Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

...Poser indeed. I have a solution for you: shoot it dead!
Νοέ 16 2011 19:37
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ρε ο τύπος για να καταλάβεις,είναι 35~40,βαριέται τόσο πολύ,να κάνει μάθημα στο δίωρο 8~10 του εργαστηρίου,που το ξεκινάει στις 8.30 -αυτός έρχεται στις 8.10,αλλά θέλει κι ένα 20λεπτο να πει τον καφέ του και να φάει την τυρόπιτά του- και μας διώχνει γύρω στις 9.40.Κι όλα αυτά,με την συνοδεία χασμουρητών-βρυχηθμών που θα ζήλευe και το λιοντάρι της MGM.... Επίσης,όλα τα παπουτσια που φορά είναι adidas,D&G,emporio armani etc με κοινό χαρακτηριστικό τις λαμέ λεπτομέρειες.Τα παντελόνια του,είναι όλα σωλήνες και οι μπλούζες όλες βγαλμένες από τον κατάλογο του emporio armani και των συναφών Ιταλικών εταιρειών. Ειδική μνεία,στο μαλλί τύπου "καρφάκι",που το σηκώνει με ζελέ κρατήματος "Hyper-uder-imba-redicusly strong"...
Νοέ 16 2011 19:08
Φωτογραφία

Πλά.Κα. Κά.Νεις. Άχρηστοοοοοοος! Πφφφ, να πάει να μάθει λίγο τρόπους και μετά κοινή λογική και μετά να πάει να διδάξει άλλους ο ποζεράς.
Νοέ 16 2011 18:58
Φωτογραφία

Κοίτα,δεν μετανιώνω ούτε παραπονιέμαι για τις ώρες που'χω ξοδέψει στην Γ' λυκείου,καθώς οι γνώσεις στα μαθηματικά,φυσική και χημεία ακόμα με βοηθάνε στην σχολή μου... Τεσπα,σήμερα πήρα 5 σε μια εργασία και τα'χωσα στον καθηγητή γιατί όταν την έλεγξα,είδα πως μου διόρθωσε κάτι που ήταν σωστό κι όταν του το έδειξε μου'πε "[I]Τι θες ρε,τώωωωρα το διόρθωσα,άσε που βαριέμαι να αλλάζω τον βαθμό.Μην στεναχωριέσαι ένας βαθμός είναι από τους 50 που θα πάρεις μέχρι να αποφοιτήσεις..."[/I][B]<----[/B][I]Άντε και Γ@μήσου Δάσκαλε,εσύ και τα καγκουρο-ιταλικά ρούχα που φοράς.[/I]
Νοέ 16 2011 18:38
Φωτογραφία

48????? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-εγώ δεν πήγα ποτέ μου! Και καλά έκανα! Δηλαδή OMG :oo:
Νοέ 16 2011 18:02
Φωτογραφία

Γάμησέ τα.... Αλλά τι να κάνουμε,είναι κι ένα πτυχίο που πρέπει να παρθεί στα επόμενα 2-3 χρόνια. (Τ__Τ) ~Στην Γ'λυκείου είχα 48 ώρες την εβδομάδα σχολείο και φροντηστήριο~
Νοέ 16 2011 17:59
Φωτογραφία

Ρε τον DM και άντε! Πω πω παιδί μου εσύ πρέπει να παίρνεις ένσημα!
Νοέ 16 2011 17:57
Φωτογραφία

Διότι,ο DM κάνει το μεταπτυχιακό του στο Πολυτεχνείο κι εγώ έχω 36 ώρες σχολή και Ιαπωνικά...
Νοέ 16 2011 17:55
Φωτογραφία

Ωωω, έλα μην κάνεις έτσι! Γιατί δε μπορείτε να οργανώσετε κι άλλη μία να κάνετε?
Νοέ 16 2011 17:49
Φωτογραφία

Ρε,ζηλεύω που κάνετε sessions,εγώ έχω κάνει μόνο μία!!!:nanteee:
Νοέ 16 2011 17:46
Φωτογραφία

Ωωωω...να σαι καλά. Στο στειλά σε μήνυμα! ;)
Νοέ 16 2011 17:26
Φωτογραφία

Δεκτή η συγνώμη σου. Για πες....
Νοέ 16 2011 17:22
Φωτογραφία

Ο χο χο, συγγνώμη τότε που το αμφισβήτησα με αυτήν την ερώτηση! Α ναι, χα χα χα τώρα που σε βρήκα κάτσε να σε πω αναλυτικά τι είχε παιχτεί στην ζωγραφιά.
Νοέ 16 2011 17:18
Φωτογραφία

:tensai: Αυτό εννοείται,απορώ που ρωτάς!
Νοέ 16 2011 17:03
Φωτογραφία

Pffffffffffffffff, τότε ναι, αυτό εξηγεί τα πάντα! Αλλά γιατί έχουμε τον βασιλιά να τα κρατάει? Είστε και σεις τόσο υπέροχοι όσο ο Sean Bean μήπως?
Νοέ 16 2011 16:46