Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Azathoth

Ok, όπως είπα με τιμάει πάντως αυτό :) Το να συμβουλεύεται κάποιος τη λίστα μου. Και εμένα στα τοπ anime μου είναι, αν και καμία σχέση με τα υπόλοιπα που έχω. Βασικά σε κρατούσε υπερβολικά και αγωνιούσες για το τι θα γίνει μετά. Θέλω την δεύτερη season <3 Εντάξει, αυτό εξαρτάται και με τον χρόνο σου, αφού βλέπεις ongoing. Εγώ έχω σταματήσει αυτό το διάστημα, άντε κανένα OVA. Δεν έχω καθόλου όρεξη, ενώ έχω ένα σωρό ongoing ακόμη. Είναι η εποχή μου με πιάνει πάντα. Και πέρυσι, αυτό που σε είχα αναφέρει ότι άρχισα να βλέπω j-drama, τέτοια εποχή ήταν. Άρχισα μερικές σειρές, αλλά κάθισα να διαβάσω περισσότερο manga. Αυτή την περίοδο manga μάλλον. Κατεβάζω και χαίρομαι μόνο μάλλον xD
Feb 20 2011 17:41
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

afu sto ipa pos apo oti fenete ta gusta mas perianime miazune opote otan ine na do kati kitao tin lista sou XD A NAI, ke to kaiji to opio bike sta top anime mou apo esena to eida. ti TELIO pu itane gawd ine to proto anime sto opio siginithika, piga na valo ta klamata, se ala simia urliaza ke se ala epatha taxipalmia :P tora vevea ektos apo ta liga ongoing den exo prolavi na arxiso kamia kanoniki sira ke den ksero pote tha prolavo :O
Feb 20 2011 17:35
Photo

Το μπέρδεμα εξηγεί καλύτερα την κατάσταση :P Από την δική μου την myanimelist; xD Το συγκεκριμένο παίζει να είναι στις λίστες σχεδόν όλων. Πάντως με τιμάει που εμπιστεύτηκες την δική μου λίστα.
Feb 20 2011 17:28
Photo

panta signomi otan berdevume i fernume se diskoli thesi kapion :P akomi ke an i sigekrimeni diskoli thesi den ine tipota :P also, ithela na po pos xari stin myanimelist sou ida to haibane renmei :D imba!
Feb 20 2011 17:11
Photo

Χρησιμοποιείτε από ότι ξέρω, οπότε κανένα πρόβλημα. Και εγώ μπερδεύτηκα από τον τόνο xD Σκέφτηκα ότι είναι από αυτό που είπες, αλλά λέω μπας και είναι καμιά άλλη λέξη που δεν την γνωρίζω :P Και τι συγγνώμη; Συγγνώμη γι' αυτό; :P
Feb 20 2011 17:06
Photo

sorry XD den ine stòkara ala stokàra! to converter mou gia ali mia fora me kseskise :P stokàra den ksero an xrisimopiite apo ton kosmo genika ala proerxete apo to stokos :P gomen an se berdepsa zura-san :O
Feb 19 2011 10:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[QUOTE]Θα απαντήσω εσένα, έχεις dibs! xD Λοιπόν, ας το κάνουμε 12κ30! Δίκιο έχετε δεν έιναι και ο καλύτεος καιρός αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε και σε κανα public. Πες το και στην αδερφή σου![/QUOTE] Η Μαρία είπε αυτό :)
Feb 18 2011 22:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Θα απαντήσω εσένα, έχεις dibs! xD Λοιπόν, ας το κάνουμε 12κ30! Δίκιο έχετε δεν έιναι και ο καλύτεος καιρός αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πάμε και σε κανα public. Πες το και στην αδερφή σου!
Feb 18 2011 22:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Μαρία, μήπως να συναντηθούμε πιο αργά; Αν κρίνω από τον καιρό που έχει τώρα, δεν θα είναι και υπέροχος αύριο. Για να μην καθόμαστε στο κρύο.
Feb 18 2011 22:18
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ειδα το κομματι που τα πρωτο-παιρνει ο Akagi. Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρα!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Feb 17 2011 19:31
Photo

Καλα, κι εμενα μου αρεσει να διαβαζω καινουρια chapter απο καλες σειρες καθε βδομαδα αλλα εχω πολλα on-going γαμωτ0. Ομως διαβαζω τα post σου στο παιχνιδι και θελω ολο και πιο πολυ να το διαβασω. Αρα αυριο-μεθαυριο το πολυ θα το αρχισω!
Feb 16 2011 23:35
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν θα μου δώσουν σημασία σε αυτό το θέμα, δεν με πειράζει όμως. Με αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα μπορώ να να ψηφίζω όποιον θέλω για κάθε ηλίθιο λόγο xD Αν και άρχισα να μου δίνουν γενικά, μια μικρή, μετά την κατηγορία της αδερφής μου :P
Feb 16 2011 23:27
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Δεν σε χτυπάει κανείς στα αχαμνά. ;__;
Feb 16 2011 23:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Όχι, και χαίρομαι που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη. Δεν βγάζουν νόημα οι ημερομηνίες, όποτε θέλουν βγάζουν. Και συνήθως 3-4 μαζί.
Feb 16 2011 23:16
Photo

Δεν ειναι complete ε? *sigh* Oh, well απ οτι διαβασα φαινεται ωραιο οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια. Αλλα καθε ποτε βγαινει? Κοιταξα τις ημερομηνιες και δεν εβγαλα νοημα...
Feb 16 2011 23:05