Community Status Updates

Botsun
→
Vetus
Αγαπητέ συνάδελφε,θα μπορούσατε να μου στείλετε την εικόνα που έχετε για υπογραφή,με τον "Μυστικό Δείπνο" ; :P

Botsun
→
alxdjo
Να έρθεις να πάμε για καφέ,ετσι κι αλλιώς το τηλ. μου το έχεις. ^_^

alxdjo
→
Botsun
Αντε βρε κριμα.Εχασες και το παρτυ της Akai Panda.Εγω δινω μεχρι τελη Σεμπτεμβρη.Καλα παει η εξεταστικη μεσες ακρες.Εσυ τωρα που περασες?

Botsun
→
alxdjo
Ήμουν μέχρι προχτές Λέσβο,με περιορισμένη πρόσβαση στο internet,εσυ τι λέει,πώς πάει η εξεταστική ?

Botsun
Δεν εχω πάει ποτέ εκει....αλλα ελπίζω να είναι καλά.Ό,τι απορία έχεις για την Αθήνα μην διστασεις να ρωτήσεις,τον πιο cool mod! :P

Vagelio → Botsun
ΟΚ, ελπιζω μονο να μην με πιασει καμια αγχωτικη κριση οταν χαθω γιατι μετα πανε ολα.... Τ^Τ
Nice, πατρα ε? Πρεπει να ειναι πολυ καλα εκει ^_^

Botsun → Vagelio
Εντάξει,όχι και τεράστια θα το καταλάβεις και μόνη σου από τον Οκτώβρη και μετά,όσον αφορά το μετρό και εγω χανόμουν στις αρχές του έτους,αλλά τελικά μαθένεται εύκολα.
Και σ'εμάς τα αποτελέσματα 7 Ιουλίου βγαίνουν με πιθανότερο προορισμό πενταετούς διάρκειας διακοπών τη Πάτρα.

Vagelio → Botsun
Eμας θα μας τα ανακοινωσουν στις 7 ιουλιου Τ^Τ.
Ναι, το μονο ΤΕΙ γραφιστικης που υπαρχει στην ελλαδα βρισκεται στην αθηνα και περνει 100 ατομα καθε χρονο με αποτελεσμα να θεωρειται αρκετα υψυλοβαθμο. Still, I have hopes.
Εν το μεταξυ η αθηνα ειναι Τεταστια!!!!! Πραγματικα τεραστια!! Πιστευω πως τουλαχιστον τους πρωτους δυο μηνες που θα παω εκει μονιμα θα χανομαι συνεχεια στο μετρο XDDDD