Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

xD Η υπογραφή λέει πολύ... Έλα μωρέ κι εσύ τώρα εμμονή...όλοι έχουμε κάτι με το οποίο λίγο ή πολύ θα έχουμε ένα μικρό κόλλημα. =3 Μην ανησυχείς!
Νοέ 29 2011 23:37
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Στάνταρ,πράματα! XD Ξερεις, "Απ'εδώ τα μέλη της οικογένειάς μου.." "Αααα,πολύτεκνοι ε ;" "Όχι,εγκληματική πολυεθνική οργάνωση.Μεγάλη ιστορία..." Τώρα,όσον αφορά την επιμονή,μήπως να το λέγαμε εμμονή ή ακούγεται πολύ βαρύ ; Επίσης,δες την υπογραφή μου!
Νοέ 29 2011 23:34
Φωτογραφία

Ω μηντο λες πρήξιμο, εγώ το λέω γλυκήτατη επιμονή! xD Seriosuly though, ανησυχώ αν ήσουν εδώ. Αν ήμαστε όλοι μαζεμένοι παίζει αν βγαίναμε έξω όλοι μαζί να συστήναμε ο ένας τον άλλον στους ξένους σαν οικογένεια!
Νοέ 29 2011 23:31
Φωτογραφία

:unlucky: Ναι,ισχύει,αλλά μόνο εσύ δείχνεις ανοσία στο πρήξιμο και την κλάψα μου!
Νοέ 29 2011 23:25
Φωτογραφία

:kakaka: Yes experience! Δεν το αφήνουμε! Επίσης εγώ έγραψα τελευταία άρα δεν παίζει να ξαναγράψω εγώ!
Νοέ 29 2011 23:22
Φωτογραφία

Μόλις μίλησε,η εμπειρία,που έρχεται με τα χρόνια. XD Έχετε δίκιο,δεσποινίς μου. Υ.Γ. Pestoallagenovese: Μην αφήσετε το χαμόγελο να σβήσει....
Νοέ 29 2011 23:19
Φωτογραφία

Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά αν θες τη γνώμη μου και πάλι, κάνοτ όπως σου βγαίνει. Όταν το κάνεις αβίαστα και χωρίς πολλά edit φαίνεται και στο post σου και το διασκεδάζεις κιόλας! ^^
Νοέ 29 2011 23:16
Φωτογραφία

Μάλλον,θα χρησιμοποιώ λίγο απο όλα... Άντε ν'αρχίσουμε!
Νοέ 29 2011 23:14
Φωτογραφία

Θα σου απαντήσω πολύ διπλωματικά: εσένα πώς σε βγαίνει καλύτερα? Αν σε βγαίνει με το baka γράψτο έτσι. Εγώ πώς νομίζεις ότι θα κάνω την φοβερή πολεμκική ιαχή του Squalo? Δε γίνεται να λέω αντί για "VOI" "ΒΌΙΔΙΙΙΙΙ" Lol it rhymes!
Νοέ 29 2011 23:10
Φωτογραφία

^__^ Θέλει δουλειά ακόμα..... Να χρησιμοποιώ το baka ή ελληνικές λέξεις ;
Νοέ 29 2011 23:07
Φωτογραφία

xD xD xD Το πας τέλεια!
Νοέ 29 2011 23:05
Φωτογραφία

XD Baka,o θρύλος μου ξεκινά τον 12ο αιώνα.Εσύ ποια είσαι ; Ανόητη! Κανείς δεν ενδιαφέρεται.Θέλεις να μάθεις για τον Θρύλο μου ; Ο θρύλος μου ξεκινά τον 12ο αιώνα.Ποια είναι η αγαπημένη σου,μέρα ; Ανόητη! δεν έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις.Κάθε μέρα είναι τα γενέθλιά μου και γι'αυτό θα με τιμάς ανάλογα. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=s1YqAvk-yCM"]Θέλεις να μάθεις για τον θρύλο μου ;[/URL] Ο θρύλος μου ξεκινά τον 12ο αιώνα.Κάθε πρωί θα ακούς για πέντε ώρες,την εξιστόρηση των μεγαλειωδών κατορθωμάτων μου. Ανόητη! [I]~Καλά το πάω ;~[/I]
Νοέ 29 2011 22:54
Φωτογραφία

:3 watashi wa baka janai!
Νοέ 29 2011 22:45
Φωτογραφία

Baka!
Νοέ 29 2011 22:41
Φωτογραφία

Kαι τι σημαίνει ακριβώς?