Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

:kakaka: Botsun, το είδες!
Jan 23 2012 23:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Και κάπως έτσι,αρχίζουμε να αποκτάμε "μέσα",εντός του anime//gr! :kakaka:
Jan 23 2012 23:04
Photo

Kai → Botsun

Ότι λέει και η μπάρα. Reviews και τίποτα παραπάνω. Meh, power rangers και μάλιστα μωβ. Do not want.
Jan 23 2012 23:03
Photo

Botsun → Kai

Really ? Βασικά,δεν ξέρω τι θα κάνεις από τώρα,αλλά να θυμάσαι κάτι: Ranger with funny Colour>>>Random Ranger with Convetional Colour.
Jan 23 2012 23:02
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Αλλού αυτά Botsun, εμείς είμαστε οι γραφιάδες της υπόθεσης. Domo.
Jan 23 2012 22:59
Photo

Botsun → Kai

Τώρα που πήρατε αξιώματα,μην ξεχάσετε εμάς,τους απλούς θνητούς.... :hahaha: Anw,με γεια η μωβ μπάρα!
Jan 23 2012 22:56
Photo

Kai → Botsun

I know! :hahaha:
Jan 23 2012 15:45
Photo

Botsun → Kai

Είσαι κακιά!! :nanana:
Jan 23 2012 11:50
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Lol
Jan 23 2012 08:46
Photo

Botsun → Kai

[SPOILER][CENTER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/-g1tICB6XFjE/TuHh9GBlv8I/AAAAAAAADLg/B3fO8ry2tjc/s1600/Okay_guy.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]
Jan 23 2012 00:27
Photo

Kai → Botsun

Δεν το έχω αρχίσει όχι, αν ήταν fave μου ο Hisoka ίσως να με δελέαζε κάπως. Το πάω πολύ αλλά δεν είναι. Τώρα που τελείωσα το Human Crossing θα έχω το HxH για το απόγευμα όταν δεν έχω να κάνω τίποτα, οπότε ελπίζω να καταφέρω να κάνω catch-up στο manga όμως/
Jan 22 2012 23:48
Photo

Botsun → Kai

Δεν ξέρω,αν άρχισες το anime του HxH,αλλά το 16ο επεισόδιο,αξίζει να το δεις και μόνο του. Θα χορτάσεις Hisoka!
Jan 22 2012 17:21
Photo

Botsun → Kai

Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό,θα το δεις κι εντονότερα στο Chimera Arc,όπου στα τελευταία κεφάλαια,έφτασα σε σημείο να λυπάμαι τους "κακούς",για το ξύλο που έτρωγαν από τους Hunters.
Jan 19 2012 21:44
Photo

Kai → Botsun

Το ξαναείπα αλλά ο αρχηγός σαν αρχηγός μού έκανε μεγάλη εντύπωση μέχρι και την τελευταία φορά που τον είδαμε, όπως και όλη το Troupe και ο τρόπος που λειτουγρούν. Αυτή που πέθανε πολύ την λυπήθηκα πάντως. Κρίμα που πέθανε. Εκτός του ότι μ' άρεζε, είχε και πολύ καλή δύναμη. Εκτός των άλλων μου άρεσε που δεν αναλώθηκε τελείως στην μάχη για να πλασάρει το κόνσεπτ της εκδίκησης. Στην ουσία ο τρόπος που έληξε για την ώρα το θέμα, εκδίκηση μπορεί να θεωρηθεί και πάλι. Αν κάτι παραδέχομαι είναι που δεν προσπαθεί να περάσει τους "κακούς" ως "κακούς" όπως βλέπουμε σε άλλα manga. Τους βλέπουμε να συνομιλούν, να εκνευρίζονται, να έχουν φιλίες, συνεργασίες κλπ. Μέσα στην όλη απανθρωπιά τους, γιατί είχαμε και αντίστοιχες σκηνές, είναι πολύ ανθρώπινοι. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Δεν σου αφήνει αυτή την αίσθηση που αφήνουν άλλα "να ο κακός, δες τι κακές πράξεις έχει κάνει, μίσησε τον τώρα".
Jan 19 2012 18:57
Photo

Botsun → Kai

χαχαχα!! Τέλεια,οπότε πρέπει να είδες και την μάχη του Kurapica με τον Σφίχτη από την Phantom Troupe.Πως σου φάνηκε ;
Jan 19 2012 18:32