Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Χμμ.....
Θα δούμε,γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο,αυτό τον καιρό.Άσε,που'χω αρχίσει να γίνομαι τελείως geek και θέλω να το ανακόψω κάπως.
Ρε,διάβασε το Hunter x Hunter,είναι τέλειο !!!

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ωωωω, συγχατηρήρια στην Kai! Αν είναι μόνο ένα τότε σίγουρα θα προτιμούσα το πρώτο εγώ αλλά δεν έχω διαβάσει το Hunter x Hunter οπότε δεν ξέρω αντικειμενικά να σου απαντήσω!
Αλλά θα προτιμούσα το Beelze set.
Δεν ξέρω αλλά είναι κολλητικό.
Δες κι εγώ το κάνω!
[S]Ίσως φταίει η βαρεμάρα.[/S] Ποτέ δε θα μάθουμε.
Αλήθεια αυτοί στο thread του DnD είπαν να κάνουν από κοντά session αν θες πάνε δες το γίνεται!

Ποιος σου'πε ότι έχω μόνο ένα ;
Τρία μου'χε φτιάξει η χρυσοχέρα φίλη σου!!
Άσε,κι εγώ ψάχνω ευκαιρία να της ζητήσω νέο σετάκι,αλλά δεν έχω κατασταλάξει σε ποιον χαρακτήρα ακόμα.Σκέφτομαι κάτι σε Beelzebub και Hunter x Hunter....
Καμιά ιδέα ;
Και γιατί αλλάζω συνέχεια γραμμή όταν γράφω ;
Και γιατί κάνω τόσες ερωτήσεις ;

Μπουαχαχαχα! Έτσι, μπαίνουμε από τώρα στο πετσί του ρόλου...εγώ σκέφτομαι να ζητήσω απ΄την Kai seto Superbi Squalo έτσι για να το φοράω όταν θα παίζω [S]κι όχι επειδή έψαχνα ευκαιρία να μου κάνει ένα του συγκεκριμένου χαρακτήρα[/S] ενώ εσύ τυχερούλη ήδη έχεις ένα.
Like [B]the[/B] botsun!

Κατέβασα το 10λεπτο τραγούδι του και το έβαλα για ήχο κλήσης ! :3
Ήταν τόσο καλός αγώνας,που ήρθε 52-30....
Τουλάχιστον,πήρα τα 7.50 euros με μία ώρα φυσική παρουσία!----> [I]like a botsun[/I]

Ωωω, να ντυθείς ζεστά και να πίνεις ζεστά μην αρρωστήσεις!
Πφφφ, κάγκουρες!
Χα χα ναι τα σπάει! Κι εγώ γι αυτό διάλεξα αυτόν τον χαρακτήρα: θα τσηρίζει θα βρίζει και θα ναι in character! Ο Excalibur είναι και τρελό troll όμως έτσι! xD

Κι εγώ,καμιά ωρίτσα έχω που γύρισα.Σφύριζα αγώνα,σ'ένα ανοιχτό κι έφαγα το κρύο της αρκούδας.
Άσε που κάποιοι κάγκουρες πεταξαν και δυναμιτάκια μέσα στο γήπεδο...
Ρε,ο Excalibur,τα σπάει άγρια.Άσε ανα δύο φράσεις,η τρεις θα'ναι προσβολές προς τους άλλους ! XD

Όπως κατάλαβες δεν ήμουν σπίτι αλλιώς θα χα απαντήσει νωρίτερα :3
Ναι πρέπει να δίνουμε λόγους ειδικά μετά τον πρώτο γύρο. Στον πρώτο ο ένας ζυγίζει τον άλλον.
Υ.Γ. Ε χε χε, λες να μην τον ήξερα αλλά να σε παρακαλούσα να τον πάρεις?

Εκτος απο το rp,θα πρέπει και να στηρίζουμε με λογικά επιχειρήματα την ψήφο μας ή ψηφίζει ο καθένας όπως του καπνίσει ;
Υ.Γ. Τον χαρακτήρα που διάλεξα τον ξέρεις ?

Κοίτα,είναι προφανές οτι ο ένας θέλει να κάνει τον κύριο στο αvatar του κι ο άλλος απλώς να trollaρει.
Άστους,να λένε ο,τι θέλουν.Μόλις περάσει ένας mod,θα τους τακτοποιήσει.

You never know who might be reading...αν ψαρώσει κανείς άλλος? Φύλαγε τα ρούχα σου...

M'αρέσει που κάθεσαι κι απαντάς σοβαρά σε αποτυχεμένα trolls....