Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, ευχαριστώ πολύ για την sig :) Βλέπεις εγώ βαριόμουν να κάνω κάτι, και προσφέρθηκε η αγαπητή sis. Την ευχαριστώ πολύ λοιπόν :P
Feb 15 2011 19:53
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Έλα, δεν ξέρω αν θα σ' αρέσει, δες την. [URL]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/f16.jpg[/URL] Πέρασα την ώρα μου πάντως.
Feb 15 2011 16:04
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Αστο, ανακαλυψα το λάθος μου
Feb 14 2011 03:10
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Καλησπέρα madame Zura. Ανακαλυψα ένα προβλημα με τα subs (αφου επιτελους καταφερα να τα unrar). Το timing (τουλαχιστον για το πρωτο επεισοδιο που αρχισα) ειναι υπερβολικα off. Μπορω να κανω τα subs αλλα θα πρεπει να το διωρθοσετε αυτο.
Feb 13 2011 22:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Επιτέλουυυυυυυς!
Feb 12 2011 10:54
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Έκανες user :himitsu:
Feb 11 2011 19:41
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Μάλλον είναι το αγαπημένο arc των περισσοτέρων :P Την τελείωσα τελικά! Θέλω και άλλο Τ^Τ Ακριβώς αυτό, άντε να περιμένουμε το special :D Παρακαλώ!
Jan 26 2011 20:52
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Αστα να πανε. xD 1 χαρακτηρα που δεν ηταν στο πληρωμα του Luffy ειχε που μου αρεσε και ο Oda επρεπε να τον σκοτωσει? Wth? :P Ναι, σιγα-σιγα φτανω και στο αγαπημενο Arc της αδελφης σου. :) Α μαλλον καταλαβα ποιο σημειο λες ακριβως. xD Τα τελευταια επεισοδια παντως ειναι φανταστικα. Αντε περιμενουμε το special+ενα ωραιοτατο sequel. ^^ [B]Ευχαριστω πολυ! :3[/B]
Jan 24 2011 18:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Καλά αυτό όταν γίνεται είναι ότι πιο σπαστικό. Και γενικά, όταν πεθαίνει χαρακτήρας που σου αρέσει. Φαντάσου να δεις τρεις σειρές στη σειρά, και ο χαρακτήρες/οι χαρακτήρες που πας πεθαίνει Τ^Τ Μια χαρά είσαι ντάξει :) Και από τα δύο XD Αυτό γίνεται στον κάθε χαρακτήρα αυτό, αν και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Σίγουρα θα συνεχιστεί, ούτε να το κόψουν αποκλείεται. Άσε τελικά νόμιζα ότι είδα μέχρι το 10 και όχι το 9, και άνοιξα το επεισόδιο και βλέπω κάποιον κάτω πεσμένο. Αλλά ούτε που κατάλαβα ποιος ήταν, αυτόματα το έκλεισα. Πήγε να μου πει και η αδερφή μου spoiler -_- Απλά έβγαζε δύο τόνους μαζί. Μια χαρά είναι τώρα. ΚΑΙ [SIZE="6"][B]ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ![/B][/SIZE] [SIZE="5"]Να τα εκατοστήσεις! Και ό,τι επιθυμείς![/SIZE]
Jan 24 2011 15:50
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Ναι, η μουσικη που χρησιμοποιει η KOEI ειναι φανταστικη. Ofc...μονο για 2 χαρακτηρες. Οταν αρχισα το OP το εβλεπα μονο για εναν χαρακτηρα (Zoro φυσικα) αλλα μετα συμπαθησα και τον Ace, μονο που ο Ace πριν απο κατι μηνες....(γνωστο spoiler) [spoiler]πεθανε.[/spoiler] Αντε να τελειωνω σιγα-σιγα να "μικρα" manga για να αφοσιοθω περισσοτερο στο Hitman Reborn! Ειμαι στο 70 chap. Αληθεια? ο.Ο Haters του ή απλα τους ειναι αδιαφορος? Μακαρι να συνεχιστει για πολυ καιρο γιατι σιγα-σιγα γινομαι fan του και 'γω. Ναι μου ειπε πως της αρεσε αρκετα. Αντε αλλα λιγα επεισοδια εχεις και 'συ. ^^ Υ.Γ. Το χαλασες/εσπασες? xD
Jan 23 2011 23:05
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

thank gawd den exo kataliksi pote se dorama XD exo dei to hana yori dango ke to GTO vevea ala meta apo treli piesi, imun anagasmenos na ta do :P den ithela XD me ta manga pu les exo provlima, eno ta gustaro poli perisotero apo ta anime den boro na ta diavazo scanalated, os sostos bookworm prepi na ta exo tipomena, opote tora me tin krisi ime short ke me afta XD ke malon gia poli kero akoma :P
Jan 23 2011 00:50
Photo

Kamen Tantei Zura → Azathoth

Συμβαίνουν αυτά. Τουλάχιστον, το λέω και από προσωπική εμπειρία. Ίσως σου έρχεται περισσότερη όρεξη να διαβάσεις manga. Είναι με την διάθεση σου αν θα δεις anime. Αν και προσωπικά, σε κάποια φάση δεν θα ήθελα να κάνω κανένα από τα δύο και κατέληξα σε j-dorama. Είναι με τις εποχές σου :P
Jan 23 2011 00:26
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

tha katso na ta tsekaro ena ena osa den ksero apo tin lista sou. to thema ine pos exo provlima aftes tis meres :| gia kapio arosto vdelyro logo den exo katholu oreksi na do anime :Ø
Jan 22 2011 16:09
Photo

Maya-chan → Kamen Tantei Zura

Hai hai, συγγνωμη για την καθυστέρηση. ^^
Jan 22 2011 13:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Maya-chan

Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά μήπως θα μπορούσες να βάλεις εικόνα στο anime pictures trivia; :3
Jan 22 2011 09:47