Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Φτιάχτηκε~! :3 Ω, τι καλός με κάνεις και support! Το είδα το μήνυμα στο mail μου αλλά ακόμα δεν έκατσα να το διαβάσω...αλλά θα πάω τώρα!
Οκτ 28 2011 14:41
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Den peirazei gia ta Greeklish! Anw,ο NWS έγραψε στο RP και μετρά άγρια η ιστορία του.
Οκτ 28 2011 14:40
Φωτογραφία

A nai e? (Sorry gia ta Greeklish alla to hli8io pc de m'afhnei na allaksw glwssa!) Xm, emeis sunh8ws to pame ap'tis 4-9, to polu 10 -eimaste kai makrua vlepeis oloi opote prepei na prollavoume kai lewforeia! xD-. Kala einai gia dokimastiko na mpeis kai sto klima opws les ki esu, an 8es kante to kai pio nwris na diarkesei perissotero! xD
Οκτ 28 2011 14:34
Φωτογραφία

Δεν ξέρω,πόσο. Κατα τις 5.30 θα μαζευτούμε,οπότε μέχρι τις 10 σίγουρα.
Οκτ 28 2011 14:28
Φωτογραφία

Botsun → Dorothy

Έβαλα Skype!
Οκτ 28 2011 14:25
Φωτογραφία

He he, yes! Oh nice! How long?
Οκτ 28 2011 14:25
Φωτογραφία

Xmm.... Να υποθέσω ο Idris ; :P Την κυριακή θα πάω για solo session,για να εξικοιωθώ με το παιχνίδι,
Οκτ 28 2011 14:18
Φωτογραφία

Ha. Ha. Ha. Εμένα ο χαρακτήρας μου είναι Lawful neutral, αλλά...[SPOILER]έχει τρεις διαφορετικές προσωπικότητες που η καθεμία έχει το δικό της alignment: Chaotic Good-Gabriel, Chaotic Evil-Idris lawful neutral-o Gilbert! Και μεθαύριο που θα παίξουμε ξανά μάντεψε ποιος θα ξυπνήσει...[/SPOILER]
Οκτ 28 2011 14:02
Φωτογραφία

Σε ποιο από τα 9 alignments ανήκεις ; Εγώ είμαι Chaotic Good. :3
Οκτ 28 2011 12:41
Φωτογραφία

Botsun → Night Wizard Seal

Σε καταλαβαίνω,απόλυτα.Κι όταν θα μπεις στην σχολή που θες και θ'αρχίσεις να κάνεις σχέδια για υποτροφίες και μεταπτυχιακά,εκεί θα δεις διάβασμα που θα πέσει.... Trust me in know what i say.... (T__T) Ο σκοπός μου,είναι ο Ambrosio να βγει ένα υβρίδιο Tamaki και Tsuna/Enma.Μιας και το να αρχίσω τις shonenιες είναι ότι πιο εύκολο κι ότι πιο κλισέ,μπορώ να κάνω.
Οκτ 28 2011 03:22
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Botsun

Έλα ρε που πληγώθηκες ανεπανόρθωτα. Είσαι ο botsun που όλοι αγαπάμε και σεβόμαστε :P Διαβάζω ρε junpei. Έχω πήξει. Έχουμε κι έναν στόχο να διεκπεραιώσουμε, τρομάρα μας :P
Οκτ 28 2011 03:16
Φωτογραφία

Δεν έχει σημασία ποιος το είπε...... Ρε συ,σοβαρά με πήρε απο κάτω.Έχουμε και μία αξιοπρέπεια τα παλικάρια η οποία σπιλώθηκε ανεπανόρθωτα.:sadist: Τέλος πάντων,ελπίζω αύριο να έχουμε καμιά εξέλιξη στην ιστορία.Δεν γράφω τώρα,γιατί συνήθως με αγνοούν και νυστάζω αρκετά. Οπότε τα λέμε αύριο. Και να διαβαζεις ακούς ; :P
Οκτ 28 2011 03:07
Φωτογραφία

:hahaha: Ποιοι το είπαν να τους δείρω με τις αλυσίδες, ποιοι; :P Σήμερα το πήρα χαμπάρι ότι έχει ξεκινήσει το παιχνίδι. Βράδυ μπορώ να μπαίνω κάθε μέρα, ξέρεις ξεκουράζομαι λίγο από το διάβασμα. Glad you liked my story.
Οκτ 28 2011 02:59
Φωτογραφία

Το ξέρω,ότι ξεστομίζω βαριές κουβέντες πρωινιάτικα,αλλά τι να κάνω....Βλέπεις,παρακολουθώ πολύ το δελτίο ειδήσεων του mega και οι παρενέργειες έχουν αρχίσει να φαίνονται! XD Πάρα πολύ καλή η ιστορία σου και να σε βλέπουμε πιο συχνά.Εκτός κι αν δίνεις πανελλήνιες. Κλάψα mode/ Είπαν,πως το botsun είναι χειρότερο κι από τον Tσου-Tsuna.....:unlucky:
Οκτ 28 2011 02:55
Φωτογραφία

Come on botsun. Θέλω περισσότερη πρωτοτυπία από εσένα. :P We are anime xD Do not insult me :P
Οκτ 28 2011 02:50