Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → alxdjo

Με έκανες add στο facebook ?
Nov 25 2010 20:41
Photo

alxdjo → Botsun

Οκ.Σε περιμενω και αρχες Δεκεμβρη στο Χριστουγενιατικο meeting
Nov 19 2010 22:47
Photo

Botsun → alxdjo

Honestly,Έχω ξεκινήσει Kick-boxing,από το Σεπτέμβριο.
Nov 19 2010 22:35
Photo

alxdjo → Botsun

Αστα αυτα
Nov 19 2010 22:08
Photo

Botsun → alxdjo

Είχα μαυρισμένο το μάτι μου,από την προπόνηση και ψιλοντρεπόμουν να κυκλοφορήσω.
Nov 19 2010 21:24
Photo

alxdjo → Botsun

Αυτο ενωειτε.Εγω ηξερα για την εκδλωση πριν απο σενα.Οσο αφορα το Περασμενο Σαββατο που ησουν???
Nov 19 2010 21:05
Photo

Botsun → alxdjo

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9335"]Εκεί[/URL] θα πάμε μαζί !! [Nazi mode] :P
Nov 19 2010 14:21
Photo

Botsun → acid black cherry

Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Nov 15 2010 00:54
Photo

Vagelio → Botsun

Thanks για το tip αλλα τα παρασκευοσαββατοκυριακα επισκεπτομαι το σοι που τυχαινει να εχει μαζευτει σχεδον ολο στην αθηνα :hot:, αλλα που θα παει, θα βρω μια ελευθερη μερα..... LOL, εμπλεξες και με καγκουρα; Οσο για τον χιπχοπα κανε λιγη υπομονη με τις πορωσεις του, κι εμενα ο ξαδερφος μου ασχολειται με αυτο το ειδος μουσικη και ξερω πανω κατω περι τινος προκειται :sadist: (καποια στιγμη ισως ξεκολλησει και πορωθει με την j-rock XD) Οπως και να 'χει, σαν καλος πατερας που εισαι θα πρεπει να τα διδαξεις απο αυτην την ηλικια οτι η μονη πραγματικη αξια σε αυτον το κοσμο ειναι το japanimation :kakaka::kakaka::kakaka:, μην καθυστερεις! Ποσο γαματα ηταν στο λυκειο; Ενταξ' δεν λεω, ωραια ηταν, αλλα αλλο να μενεις μονος σου (αυτοι προφανως μενουν ακομα με τους γονεις τους...). Καλη συνεχεια με την σχολη ^_^
Oct 25 2010 17:16
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες.[/QUOTE] βασικά,μπορείτε να βγείτε και πριν έρθουν οι γιορτές καποιο Παρασκευοσαββατοκύριακο για ποτο κτλ.(Tip of the day by Andronikos) [QUOTE]Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....[/QUOTE] Believe me,δεν είναι και τόσο,απλώς εσύ ήσουν τυχερή,τι να πω κι εγω που τα "παιδιά" μου ειναι καγκουρες/hiphopαδες/ο,τι να'ναι/'αγνωστο είδος για μένα και μιλάνε μόνο για το πόσο γαματα ηταν στο λύκειο σε αντίθεση με την σχολή...:sadist: Τουλάχιστον,πουλάω μούρη σαν mod του AP στα Ιαπωνικά :8):. Εγκλιματίστηκες,καθόλου στο Μεγάλο χωριό ?
Oct 24 2010 19:12
Photo

Vagelio → Botsun

Εγινες μπαμπας βλεπω, συγχαρητηρια χαχαχαχαχαχαχ:kakaka::kakaka::kakaka: Κι εμενα στην αρχη βεβαια με ψιλουιοθετησε μια φιλη μου που της ειχα κολλησει για να μαθω περι προγραμματος και καρτων σιτησης (δεν μου ειχαν στειλει τη συνδεση ιντερνετ τοτε) κλπ αλλα τωρα ειμαστε στο ιδιο λεβελ.:ureshii: Γενικως, βρηκα πολλα καλα παιδια: Μια φιλοζωη φυσιολατρη, μια βιεντναμεζα και μια φιλιπινεζα ανιμε φανς (μου εκαναν και προτασεις για τζέι-ντοραμας), μια ευγενεστατη κοπελα που της εκανα μαθηματα φωτοσοπ (την καημμενη...) και μια εξισου ευγενεστατη κοπελα με την οποια τα ψιλολεμε στα κοινα μαθηματα και στις κενες. Και μερικες ακομα, τις λατρευω ολες τους, δινουν αξια σε αυτη την αξιολυπητη σχολη. Ελπιζω να βρουμε χρονο για να βγουμε βολτα καθως θα πλησιαζουν οι διακοπες. Παρεπιπτοντως, τα ανιμε ειναι γνωστα στην αθηνα.... ολοι οσοι βλεπουν τα σκιτσα μου αναγνωριζουν περι τινος προκειται....
Oct 24 2010 18:58
Photo

Botsun → Vagelio

Εντάξει,έχω "υιοθετήσει" 6 παιδιά,τα οποία με ρωτούν για τα πάντα,από τα μαθήματα μέχρι το πως θα κατουρήσουν :hihi2:.Εσύ,βρήκες -σε αντίθεση με εμένα-κάποιο αξιόλογο άτομο ?
Oct 23 2010 21:07
Photo

Vagelio → Botsun

Μακάρι να είχα να το ίδιο πρόβλημα! Μας έριξαν κατευθείαν στα βαθιά :sadist: Ω ναιιιι, κι εγώ το λατρεύω το φαγητό της καφετέριας, τζάμπα, δεν πλένεις πιάτα, τρως όσο θέλεις και είναι πεντανόστιμο. Μόνο τα μακαρόνια αμα τα τινάξεις μέχρι το ταβάνι υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν αλλά λεπτομέρειες, από γεύση δεν έχω παράπονο.:ureshii: Πως πας από παρέες;
Oct 23 2010 20:00
Photo

Botsun → Vagelio

o_O...Ευτυχώς,η δική μου,δεν είναι έτσι,απο πλευράς οργάνωσης και μαθημάτων...το μόνο κακό είναι το χαμηλό επίπεδο των σπουδαστών της.Να σκεφτείς ένα μήνα τώρα κάνουμε ύλη Γ' Λυκείου...:borednn9: Τέλος πάντων,το μόνο καλό είναι το τρομέρό φαγητό του εστιατορίου του ΤΕΙ χαχαχαχα!!!
Oct 23 2010 18:35
Photo

Vagelio → Botsun

Aστα να πανε jumpei :sadist:. Πρεπει να γινει εκλειψη ηλιου για να ανοιξει η γραμματεια (που δεν χρησιμευει και σε πολλα πραγματα εδω που τα λεμε), η διευθυντρια και η προισταμενη ειναι ανυπαρκτες, ενας καθηγητης αρνειται να μας κανει το εργαστηριο του επειδη τον αφησαν μονο του, μερικοι αλλοι καθηγητες ειναι ανικανοι να διδαξουν και νομιζουν πως τα ξερουμε ηδη ολα, στη θεωρια στοιβαζομαστε 80 ατομα σε μια ταξη που χωρα 20 (καμια φορα παμε και στο αμφιθεατρο που ειναι μεγαλοθτσικο ευτυχως) και γενικως το σχολειο ειναι πολυυυυ ανοργανωτο :nanteee:, ηξερα πως θα εχει τα χαλια του, αλλα οχι κι ετσι! Τα μονα που αξιζουν ειναι η βιβλιοθηκη και η καφετερια.... Ελπιζω η δικια σου σχολη να ειναι σε καλυτερη κατασταση Τ^Τ, ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Oct 23 2010 18:04