Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan
[url]http://www.mangafox.com/manga/yankee_kun_to_megane_chan/[/url]
Feb 16 2011 22:23
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Εχεις link? Θα κοιταξει λιγο το πριβιου και αμα ειναι θα το αρχισω!
Feb 16 2011 22:13
Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan
Από manga είναι. Δυστυχώς δεν το έχουν κάνει anime T^T Το έχουν μεταφέρει σε j-drama βέβαια, αλλά δεν ήταν καλή η μεταφορά.
Είναι από το Yankee-kun to Megane-cham, ο Akita Hikaru.
Τον λατρεύω απλά, σκάω στα γέλια όταν εμφανίζεται XD Μόνο από την φάτσα του.
Λατρεύω βέβαια και την διχασμένη προσωπικότητά του :P
Feb 16 2011 21:57
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Zura-Chwaaaaan~~~ Ποιος ειναι ο κυριουλης/α στο σετ σου?? Απο ποιο anime ειναι n_n
Feb 16 2011 21:54
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
^^ Πάντα δοκιμάζουμε νέα πράγματα!
Πω πω κι εμείς όλο όταν έχεις κάτι να κάνεις βγαίνουμε! Άντε έλα!
Ε, δε λέω, ναι, κάτι θα χουμε να πούμε απλώς σε λέω να ξες ότι αν κάποια φορά θες να ρθεις ή να βγεις γιατί πολύ απλώς έχεις μπουχτίσει, ξες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι καλοδεχούμενη!
Έτσι, έτσι...Αχ αχ αχ, αδέρφια!
Feb 16 2011 20:39
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
A ok, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, πάμε να δοκιμάσουμε και εκεί πέρα :P
Ε συνήθως όταν βγαίνατε, είχα κάτι να κάνω είτε να διαβάσω είτε καμιά εργασία είτε είχα κανονίσει. Ναι, ναι, θα 'ρθω 'ρθω :D
Εντάξει, καμιά φορά, πρέπει να σας αφήνω και μόνες σας να μιλάτε ;) Αλλά τις τελευταίες φορές δεν έφταιγε αυτό.
Ναι, εντάξει, το τελευταίο είναι άλλο θέμα. Αν έχουμε μαλώσει πχ xD
Feb 16 2011 20:24
Όχι όχι, καθόλου! Δεν έχω πρόβλημα αφού με είπε κι η αδερφή σου ότι είναι καλύτερα εκεί πλάκα κάνεις!?
Ναι, έχουμε καιρό να βρεθούμε. Βλέπεις ήταν μόνο η αδερφή σου τις τελευταίες φορές. Αλλά δεν πειράζει, τώρα θα έρθεις κι εσύ. ΚΑι ήθελα να στο πω αυτό, αν καμιά φορά βγαίνω με την αδερφή σου και θέλεις έλα κι εσύ καλέ! Δεν φαντάζομαι να περιμένεις πρόσκληση? Εκτός βέβαια αν έχετε κανα πρόβλημα με την αδερφή σου οπότε άλλο εκεί.
Feb 16 2011 20:21
Δεν πειράζει, κάνει και καλό το να λες πολλά :)
Κοινωνικό ενδιαφέρον :P Κανένα πρόβλημα! Δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Χαχαχα όλα όλα~ Προσωπικά το ευχαριστήθηκα το φαγητό. Αρκεί να μην φας πριν πάμε. Θα σκάσεις αλλιώς.
Αν είσαι μέσα και για το σάββατο, εκτός αν θες να πάμε στο Χουάνγκ. Έχω καιρό να πάω και εκεί.
Έχω και καιρό να σε δω, τουλάχιστον εγώ 8D
Feb 16 2011 20:07
Χα χα χα, έλα ντε τι έγραφα? Σε λέω, δεν υπάρχει η πολυλογία η δικιά μου! :P
Δεν είναι κουτσομπολιό είναι κοινωνικό ενδιαφέρον/ενημέρωση! Χα χα, το αστείο είναι ότι τώρα άνετα μπορούμε να το πούμε κοινωνικό ενδιαφέρον! Έλα μωρέ τώρα, αν αξίζει τα λεφτά του...Και όλα τα πιάτα... :D
Feb 16 2011 20:02
Αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που άκουσα την Τρίτη.
Ακριβώς αυτό, μάθε απέξω τις καταλήξεις και μην σε νοιάζει. Αλλά συντακτικό xD
Χαχαχα, τι έγραφες βρε Μαρία; Την ιστορία της ζωής σου; :P :P Αλλά πλάκα πλάκα, αν σε πιάσει μπορεί να μην σταματάς. Και να θες να πεις πολλά.
Και μιας και είμαι ολίγον τι κουτσομπόλα, αν είναι να πάμε για κινέζικο, να σε πάμε σε αυτό που μας πήγε ο Πάρης :D Είναι βέβαια 12 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο :) Έτσι και αλλιώς μπορείς να φας και τρίτο και τέταρτο πιάτο xD
Feb 16 2011 19:19
Ναι μωρέ, καλά είναι...
Άντε! Μπράβο, ωραία! Όχι που δεν έγραψες καλά αλλά που σε είπε ότι θα σε ανεβάσε το βαθμό!
Χαχα, ωράια εκδρομούλα αυτοί, εμπέδοση εσείς!
Αχα, ωραία και για την φιλοσοφία! Για την ακρίβεια τέλεια!
Παρακαλώ, τίποτα τίποτα! Αυτό έλειπε στο κάτω κάτω.
Ε, υναντικτό είναι ζόρικο, πιο εύκολα μαθαίνεις τις καταλήξεις XD
Παρακαλώ και πάλι.
(μην ανησυχείς, μια φορά έγραψα τόσα πολλά που με έβγαλε ότι το μήνυμα είναι τόσο μεγάλο -200 χαρακτήρες παραπάνω- που δε μπορεί να δημοσιευθεί αν δεν κοπεί! Χα χα, δέκα ώρες editing μετά, οπότε αυτό δεν είναι τίποτα!)
Feb 15 2011 23:54
Ωραία, καλά είναι :) Και δύο εννιάρια! :D
Ε ναι, ντάξει, σίγουρα γι' αυτό. Στα λατινικά αυτή μου είπε ότι προσπαθώ περισσότερο, οπότε θα μου τον ανεβάσει τον βαθμό. Και σε ένα τεστ που γράψαμε της έγραψα 19, τώρα που μπήκε το δεύτερο, ενώ στο πρώτο τετράμηνο δεν της είχα γράψει καθόλου καλά.
Στον Δημοσθένη μόλις τελειώσαμε το προοίμιο~ Κανονικά θα προχωρούσαμε αλλά η μισή τάξη ήταν σε εκδρομή και μας έκανε επανάληψη. Καλύτερα για εμάς φυσικά.
Στη φιλοσοφία άνετα μου βάζει η συγκεκριμένη. Είναι πάρα πολύ καλή με όλους.
Και αυτή στα λατινικά νομίζω ότι ήταν πολύ επιεικής στους βαθμούς. Μας είχε πει ότι όποιος έχει παραπάνω να της το πει, και νόμιζα ότι θα έχει κόψει πολύ από όλους, αλλά μια χαρά. Κανένας δεν είχε παράπονο.
Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ. Όντως θέλει εξάσκηση, να θυμάσαι τύπους, καταλήξεις κτλ
Ειδικά συντακτικό θέλω να εξασκηθώ. Και του χρόνου που θα πάω φροντιστήριο νομίζω θα τα καταφέρνω καλύτερα σε αυτό.
Ευχαριστώ και πάλι :D
(πωω πολλά σου έγραψα xD)
Feb 15 2011 21:32
Σήμερα επιτέλους τελείωσεεεεεε! Μέχρι τώρα έχω γράψει ένα 3, ένα 5, και δύο 9. Αναμένω τα υπόλοιπα.
Χμ...καλοί είναι οι βαθμοί σου, αλλά καταλαβαίνω αν θες να τους ανεβάσεις για κάποια άνεση! Α ναι, Δημοσθένης! Ποια κάνετε τώρα? Ωωω 19 στην Φιλοσοφία και στα Λατινικά ε? Κοίτα, αν η καθηγήτρια είναι νορμάλ άνθρωπος τότε χαλαρά στο βάζει αν προσπαθήσεις λίγο! Ε, τα λατινκά θέλουν απλή εξάσκηση! Μόνο αυτό! Νομίζω ότι θα τα καταφέρεις! I'm rooting for you! ^^
Feb 15 2011 21:27
Χεχε xD
Εντάξει, οι βαθμοί οκ, αλλά σκοπεύω να τους ανεβάσω. Κατεύθυνση έβγαλα 17, αλλά τουλάχιστον λατινικά θέλω να πάρω κανένα 19 και να ανέβει και ο μέσος όρος. Και στην φιλοσοφία. Στα αρχαία 16-17 με βλέπω πάλι να παίρνω xD Αν και πιστεύω θα γράψω καλύτερα στο γνωστό σε αυτό το τετράμηνο, ο δημοσθένης μ'αρέσει και περισσότερο. :P
Όλα καλά, όλα καλά.
Εσύ; Πώς τα πας; Με την εξεταστική;
Feb 15 2011 20:46
Ha ha, έτσι! Μπράβο! Πώς πάει γενικότερα? Οι βαθμοί καλοί ^^? Όλα στο σπίτι εντάξει?
Feb 15 2011 20:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed