Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ισχύει,17 επεισόδια και δεν έχει πετάξει κάποιο αντικείμενο στον Αλμπερτ ή δεν έχει ξεστομίσει την επική ατάκα "It's not that i want it,but..."

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha ha! Wait.
Κι εννοείται αγαπητέ! Απλώς αυτή είναι από τις συμπαθητικές!

Αυτός κι οι μπούκλες του...... XD
Πάντως,παντού υπάρχει μια tsundere---->Eugenie

Aχα! Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά στα γούστα ή όλοι όσοι το βλέπουν έχουν την ίδια γνώμη αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αν και ο Albert φτιάχνει όσο περνάει ο καιρός -σίγουρα δεν ήταν το ίδιο εκνευριστικός με όταν άρχισε η σειρά-. Επίσης...ohoho! I love Andrea Cavalcanti fufufu~!

Τον θεωρώ,από τους πλέον εκνευριστικούς χαρακτήρες που'χω συναντήσει....
Θα απαντήσω κάτι πολύ κλισέ,αλλά ο Κόμης είναι μακράν ο καλύτερος και στην δεύτερη θέση έρχεται ο Frantz,παρέα με την λανθάνουσα/υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία του.
Ειδική μνεία στον Maximilliem,που είναι απλώς Καλό Παιδί.

Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, θα θελες! Αλήθεια τον πας καθόλου τον Albert? Και ποιος είναι ο αγαπημένος σου?
Παρακαλώ! ^^

Να υποθέσω πως ήθελες να μου πεις πως ο Albert, είναι γιος του Κόμη και πως ο δεύτερος θα το μάθει την ώρα που θα τον πλακώνει στο ξύλο,από την Mercedes. :P
Σας ευχαριστώ δεσποινίς μου.

Tότε αυτό δεν είναι spoiler...νομίζω. Κάτσε. Oυπς σόρρυ τελικά παρολίγο να σου δώσω ένα. Λοιπόν το μόνο που λέω είναι...Τ^Τ είναι φοβεροοοοοοοοό!
Ω, fan του Κομη του Μοντε Κρίστο? Μπράβο παιδί μου!

Στο 17ο,λέω να το τελειώσω σήμερα.Καιρό είχα να δω ένα τόσο καλό anime.
Άσε,που βασίζεται-αμυδρά-και σ'ένα απο τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα.

T^T Gankutsuou, τι ωραίες εποχές...σε ποιο επισόδειο είσαι?
Χα χα πέθανα όταν τα διάβασα!

Κοντεύω να κλάψω από την επικότητα του Gankutsou.....
Θεά η Kai,όπως πάντα !

Βασικά μέχρι τώρα έχω γράψει μια καμένη στιχομυθία μεταξύ του Ambrosio και της Maria,αλλά μέχρι εκεί.....
Να σου την στείλω ;

Mμμμμ...καλή ερώτηση. Κι εγώ έχω βρει ψιλοαδιέξοδο. Θες να κάνεις fast forward τη σκηνή (με ατάκα στυλ κι αφού οι 101 σκυλιά της Δαλματίας, εεεε, δηλαδή προσπάθειες του νεαρού δολοφόνου να σκοτώσει τον Ambrosio απέτυχαν) και να πας κατευθείαν στο κέντρο του νησιού όπου βρίσκεται-...ε, εσύ θα μας πεις! ;)