Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Vagelio

Καλά μας αποτελέσματα(μόλις δυόμιση εβδομάδες μας χωρίζουν από την λυπητερή :sadist:) Άκυρο,ΤΕΙ Γραφιστικής Αθηνών ?
Jun 27 2010 20:02
Photo

Vagelio → Botsun

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση jumpei-kun, στο σπιτι της θειας δεν ειχε ιντερνετ :hot:. Λογικα με το σημερα εννοεις το πρωτο μαθημα που ηταν ελευθερο σχεδιο. Εκει τα πηγα παρα πολυ καλα και περιμενω να παρω γυρω στο 18. Θυμαμαι μας εβαλαν να ζωγραφισουμε μια ανοιχτη κουτα που ειχε μεσα ενα χωνι και μια ανοιχτη ομπρελα της οποιας φαινοταν οι κρικοι (εμαθα να ζωγραφιζω ομπρελες υστερα απο αυτο XDDDDD :hahaha:) Οσο για το δευτερο μαθημα, που ηταν το γραμμικο σχεδιο (ξερεις, με χαρακες και τριγωνα) τα πηγα μετρια. Το θεμα που μας δοθηκε ηταν απιστευτα απαιτητικο και με δυσκολεψε τοσο που καποια αρχισα να κλαιω μεσα στην ταξη και ανυσηχησα τους καθηγητες:unlucky:. Ευτυχως προλαβα να τελειωσω το μελανωμα του (αν και το εκανα λιγο crappy) και περιμενω να εχω καπου στο 12. Παντως πιστευω πως θα καταφερφω να περασω στο ΤΕΙ γραφιστικης μιας και οι φετεινες βασεις θα πεσουν κατακορυφα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον, και καλα μας αποτελεσματα:ureshii:
Jun 27 2010 19:49
Photo

Botsun → papp0us

ok,θα τα δω με την πρώτη ευκαιρία! :)
Jun 27 2010 14:33
Photo

papp0us → Botsun

Ναι ρε συ απο τη μέση και μετά, σοβαρεύει επικίνδυνα, αλλα είναι καλή φάση! Δες και Nagasarete Airantou ή Ai Yori Aoshi .. Ειδικά το πρώτο, είναι η επιτομή του Harem.. 1 αρσενικος, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! έχει και πολύ γέλιο
Jun 26 2010 17:44
Photo

Botsun → papp0us

Το είδα το Shuffle πολύ βαρύ για Harem ρε παιδάκι μου....Παρολ'αυτά ήταν γαμάτο!!
Jun 26 2010 17:27
Photo

Botsun → Vagelio

Πώς τα πήγες σήμερα ?
Jun 24 2010 17:45
Photo

Botsun

Cool! Η Vagelio στην Αθήνα!! Πόσες μέρες θα κάτσεις?Α! και μην ψαρώνεις,θα τα πας τέλεια! Υ.Γ Μόλις Τώρα έπιασα ένα και το έστειλα να συναντήσει τον Δημιουργό του:kill4u:χαχαχα (κεραυνοί και εκκλησιαστικό όργανο σε λα δίεση)χαχαχα!!
Jun 24 2010 00:26
Photo

Vagelio → Botsun

Kαλησπερα Jumpei-kun :) . Περασα μια βολτα απ' το profile σου για να σου πω πως ο custom user title τα σπαει!!!:hahaha: Περα απο τα αξιολατρευτα καταραμμενα ζωηφια, πως ειναι τα πραγματα στην Αθηνα? Tomorrow θα βρισκομαι εκει για να δωσω ελευθερο και γραμμικο σχεδιο.:hot:
Jun 23 2010 22:24
Photo

Botsun → Jorg

Words of wisdom....:P xxaxaaxaaxa!!!
Jun 10 2010 19:38
Photo

Jorg → Botsun

Μην ανυσυχεις! Θα ρθει η ωρα. Οσο για το FB αν ειχα profile θα γινομουν χωρις δευτερη σκεψη. Απλα δεν μου φαινεται απαραιτητο. Μια χαρα ειναι και το MSN.
Jun 10 2010 19:07
Photo

Vagelio → Botsun

Καλη επιτυχια τοτε :). [SPOILER]Onions? Γουσταρω, εχω μανια με τα onion heads :awww:, αλλα ο ελισσαιος ειπε πως θελει ακομα καιρο για ερθει :unlucky:[/SPOILER]
Jun 10 2010 18:48
Photo

Botsun → Vagelio

Καλώς,απλώς προσπαθώ να μαζέψω κόσμο. [SIZE="1"]Α! κουσκουσακι:[SPOILER]η νέα εκδοση του ΑΡ θα έχει και onion head emoticons[/SPOILER] [/SIZE] :congrats:
Jun 10 2010 16:15
Photo

Vagelio → Botsun

:hahaha:Xαχαχαχαχαχαχα, κριμα.... Custom-made χαρακτηρισμο σαν αυτα τα vip podcaster, lock machine και τετοια? Θα του το ζητησω καποια στιγμη (δεν ζηλευω αρκετα ακομα XDDDD). Thanks anyway, I will try my besto!:riiight: Oσο για το 5.000 ανιμε φανς θα εμπαινα αν ειχα facebook (δεν θελω να κανω για διαφορους λογους).
Jun 10 2010 16:04
Photo

Botsun → Vagelio

Αν έχεις profile στο fb,μπες σ'αυτό το group:[URL="http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=126857824000451"]5.000 Έλληνες Anime Fans - Θα τα καταφέρουμε;[/URL] είναι του Ελισσαίου και ψάχνει κόσμο :)
Jun 10 2010 15:50
Photo

Botsun → Jorg

Ευχαριστώ πολύ!!!![SIZE="1"](αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι σαν mod[/SIZE]:unlucky: Να σου πω,αν έχεις profile sto FB,μπες εδώ είναι του Ελισσαίου και θέλει κόσμο :[URL="http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=126857824000451&v=wall"]5.000 Έλληνες Anime Fans - Θα τα καταφέρουμε;[/URL]
Jun 10 2010 14:00