Jump to content

Community Status Updates

Photo

minuu → Zoro

α ωραια!εγω γενικα δν βλεπω πολλες ταινιες.εχω δει καποια saw[τουλαχιτον εκει υπαρχει μια αιτιολογια σ σχεση μ παρομοιες ταινιες]εχω δει κ καποιες αλλες οπως τ πειραμα τ κυμα .κ θελω ν δω κ τ κουρδιστο πορτοκαλι αμα τ ξερεις!
Mar 23 2010 15:32
Photo

Zoro → minuu

Δεν έχω ειδικές προτιμήσεις, βλέπω τα πάντα πάνω κάτω... το μόνο που παίζει ρόλο είναι το αν είμαι μόνος μου ή με παρέα. Πχ τα τελευταία Saw (big fan τους btw) τα είδα με παρέα, πιο ψαγμένες ταινίες (και ειδικά anime) τις βλέπω μόνος μου πάλι. Πάντως είμαι τεράστιος fan του Christopher Nolan (σκηνοθέτης), αν τον ξέρεις... [B]ότι[/B] ταινίες έχει βγάλει με έχουν καθηλώσει. Οι πιο γνωστές του είναι Memento, The Prestige, Batman Begins και The Dark Knight (αν και έχει μερικές ακόμα, πιο άγνωστες... και τις έχω δει όλες). :)
Mar 23 2010 15:28
Photo

minuu → Zoro

α αληθεια?και τι ταινιες σ αρεσει ν βλεπεις συνηθως?
Mar 23 2010 15:22
Photo

minuu → croco~boy

βασικα δν νομιζω ν σ αρεσουν πλ.ειναι λιγο παραξενα.....οπως κε γω[μν φανταστεις παραξενη ειμαι πωσ ολοι]αλλα γενικα μ εχουν πει πως πρεπει ν τα εκδοσω!ουτε εγω βλεπω tv.γ αφτο τ ριξα στα ανιμε φετος π αρχισα ν σκεφτομαι τ ζωη αλλιωσ!
Mar 23 2010 15:19
Photo

Zoro → minuu

Το OP βέβαια έχει περίπου 100 επεισόδια διαφορά με το Naruto, αλλά ξαναλέω σε ανταμείβει και με το παραπάνω σε αυτά (επίσης δεν έχει άπειρα fillers, τα περισσότερα είναι μικρά και καλά, για τα δεδομένα τους). Μμμ, πέρα από anime υποθέτω μπορείς να βάλεις και το movie-watching στα hobbies μου. :)
Mar 23 2010 14:58
Photo

croco~boy → minuu

Γενικα δεν βλεπω TV...οχι αλλο καβουρνο. Τεσπα οσο γ τα ποιηματα σε παραδεχομαι, αν θελεις γραψε κ στειλε μ να διαβασω. :D
Mar 23 2010 14:51
Photo

minuu → うずまき ナルト

γεια!
Mar 23 2010 14:50
  • adreekawz's Photo
    adreekawz
    pedia mipos kserete pou 8a vrw naruto me ellinikous ipotitlous???
    Mar 16 2014 18:39
Photo

minuu → croco~boy

α πλ ωραια!εμενα μ αρεσει ν γραφω [κυριως ποιηματα],δν ειμαι ΠΟΛΥ αθλητικη τυπισσα μ αρεσει ν ακουω μουσικη ολη τν μερα κ οι βολτες μ καλη παρεα!
Mar 23 2010 14:45
Photo

croco~boy → minuu

Καλαμαρια!!! Hobby μ ειναι το διαβασμα(αν θεωρειται hobby xaxa), shopping, βολτες με φιλους στο Mediterranean cosmos και το καλοκαιρι μ αρεσει να παιζω Beach volley!!!!! Εσυ;;
Mar 23 2010 14:34
Photo

minuu → croco~boy

αργυρουπολη!!!εσυ?ποια ειναι γενικα τα hobby s ?
Mar 23 2010 14:24
Photo

minuu → iristella

φχαριστω κ γω π μ δεχτηκες!
Mar 23 2010 14:20
Photo

croco~boy → minuu

To Death note ειναι και γ@μω αλλα κ το ναρυτο δεν παει πισω! Το FT: Fairy tail/ FMA: Full metal alchemist and One piece που ειναι το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Btw που μενεις; Μια χαρα που μαθαινεις ιαπωνικα. :D
Mar 23 2010 14:17
Photo

iristella → minuu

Uhm. Thanks for the friend request. Welcome. :3
Mar 23 2010 14:16
Photo

minuu → Zoro

εφχαριστω!εχω πλ υπομονη οσον αφορα τ επεισοδια σ μια σειρα.ασε ,ειδα ολα τ επεισοδια naruto s 3 μηνες[καψιμο]οποτε θα φτασω γρηγορα στ καλο.τωρα εχω καταπιαστει μ τα ιαπωνικα!hehe.εσυ γενικα τι hobby εχεις?
Mar 23 2010 14:06
Photo

minuu → croco~boy

και γω μια απ τα ιδια!βασικα ειμαι καινουργια στ ''χωρο''γ αφτο δν πολυκαταλαβα τς συντομογραφιες[χεχε ''αασχετηη''οπως ft ας πουμε!εμενα τα αγαπημενα μ ειναι naruto k death note!!μαθαινω κ ιαπωνικα εδω κ 4 μηνες!χαιρομαι π σ γνωριζω!see ya!
Mar 23 2010 14:01