Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Και κάπως έτσι,αρχίζουμε να αποκτάμε "μέσα",εντός του anime//gr! :kakaka:

Kai → Botsun
Ότι λέει και η μπάρα. Reviews και τίποτα παραπάνω.
Meh, power rangers και μάλιστα μωβ. Do not want.

Botsun → Kai
Really ?
Βασικά,δεν ξέρω τι θα κάνεις από τώρα,αλλά να θυμάσαι κάτι:
Ranger with funny Colour>>>Random Ranger with Convetional Colour.

Kai → Botsun
:hahaha: Αλλού αυτά Botsun, εμείς είμαστε οι γραφιάδες της υπόθεσης.
Domo.

Botsun → Kai
Τώρα που πήρατε αξιώματα,μην ξεχάσετε εμάς,τους απλούς θνητούς.... :hahaha:
Anw,με γεια η μωβ μπάρα!

Botsun → Kai
[SPOILER][CENTER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/-g1tICB6XFjE/TuHh9GBlv8I/AAAAAAAADLg/B3fO8ry2tjc/s1600/Okay_guy.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]

Kai → Botsun
Δεν το έχω αρχίσει όχι, αν ήταν fave μου ο Hisoka ίσως να με δελέαζε κάπως. Το πάω πολύ αλλά δεν είναι.
Τώρα που τελείωσα το Human Crossing θα έχω το HxH για το απόγευμα όταν δεν έχω να κάνω τίποτα, οπότε ελπίζω να καταφέρω να κάνω catch-up στο manga όμως/

Botsun → Kai
Δεν ξέρω,αν άρχισες το anime του HxH,αλλά το 16ο επεισόδιο,αξίζει να το δεις και μόνο του.
Θα χορτάσεις Hisoka!

Botsun → Kai
Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αυτό,θα το δεις κι εντονότερα στο Chimera Arc,όπου στα τελευταία κεφάλαια,έφτασα σε σημείο να λυπάμαι τους "κακούς",για το ξύλο που έτρωγαν από τους Hunters.

Kai → Botsun
Το ξαναείπα αλλά ο αρχηγός σαν αρχηγός μού έκανε μεγάλη εντύπωση μέχρι και την τελευταία φορά που τον είδαμε, όπως και όλη το Troupe και ο τρόπος που λειτουγρούν. Αυτή που πέθανε πολύ την λυπήθηκα πάντως. Κρίμα που πέθανε. Εκτός του ότι μ' άρεζε, είχε και πολύ καλή δύναμη. Εκτός των άλλων μου άρεσε που δεν αναλώθηκε τελείως στην μάχη για να πλασάρει το κόνσεπτ της εκδίκησης. Στην ουσία ο τρόπος που έληξε για την ώρα το θέμα, εκδίκηση μπορεί να θεωρηθεί και πάλι.
Αν κάτι παραδέχομαι είναι που δεν προσπαθεί να περάσει τους "κακούς" ως "κακούς" όπως βλέπουμε σε άλλα manga. Τους βλέπουμε να συνομιλούν, να εκνευρίζονται, να έχουν φιλίες, συνεργασίες κλπ. Μέσα στην όλη απανθρωπιά τους, γιατί είχαμε και αντίστοιχες σκηνές, είναι πολύ ανθρώπινοι. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Δεν σου αφήνει αυτή την αίσθηση που αφήνουν άλλα "να ο κακός, δες τι κακές πράξεις έχει κάνει, μίσησε τον τώρα".

Botsun → Kai
χαχαχα!!
Τέλεια,οπότε πρέπει να είδες και την μάχη του Kurapica με τον Σφίχτη από την Phantom Troupe.Πως σου φάνηκε ;