Community Status Updates
Zoro → minuu
Ευχαρίστησις μου να "βοηθάω" τους νέους στον χώρο. :)
Να σε προειδοποιήσω μόνο ότι η σειρά κάνει ένα χρόνο περίπου 80-100 επεισοδίων για να γίνει καλή... από κει και πέρα όσο προχωράει ανεβαίνει η ποιότητα. Σε αντίθεση με το Naruto που εμένα έκανε περίπου 20 επεισόδια για να μου αρέσει, το OP λοιπόν θέλει αρκετά παραπάνω... βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι άσχημο πιο πριν, απλώς είναι πιο πολύ αστεία και περιπέτεια, ενώ μετά αποκτάει περισσότερη πλοκή και δράμα. Προσωπικά μου αρέσει και λίγο περισσότερο από το Naruto, ειδικά στα σημεία που έχουν φτάσει τώρα... αλλά και το Naruto υπερτερεί αλλού.
Αν χρειαστείς τπτ άλλο I am here. ^^
PS: Χαίρομαι που σου άρεσε το προφίλ, Akatsuki ftw!
Mar 23 2010 01:44
croco~boy → minuu
Τι να κανω χεχε; Λιγο απο ολα......fb, msn, animes, manga κτλ εσυ?? Ποιο ειναι το αγαπημενο σου ανιμε, μανγκα?? Θα σ προτεινα OP, FT, FMA, Highschool of the dead γ αρχη. Tc!
Mar 22 2010 22:38
minuu → Zoro
ευχαριστω πολυ!αν και οπως ειπες ειναι λιγο παιδικο στην αρχη τ one piece γ αφτο δν επιχειρησα ν τ δω!αλλα τωρα μπορει ν αρχισω.βασικα απ τοτε π τελειωσα ολα τα επεισοδια death note κ πρεπει ν περιμενω μια βδομαδα γ τ naruto εψαχνα κατι καινουργιο!! α ωραιο προφιλ!!!!
Mar 22 2010 21:14
Zoro → minuu
Γεια σου και σένα και καλώς όρισες. :)
Μιας και καινούρια, να υποθέσω ότι Naruto και Death Note τα έχεις φτάσει μέχρι τέλους;
Αν ναι, μιας και βλέπω δέχεσαι προτάσεις, σου συμβουλεύω το One Piece για επόμενο. Μαζί με το Naruto είναι από τα αγαπημένα μου shonen... και μην αποθαρρυνθείς από την παιδικότητα της αρχής ή τα πολλά επεισόδια, πιο κει σοβαρεύει αρκετά, όπως και το Naruto άλλωστε.
Καλή διαμονή. ^^
Mar 22 2010 16:50
minuu → Glastenen
γεια!!ειμαι καινουργια εδω!μπορω ν σ ρωτησω περιπου ποια υλη απ γραματικη πεφτει στ πρωτο πτυχιο ιαπωνικων?
Mar 21 2010 17:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed