Community Status Updates
minuu → VampireGirlization
mia p leei the dream has ended....kala mwre dn trexei tpt k n mn katalabes!
Mar 25 2010 13:41
minuu → Night Wizard Seal
ναι απ αφτο δν εχω προβλημα.βεβεα ντα3ει εχω πολλα στ μυαλο μ.σκεφτομαι παραλληλα ν παρακολου8ησς σεμιναρια συγγραφης γτ μ ενδιαφερει παρα πλ αλα δν νομιζω τ γραψιμο ν μ προσφερει καταρτηση.απλα 8ελω πολυπλευρεσ σπουδες ν κανω
Mar 24 2010 15:56
Night Wizard Seal → minuu
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Βασικά για την φιλολογία είναι και το μάθημα τοων αγγλικών που δίνεις πανελλήνιες το οποίο σου δίνει πολλά μόρια, εξού και οι υψηλές βάσεις. Δεν είναι δα και πάρα πολύ δύσκολο να μπείς. Όλα θέλουν διάβασμα :)
Mar 24 2010 15:52
ω και γω τοτε δινω.αφου ιδια ηλικια εχουμε..τεσπα εμενα πρωτη μ επιλογη ειναι αγγλικη φιλολογια απλα ειναι πλ ψηλα σαν σχολη κ μιας π απ ξενες γλωσσες ειμαι ενταξει 8α βαλω σαν 2η τ μεταφραστικο!εχει κ προσ8ετα μαθηματα γ ν παρω κ αλλα μορια..ασιατικες σπουδεσ ε?πλ ωραια!μια φιλη μ 8α κανει μεταπτυχιακο στν ιαπωνια κ εχει τελειωσει αγγλικη φιλολογια.αμα αξιωθω κ γω αφτο 8α κανω.παντωσ σ ευχομαι οτι καλυτερο!!
Mar 24 2010 15:50
Ποοο καλά όντως είσαι καλυμμένη:). Και εγώ θεωριτική θα πάω(τον Σεπτέμβριο βέβαια:P)και από γλώσσες εγώ δίνω τον Νοέμβριο για πρόφ στα αγγλικά και ξεκινάω αμέσως τα ιαπωνικά γιατί για μένα είναι η ζωή μου όλη :P.
Σκέφτομαι στο Τμήμα Ασιατικών Σπουδών στην Κέρκυρα ή Ιστορικό και Αρχαιολογικό Αθήνα. Το ιστορικό το έχω σαν δεύτερη επιλογή γιατί περιμένω να ξεκινήσει από το 2011 το τμήμα Ασιατικών Σπουδών. Με τα χρόνια μου το 2012 δίνω Πανελλήνιες.
Mar 24 2010 15:41
εχω proficiency στα αγγλικα κ στα γερμανικα εχω κατι σαν advanced.οταν αρχισω λατινικα τ χρονου 8α παρω κ ενα στα ισπανικα [γτ εινε λατινογενη αφτα]κ αμα παρω κ τν ιαπωνικων 8α μαι μια χαρα!κ νταξει 8α περασω σιγουρα γτ ειμαι καλη στα 8εωρητικα.και συ εκει θες?πωπω εχουμε πλα κοινα!:thatsit:
Mar 24 2010 15:20
Αλήθεια; Εκεί θες να πάς; Αν και νομίζω ότι θέλει lower σε 2 γλώσσες. Είναι καλή σχολή και υπάρχουν εδώ παιδιά που φοιτούν εκεί.
Περιμένω εγώ για κάτι συγκεκριμένο και αν το σιγουρέψω και εγώ Κέρκυρα θα πάω :)
Mar 24 2010 15:15
εφχαριστω!!και γω πιστευω πσ 8α ειμαι ετοιμη!εχω εφεση στσ γλωσσες απο μικρη κ φοβερο παθος γ τ ιαπωνικα.αντε αμα τ παρω 8α παω σιγουρα μεταφραστικο στν κερκυρα!καλη μασ επιτυχια!!!
Mar 24 2010 15:10
The link is [URL="http://thepiratebay.org/torrent/4023455/Genki_I_II_-_Integrated_Elementary_Japanese_Course_%28PDF__MP3%29"]here[/URL].
Αν έχεις κάνει την παραγγελία περίμενε το. Σιγά το πράγμα :).
Για το πρώτο δίπλωμα (τον Δεκέμβριο), εγώ θα είμαι σίγουρα έτοιμος. Το έχω υπολογίσει :kakaka:.
Mar 24 2010 15:05
βασικα δν ηξερα κανενα καλο.ν σ πω απο που τ κατεβασες τ genki? γτ μεχρι ν μ τ στειλουν.....
Mar 24 2010 14:43
minuu → VampireGirlization
basika da3ei emena m arese perisotero o L.apla o 8anatos t yagami edwse ena mhnuma pistevw!lew sta ''about me''st profil s exeis mia eikona!apo pu t brhkes?
Mar 24 2010 14:41
VampireGirlization → minuu
ναι το εχω δει αλλα δεν μαρεσε το τελος.....
δεν επρεπε να πεθανει......!!!!
το signature???
Mar 24 2010 13:55
Μην το λες, βοηθάνε τα βιβλία. Ότι καλό βρείς και σε βοηθήσει κατέβασε το :)
Mar 23 2010 23:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed