Community Status Updates

Jorg → Botsun
Oh, Thanks a lot! Αντε με το καλο να κατεβεις :D.
Α και συγχαρητηρια που εγινες mod στο AP!

Botsun → Jorg
Χρόνια Πολλά Jorg!!!!! ό,τι επιθυμείς για δώρο επιφυλάσομαι όταν κατέβω Ηράκλειο (κατά Σεπτέμβρη μεριά!!! :P)

Botsun → Vagelio
Δεν μπορούσα να το διαγράψω,διότι στις ανακοινώσεις μόνο οι admins έχουν αυξημένες αρμοδιότητες(dammit :burningbe3:)!.Δεν πειράζει όμως γιατί με την πρώτη ευκαιρία...:hiding_something:
Άντε,καλή επιτυχία με το νέο πόστο σου και να μην ξεχάσεις να ζητήσεις από τον Ελισσαίο,custom-made χαρακτηρισμό πάνω από το progress bar (it's much cooler this way xaxaxa!!!).
Υ.Γ καλό κουράγιο για τις επόμενες δύο εβδομάδες!!

Vagelio → Botsun
Αχ αυτη η φυσικη, ενα μαθημα να χασεις και γινεται πανδυσκολη Τ^Τ... οσο για τις βασεις, δεν νομιζω να ανεβουν, η βαση του δεκα εκανε φτερα ουτως η αλλως που σημαινει πως δεν θα βαλουν πιο ευκολα θεματα απ' τα περσινα. Παντως στο ΤΕΙ γραφιστικης που ειχα βαλει στοχο οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, ειμαι σιγουρη!:kill4u:
Αχ, παρασκευη? Τυχερα, εμεις εχουμε 2 εβδομαδες ακομα... κουραγιο....
Χμμμ... και ο aoshi το ιδιο με ρωτησε. Τωρα το συζηταω με τον ελισσαιο. Λογικα συντομα. Εσυ πως τα πας ως νεος mod? Eκανες την εξασκηση σου πανω στο target practise του GT4? :hahaha:

Botsun → Vagelio
Καλά τα πήγα,αν και φοβάμαι την Φυσικής κατεύθυνσης:unlucky:....Παρόλα αυτά,είμαι σιγουρος ότι περνάω στο φυσικό της Πάτρας(έκτος κάποιου απρόσμενου απροόπτου,όπως να ανέβουν οι νάσεις δραματικά).Τεσπά,οι ενδοσχολικές τελειώνουν την Παρασκευή και αρχίζουν και επίσημα οι διακοπές!!!!
Α! πότε αναλαμβάνεις τα νέα σου "καθήκοντα" στο ΑP ?

Vagelio → Botsun
Jumpei-kun ^o^. Ευχαριστω για το ενδιαφερον, μια χαρα τα πηγα στις εξετασεις και περιμενω πως θα περασω σε μια απο τις σχολες που επιθυμω.:ureshii:
Θυμαμαι μαλιστα που ολο γκρινιαζα στη μαμα μου πως δεν θα μου εφτανε ο χρονος για να κανω την αφισετα στις γραφιστικες εφαρμογες και τελικα μου εφτασε και μου περισσεψε! Plus, περιμενω να παρω 17-18 απο εκει ενω στο αλλο μαθημα με συντελεστη 3,5 (τεχνολογια εκτυπωσεων) περιμενω ενα 15. Οσο για την εκθεση και μαθηματικα δεν τα πηγα αρκετα καλα αλλα σιγουρα θα εχω πανω απο 11 και στα δυο. Τωρα μενουν μονο τα ειδικα μαθηματα στις 25 του μηνος :)
Εσυ jumpei πως τα πηγες? Καλα? Εχετε ξεκινησει τις ενδοσχολικες?

papp0us → Botsun
χεχε! κάτι παίζει με το νησί! Εγώ πάλι προσωπικά, δεν ξέρω κανένα απο ηρακλειο που να βλέπει ανιμε...φίλοι γνωστοί, όλοι ασχετοι με το είδος!

croco~boy → Botsun
κανεις edit κ σβηνεις αυτα που εγραψες κ γραφεις στη συνεχεια κατι random! then u ll send a message to nighteyes and there u go!

Botsun → papp0us
Άκυρο.αλλά η πλειοψηφία των φίλων μου στο anime.gr είναι από το Ηράκλειο.Τυχαίο ?

papp0us → Botsun
ελα ρ, thanx για το Request ;) Nyan Koi! και έλεγα οτι κάτι μου θυμίζει το junpei!:D

Vagelio → Botsun
Στις 25 Ιουνιου, εχω ακομα χρονο :). Μακαρι να προλαβω να παω στο otaku no sekai!