Community Status Updates
minuu → Night Wizard Seal
o ok.8α ψαξω....εγω εχω καποια standard site αλλα δν κατεβαζω βιβλια κ τετοια.και γω αυτοδιδακτη..ολοι μ δουλευουνε π παιδευομαι μ τα ''ορνιθοσκαλισματα''αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.:kakaka:
Mar 23 2010 20:56
Night Wizard Seal → minuu
Έχω κατεβασμένα βιβλία από το ίντερνετ και διαβάζω από εκεί αυτοδίδακτός. Για να τα μάθω τα ξαναγράφω σε ένα δικό μου "τετράδιο" με την σημασία τους και τις διάφορες προφορές τους και τα διαβάζω ύστερα και από εκεί. Έχω και λεξικά για να βλέπω πως πρέπει να τα γράφω και ούτο καθ'εξής.
Επίσης το πρώτο πρώτο βιβλίο που είχα και έχω βγάλει φωτοτυπία είναι ένα το οποίο έχει μόνο τους πίνακες με τα κάνα, ένα πίνακα με δέκα κάντζι(μια χαζαμαρούλα) και έχει αρκετή γραμματική. Μπορώ να τα διαβάσω από εκεί, αλλά κατεβάζω και το genki 1+2.
:)
Mar 23 2010 19:52
minuu → Night Wizard Seal
πωπω χαιρομαι π κ αλλα παιδια τς ηλικιας μ ασχολουνται μ τετοια πραγματα.και γω εχω τρελα μ τ ιαπωνικα κ γενικα μ οτι καταπιανομαι.εγω τωρα αρχισα kanji τα βασικα 80 τ πρωτου επιπεδου.κ kana ξερω πλ καλα.ν σ πω εσυ απ που εμαθες kanji ?ξερεις κανενα καλο site?
Mar 23 2010 19:30
Night Wizard Seal → minuu
Έχω κανα 2 μήνες που έχω αρχίσει. Και μαθαίνω τα βασικά. Από κάντζι δεν έχω πρόβλημα έχω μάθει πάνω από 150 και σιγά σιγά προσπαθώ και τα "αποστηθίζω"(παράλληλα με λεξιλόγιο).
Από γραμματική 1-2 πραγματάκια ξέρω μόνο αλλά θέλω να το προχωρήσω λίγο.
Έχω μεγάλη τρέλα για την γλώσσα και σίγουρα θα το πάω μέχρι το 1ο Κίου (νά'μαι καλά μέχρι τότε:hihi2:)
Mar 23 2010 19:11
minuu → VampireGirlization
ναι τ εχω δει κ στενοχωρηθηκα πλ π τ τελειωσα μεσα σ μιαμιση βδομαδα:blingeye2:...και συ απ οτι φανταζομαι [το χεις δει]...πιστευω οτι ειναι μια απ τς καλυτερες δουλειες π εχουν γινει..ωραιο τ signature π ειδα στ προφιλ σ..τι σημαινει ακριβως?
Mar 23 2010 18:47
minuu → Zoro
οχι ρε το πειραμα [das experiment] κ τ κυμα [die welle].οχι νταξει μου χουνε πει γ τ κουρδιστο πορτοκαλι κ πιστευω πσ δν 8α εχω προβλημα!αληθεια αν επιτρεπεται πως σ λενε?
Mar 23 2010 15:58
Zoro → minuu
Το πείραμα; Το κύμα; Το πείραμα του κύμα; :P
Αν μιλάς για το das experiment πάντως, το γερμανικό με τους ανθρώπους που κλείδωσαν σε φυλακή για πείραμα, το έχω δει, ωραία ταινία.
Το κουρδιστό πορτοκάλι ναι, το έχω δει επίσης, αλλά αν δεν έχεις ήδη πειραματιστεί σε αρκετά ψαγμένες ταινίες δεν το βλέπω να σου πολυαρέσει... έχει αρκετή βια και nudity και η ιστορία υποτίθεται πως σου περνάει ένα νόημα πίσω απ' όλα αυτά... δες το αν θες, απλά να είσαι προετοιμασμένη. :)
Mar 23 2010 15:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed