Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

Το σχέδιο δεν με χαλάει, εκτός του ότι έχει δει και χειρότερα, συμβάλει και στην όλη αίσθηση της σονενιάς που σου αφήνει το manga. [spoiler] Η αλήθεια είναι πως μετά το τουρνουά και μέχρι να μπούνε στη διαδικασία με τις δημοπρασίες το πήγαινα πιο αργά γιατί ξαφνικά είχε πέσει πολύ το pace του. Αυτόν που τους βοήθησε και τους έπασε μέσα στην αγορά τον πήγα πολύ btw. Μακάρι να παίρνει μέρος και αργότερα αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες. Fave μέχρι τώρα ο Leorio τον οποίο τον πάω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά τον κόβω και στην συνέχεια να είναι ο άμοιρος που τις τρώει περισσότερος απ' όλους και πέφτει πρώτος στο πεδίο της μάχης. Ο Hisoka έχει ενδιαφέρον γιατί μπλέκει λίγο τα πράγματα (πόσο γαμάτη η αλλαγή της πρόβλεψης με το μελάνι, έχει ωραία δύναμη). Πάντως κανένας δεν με έχει ενοχλήσει σαν χαρακτήρας γενικότερα ως τώρα, αν και με χάλασε λίγο η στάση του πονεμένου εκδικητή που έχει ο Kurapica σ' αυτό το arc (παρόλο που είναι δικαιολογημένο). Μ' άρεσε αρκετά και ο Nobunaga, για λόγους που βαριέμαι να γράψω τώρα, αλλά θέλω να δω περισσότερο και τους υπόλοιπους. Τα κορίτσια φαίνονται να έχουν καλές δυνάμεις. Θέλω να τις δω να παλεύουν κάποια στιγμή όμως. [/spoiler] Κατά τα άλλα πολύ μονοδιάστατοι σαν χαρακτήρες, ελπίζω στην συνέχεια να δούμε ορισμένες αλλαγές γιατί μέχρι τώρα ήταν ελάχιστες.
Jan 19 2012 01:06
Photo

Botsun → Kai

Oooooo!! Μια χαρά σε βρίσκω,μάλιστα είσαι και σ'ωραίο arc,πιο μετά,μάλιστα,που αρχίζουν και τα μπουνίδια φτιάχνει αρκετά. Το σχέδιο πως σου φαίνεται ; Όσο για το anime,χαλαρά άσε να μαζευτούν καμια 20αριά και μετά ξεκίνα το! ;)
Jan 19 2012 00:50
Photo

Kai → Botsun

Καλό αυτό. Για να το λες εσύ σημαίνει πως είναι αρκετά πιστό. Το θέμα είναι ότι με έπεισες για την ποιότητα αλλά η βλακεία είναι ότι έχω αρχίσει ήδη πολλά και έχω αρχίσει να μην μπορώ να τα φέρω βόλτα. Οπότε θα το κατεβάσω και θα το έχω για αργότερα. Πρέπει να συνεχίσω και το manga, είμαι ακόμα στο κεφάλαιο 103. :(
Jan 19 2012 00:17
Photo

Botsun → Kai

Το θεωρώ,από τις καλύτερες σειρές που προβάλλονται τώρα.Κυρίως από πλευράς παραγωγής και budget. Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα.
Jan 19 2012 00:12
Photo

Kai → Botsun

:unlucky: Δεν έχω τελειώσει το Brotherhood, μη μου το θυμίζεις. Ωραία, λέω ν' αρχίσω να το κατεβάζω, αλλά το φοβάμαι. Το σίγουρο είναι πως θα είναι πολλά επεισόδια και δεν θέλω να πάθω αυτό που έπαθα και με το Beelzebub, να μείνω πίσω και μετά να μην λέω να το συνεχίσω. Απλά θέλω να τους ακούσω με φωνές από περιέργεια.
Jan 19 2012 00:09
Photo

Botsun → Kai

Το κατέβασες χθες και το είδες κιόλας! Σε επίπεδα πιστότητας,κινείται όπως το FMA:Brotherhood.
Jan 19 2012 00:07
Photo

Kai → Botsun

Botsun, το κανούργιο anime του HunterxHunter τι λέει; Είναι αρκετά πιστό για να το κατεβάσω για αργότερα ή θα μπω τζάμπα στον κόπο;
Jan 19 2012 00:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

O χο χο, σ'αυτό συμφωνώ. Είναι εκ φύσεως γούτσου.
Jan 18 2012 19:07
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ξέρεις τι πιστεύω,πως αν πεθάνει ο Zenmaru,θα μας λείψει όσο λίγοι.... xD
Jan 18 2012 19:06
Photo

Kai → Botsun

Α, αν ήταν από αυτή την άποψη, ναι άφοβα. Το σχέδιο της συγκεκριμένης mangaka είναι υπέροχο, όχι σαν αυτό το moe-έκτρωμα που πλασάρουν. Καμία σχέση. Κι αν δεν έχει τύχη να διαβάσεις ακόμα κι [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=33485]αυτό[/url] όπου επιμελείται πάλι το σχέδιο, να το κάνεις (να προσέξεις να είναι η shounen μεταφορά). Καλά, δεν έγινε και τίποτα. Άλλωστε και να δεις ότι έκανε update κάτι, δεν είναι αναγκαίο να το διαβάσεις εκείνη τη στιγμή αν δεν έχεις όρεξη.
Jan 18 2012 00:58
Photo

Botsun → Kai

Θ'αρχίσω το manga μιας και το character design του,είναι ανώτερο και λιγότερο loli-moe από του anime.Γι'αυτό σε ρώτησα. Anw,thanks. Απεγκατέστησα το mangaκάτι,ένα extension του Chrome,το οποίο με ειδοποιούσε όταν έβγαινε νέο κεφάλαιο σε μια σειρά,οπότε τώρα,μένω λίγο πίσω.
Jan 18 2012 00:35
Photo

Kai → Botsun

XD Τι ξέρω; Ό,τι έχει γίνει μέχρι το κεφάλαιο 7 επειδή έχω μείνει λίγο πίσω. Πάντως και το anime λογικά, μιας και το βλέπεις, θα είναι ολοκληρωμένο σαν ιστορία αφού το manga έχει τελειώσει την Ιαπωνία. Τίποτα το ιδιαίτερο. Εννοούσε ότι δεν είχες καταλάβει ήδη ότι βγήκε κεφάλαιο στο Gamaran πριν προστάρει ένα μέλος το link.
Jan 18 2012 00:26
Photo

Botsun → Kai

Πες μου,τι ξέρεις για το manga του Another ! Also, [QUOTE]Oh my God! Είχα άδικο! Το bostun δεν το χε καταλάβει! [/QUOTE] Τι μου κρύβεις Δεξί χέρι ; XD
Jan 18 2012 00:11
Photo

Kai → Botsun

Δεν έχουμε μάθει τι απογίνανε οι περισσότεροι δυστυχώς. Αυτή τη στιγμή τρέχει ένα snip-off με τις ιστορίες των Gold Saint (μόνο ένα κεφάλαιο στα Ισπανικά έχω πετύχει μεταφρασμένο). Το μόνο που κυκλοφορεί ανάμεσα στους fans και νομίζω πως δεν είναι καν επιβεβαιωμένο είναι πως ο Atla (ο μαθητής του Hakurei) είναι ο Mu του original (μιας και ήταν μαθητής του Shion και πήρε το Cloth του Κριου).
Jan 17 2012 13:30
Photo

Botsun → Kai

Το ξέχασα! xD Τελικά,τους έφαγε όλους το Έρεβος. Α! Ο μαθητής του Aldebaran θα γίνει ο επόμενος Ταύρος ;
Jan 17 2012 13:16