Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → Botsun
[QUOTE][SIZE="1"]~I Feel like a botsun right now....~[/SIZE][/QUOTE]
Took you long enough...Also, repsect στην συζήτηση από κάτω.

Botsun → Kai
[IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/191/671/632.png?1319662915[/IMG]
[I]I'm screwed.....[/I] :uhh:

Botsun → Kai
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Το να φαντάζομαι τον Tsuna με τον δικό του ναό ή το γεγονός πως θεωρώ άδικο να'χει αυτός έναν κι όχι εγώ..... XD

Kai → Botsun
Καλά, τώρα για τη Varia μου φάνηκε κι εμένα περίεργη η συζήτηση μιας και μιλάμε για ομάδα πληρωμένων δολοφόνων. Οι φόνοι είναι καθημερινότητά τους υποτίθεται. Δε θα με χαλούσε να κανονίσει τον Enma αλλά όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι δε θα γίνει πιστεύω.
Κατά τα άλλα δεν είναι κακό να γίνεται συζήτηση.
Έλεος τι πήγες και φαντάστηκες, botsun. XD

Botsun → Kai
Το΄χω καταλάβει,αυτό.
Απλώς,δεν βρήκα τον λόγο να γίνεται η όλη συζήτηση,που'χε αρχίσει νωρίτερα για το εαν η Varia,θα πρέπει να σφάξει ή όχι τον Enma,αφούτο νικήσει.
Και γι'αυτό απάντησα...
Παρένθεση,μόλις φαντάστηκα ένα τεράστιο χρυσό Tsuna να πράττει την στάση του λωτού κι απο κάτω του καμιά πενηνταριά μοναχοί να ψάλουν sutras. :terror2:

Kai → Botsun
:dazed: Ο Tsuna είναι υπέροχος, καταπληκτικός, θαυμάσιος. Θέλω να τον βλέπω κάθε στιγμή και λεπτό. Πρέπει να του φτιάξω ναό, να του κάνω είδωλα. Πρέπει. Πρέπει.
Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι ότι είναι στους αγαπημένους μου χαρακτήρες και τον υπερασπίστηκα. Απλά, παρότι διαφωνώ με πολλά στοιχεία του generic shonen hero που έχει δεν μου ήταν ποτέ αντιπαθής και οκ, κάποια πράγματα του τα αναγνωρίζω.

Botsun → Kai
[QUOTE=Kai;542402]
Ε, ρε πού έφτασα... Υπερασπίζομαι τον Tsuna. XD[/QUOTE]
:hypno:
[I]Ο Tsuna είναι ο καλύτερος αρχηγός...
Ο Tsuna είναι κι ο πρώτος...
Ο Tsuna είναι και γ@μώ τα παλικάρια...
Ο Tsuna είναι πανέμορφος...
Τον εμπιστεύεσαι...
Τον αγαπάς...
Τον εκτιμάς...
[/I]

Kai → Botsun
Χαχαχα, άσε, κι εγώ την έκδοση των Eclipse είχε. Αυτό και η σκηνή που είχε την
[spoiler]
την Saber από δίπλα του ματωμένη και φώναζε "Oi" κι από κάτω το μεταφράζανε "Yo!" ήταν επικά.
[/spoiler]
Αν μετά το Gankutsuou δεις το Fate/Zero καπάκι, το Zero θα σου φαίνεται μια βλακεία και μισή, imo. Όταν τελειώσεις το Gankutsuou κάνε ένα διάλειμμα πριν το αρχίσεις με λίγα λόγια.
XD Έλεος η κάρτα btw. "Universal Enchantment".

Botsun → Kai
Ακομα,θυμάμαι την επική ατάκα:
" People die if they are killed" :sigh2:
[CENTER][SPOILER][IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/068/270/L33L5LLBLPJYAWZBKJPIEAVZXD7KKCDJ.jpeg?1318992465[/IMG][/SPOILER][/CENTER]
Τελος πάντων,είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά.Αλλά λέω να δω πρώτα το Gankutsuou και μετά το Fate.

Kai → Botsun
Τα τράβηξες κι εσύ, botsun;
Δεν το συζητάμε. Πάλευα με τον εαυτό μου για να μην πατήσω το fast forward στο Fate/Stay. Δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και δε θα το πρότεινα σε κανέναν, πραγματικά.
Ευτυχώς το Fate/Zero, ναι έχει κάποιες τρύπες σε κάποια πράγματα, αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον συγκριτικά με το Stay.

Botsun → Kai
To Fate/Stay,το'βλεπά όταν ήταν ongoing την εποχή του χαλκού.
Τραυματική εμπειρία.....:sadist:
Τεσπα,θα κατεβάσω να το δω!

Kai → Botsun
Το Fate/Zero δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο άνιμε που υπάρχει αλλά μέχρι τώρα δεν είναι βαρετό. Αντίθετα το Fate/Stay θα σου πρότεινα να μην το αγγίξεις. XD

Botsun → Kai
Ok,thanks.
Θα πάω να πρήξω εκείνη....
Πέρασα μια βόλτα από το νήμα για του Fate/Zero.Αξίζει να το δω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο,από το μπετό σενάριο ;

Kai → Botsun
Δεν έχω δει πολλά αλλά το πρώτο που είχα δει ήταν το Stand Up! το οποίο είναι school comedy. Μου είχε αρέσει πολύ τότε και γι' αυτό συνέχισα να βλέπω πού και πού. Επίσης καλό, αλλά όχι μόνο κωμικό ήταν και το Binbo Danshi.
Πάντως η Zura βλέπει πολύ περισσότερα, ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα.