jpg[/IMG] Απλά αποθηκεύοντας εικόνες από το Cromartie High School αποφάσισα να το αλλάξω και να το κάνω και λίγο χριστουγεννιάτικο, και του έβαλα και το σχετικό σκουφάκι. Όσο για την signature ήταν μία εικόνα από την μπάντα The Drums, που της έριξα λίγα εφφέ και την έκανα signature. Μου είχες πει στην anime.greek ^_^ Σε ευχαριστώ πολύ! :awww:
Dec 09 2010 22:49
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Ηey τι γίνεται? Sorry για την ενόχληση but I had to ask από που το πήρες το νέο set XD? Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζεις. :3 Σου είπα χρόνια πολλά btw? Aν όχι επειδή είμαι και λίγο ξεχασιάρα στο λέω τώρα. Xιλιόχρονη. Όσο για το most annoying character που έλεγες πιο κάτω ντάξει αυτό θέλει δική του ξεχωριστή διοργάνωση γιατί είναι ΤΟΣΟΙ μα τόσοι πολλοί.
Dec 09 2010 21:38
Photo

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Yeah, join the group :P Welcome :)
Dec 08 2010 20:30
Photo

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

:hi: Arigaaaato! ^O^ Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μπήκα και εγώ στο club των δεκαεξάρηδων. Αργά; Και που μου ευχήθηκες, χαίρομαι :) Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, και εσύ ό,τι επιθυμείς! :drink:
Dec 08 2010 20:28
Photo

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Zura-chan, Happy birthaday. お誕生日おめでとうございます (O tanjō-bi omedetōgozaimasu):P Να ζήσεις, ότι επιθυμείς και να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε :) Αν και λίγο αργά...
Dec 08 2010 20:17