Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δειχνει και καλά το ξενύχτι που θα τραβήξουμε όταν αρχίσει η εξεταστική ! XD

Fallen_Mpougatsa → Botsun
I have no idea what that is -ξέρω τι είναι το καθένα μόνο του και ξέρω από που είναι η φωτογραφία αλλά δεν ξέρω τι κάνουν όλα μαζί- αλλά με έκανε να χαμογελάσω...πλατιά!

Ισχύει....
Άκυρο,αλλά δες αυτό:
[SPOILER][IMG]http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/617394_700b_v1.jpg[/IMG][/SPOILER]

Δεν πειράζει δεν πειράζει...
Ω, ωραία! Κοίτα, τουλάχιστον αυτό σημαίνει ότι σε άρεσε το φαγητό οπότε χαλάλι μια φορά! Εξάλλου δεν τρως κάθε μέρα σε σουσι μπαρ!

Σόρρυ που άργησα να απαντήσω...
Χθες,ήμασταν τυχεροί μιας και στην παρέα ήταν μια κοπέλα η οποία ήταν ελληνοιαπωνέζα κι ανέλαβε εκείνη να παραγγείλει μιας κι ήξερε καλύτερα.....
Anw,Πήραμε maki,california maki,yakisoba & yakisoba special,τέμπουρα,πήραμε κι άλλα,αλλά δεν ήξερα τα ονόματά τους.
Καλά ήταν,μόνο που έφαγα πολύ και μπαΐλντισα! XD

Ωωωωω! Ναι λίγο ακριβούτσικα αλλά τουλάχισον μοιράστηκε το ποσό και, hey, φάγατε καλά! Τι δοκίμασες αλήθεια?

Καλά ε,πολύ φαγητό... Βέβαια,πληρώσαμε 190 ευρω,11 άτομα αλλά άξιζε και με το παραπάνω !!

Τώρα γύρισα σπίτι και κατά τις 17.00 θα πάω στα ιαπωνικά.....
Όλο το πρωί σκέφτομαι μια ιστορία,αλλά θα την γράψω το βρἀδυ !
Παραπονιάρα ! :P

Nαι και οι ναοί τι είναι? Αλλά δεν πειράζει εσύ θα τον ξεπεράσεις.
Επίσης: [QUOTE]Άρε Toujo,τόσες δουλειές,εσύ κι ο Παπανδρέου στα νιάτα του! XD[/QUOTE]
Ε.Πι.Κο.

Μεγάλωσα,ωρίμασα κι ανέλαβα επιτέλους τις ευθύνες μου! XD
Η προπαγάνδα της Amano,υπέρ του Τσουτσούνα έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.Τρανταχτό παράδειγμα η Kai,η οποία μετατράπηκε σε υπερασπίστρια της τιμής του,από το ένα κεφάλαιο στο άλλο.
Δεν πειράζει όμως,μέσα από την σωστή καθοδήγηση,πλύση εγκεφάλου και ιατροφαρμακευτική αγωγή θα γυρίσει στον ίσιο δρόμο. Τ_Τ