Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είπε πως θα συνεχίσει όσο μπορεί ως ενθάρρυνση για τα παιδιά οικογενειών που πλήγηκαν από το Tsunami. Δεν παίρνω κι όρκο. Ναι, βγήκε χθες για την ακρίβεια (ποιος ξέρει τι ώρα). Δεν το έχω διαβάσει ακόμα επειδή δεν είχα όρεξη. Χθες διάβασα 2 volumes από το HiatusxHiatus btw. Αν δεν είχα αρχίσει να νυστάζω θα διάβαζα και 3ο. Μπήκα στο Arc του Green Island. Θα επιστρέψω αργότερα με εντυπώσεις.
Jan 19 2012 18:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Παρακαλώ, αλλά δεν είναι ότι ζήτησες και τη βοήθειά μου.
Jan 19 2012 18:21
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Baka,δεν είναι ότι ζήτησα την γνώμη σου! *Tsun* Αλλά σ'ευχαριστώ.
Jan 19 2012 18:15
Photo

[QUOTE=junpei;556254]Εγώ δεν κατάλαβα την σχέση Chaos - Ciaossu. Ήταν λογοπαίγνιο της Amano,μιας κι είναι ομόηχες στα Ιαπωνικά ;[/QUOTE] Ναι βρε.
Jan 19 2012 18:05
Photo

Καλώς! ^^
Jan 19 2012 18:02
Photo

Botsun → Kai

Σόρρυ,για την καθυστέρηση. Τεσπά,μην φοβάσαι,μόλις ο Τεμπέλαρος Togashi,βγάλει αρκετά.Θα πάει σε hiatus,γεμίζοντας τον χρόνο του,παίζοντας Dragonquest! ^_^ Btw,βγήκε καινούργιο Kimi no Knife.
Jan 19 2012 17:56
Photo

Ναι,πολύ καλύτερα. :P
Jan 19 2012 17:54
Photo

T^T Sorryyyyy, τώρα το συνειδητοποίησα. Δε θα ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια γλώσσα εναντίων σου, μα πώς μπόρεσα... Κλάυτερα τώρα? ^^
Jan 19 2012 09:59
Photo

Kai → Botsun

:if: Νομίζω πως αυτή τη φορά θα ξεπεράσω το ένα τεύχος επειδή μ' αρέσει το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Καλός είσαι κι εσύ, Botsun, μου λες για κεφάλαια για να τα φτάσω έχω τόσο δρόμο ακόμα. Μόλις τελείωσα το 12 να φανταστείς. :emptyonexg1: Τουλάχιστον κάνω μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να έχω νιώσει την ανάγκη να το παρατήσω ούτε μια φορά. Οπότε κάποια στιγμή θα σας φτάσω. Έχω χάρη που δεν πάει για hiatus.
Jan 19 2012 01:52
Photo

Botsun → Kai

Όσοι ώρα,μου έγραφες,βγήκε το νέο κεφάλαιο. Θα σου πω,απλώς αυτό και θα με καταλάβεις: :if: Συνέχισέ το και δεν θα απογοητευτείς !
Jan 19 2012 01:35
Photo

Kai → Botsun

Μετά το 290; XD Άντε, καλά, μόλις έφτασα στο 112. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Περίμενα εξαρχής πως θα είναι είναι κλασσικό της Jump με όλη την αίσθηση της σονενιάς και ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω άφοβα πως δεν είναι κακό. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και το πότε άρχισε να τρέχει, ούτε ανυπόφερτα κλισέ είναι. Έχει μια υπόθεση και τρέχει όμορφα επάνω της. [spoiler] Κρατάω ως θετικό πάντως ότι σου έκανε εντύπωση το character development του Leorio και έχω ελπίδες. Γενικά μου άρεσε σαν οργάνωση. Συμπάθησα τον αρχηγό όχι σαν χαρακτήρα (δεν με τρέλανε) αλλά σαν αρχηγό (ως θέση). Όσο να'ναι σε shonen δεν πετυχαίνω εύκολα αρχηγό που να έχει τόσο άμεση σχέση με τα άτομα της ομάδας του και να βγαίνει και να πηγαίνει μαζί τους σε αποστολή σαν να είναι ίσος τους και να κουνιέται γενικότερα. Συνήθως κάθονται σε μια καρέκλα, δίνουν διαταγές και το παίζουν imba. Νομίζω πως αυτό είναι το καλό του Hisoka. Έχει αρκετά κλισέ πάνω του αλλά δεν τα βγάζει πολύ άσχημα γιατί με τις κινήσεις που κάνει κυλάει και η υπόθεση μαζί (σ' αυτό το Arc τουλάχιστον). [/spoiler]
Jan 19 2012 01:31
Photo

Με είπες, ρε..... :unlucky: Πάει ο σεβασμός,ανάμεσα στα μέλη της Οικογένειας.
Jan 19 2012 01:22
Photo

Botsun → Kai

Καλά κι εσύ,μην περιμένεις και τρομερές αλλαγές,μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με 100% γνήσιο manga της Shonen Jump. Το greed Island arc,θεωρώ πως είναι καλύτερο,απο αυτό που διαβάζεις τώρα,αλλά υπομονή σε λίγα κεφάλαια τελειώνει. [SPOILER]Επίσης κι εγώ τον τύπο με τις δημοπρασίες τον βρήκα πολύ,πολύ άκυρο σε σημείο να περιμένω να κάνει,καμιά φουστιά μπας και δικαιολογήσει την ύπαρξή του...Αλλά τζίφος. Όσο,για τον κακομοίρη και κομπλεξικό Kurapica,μην αγχώνεσαι,απόλαυσέ τον τώρα,γιατί μετά θα τον ξαναδείς,ύστερα από 100+ κεφάλαια.Όπως και τον Leorio,ο οποίος εκτός ότι δυναμώνει [U]κάπως[/U]-μην φανταστείς τρομερά πράγματα-αποκτά κι ένα απροσδόκητο character development που μου έκανε,εντύπωση.Σημείωση,όλα αυτά για τον L. μετά το 290ο κεφάλαιο. xD[/SPOILER] Για μένα ο Hisoka,παίζει να'ναι ο πιο neutral evil της σειράς. Βασικά,δεν ξέρω αν είναι "καλός" ή "κακός",διότι απλώς ο,τι κάνει,το κάνει για την πάρτη του. Τέλος,όλοι της Phantom Troupe έχουν καλές και ισχυρές ικανότητες. Περίμενε και θα δεις.
Jan 19 2012 01:20
Photo

Ρε συ, το χρώμα μ'άρεσε όχι η κατάντια του αμαξιού! Είναι κακό που μ'αρέσει το κόκκινο? Απαπαπα...! Απενοχοποίηση του χρώματος ρε! Δεν είναι μόνο για τι τσούλες και τυς ποζεράδες! Και ν'αφήσεις τα emo ήσυχα.
Jan 19 2012 01:13
Photo

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;556191] Also, that celica was a nice colour![/QUOTE] What's wrong with you,these days ? xD Σε λίγο θα πεις,να πάμε να δείρουμε emo στην πλατεία και να τα στρώσουμε στα φανάρια !
Jan 19 2012 01:06