Community Status Updates
IreneTheCardcaptor → SpirosK81
Δε ξέρω, τι θέμα έχει και που γίνεται; Γιατί άμα έχει ελέυθερο θέμα, παίζει να ντυθώ (αν έρθω) Misa από Death Note.:8):
Jul 05 2010 13:15
Sakura!!! → IreneTheCardcaptor
katebenei? poio kale?
aaaaaaaaa katalava twra eida to post sou..nai twra to kanw download vlepoume..
plaka plaka dn eixa dei sto piratebay!!!arigatouu
Jul 04 2010 18:30
IreneTheCardcaptor → karkas
Αχ, ναι, θα τη κάνω κι εγώ όπου να 'ναι για Κέρκυρα! Αλλά όσο σκέφτομαι τι με περιμένει το χειμώνα... Άστα να πάνε... (3η Λυκείου)
Jul 04 2010 16:14
IreneTheCardcaptor → GhostPrince
Κι εγώ μιά απ'τα ίδια. :kawaii: Έχω καεί στο vegas και βλέπω anime, αλλά δεν έχω πάει για μπάνιο ακόμα. :nanteee:¨( Άστα να πάνε δηλαδή. Πάντως no school! Yay!):ureshii:
Jul 04 2010 16:11
GhostPrince → IreneTheCardcaptor
χεχεχεχε....nice..^^ ε :canthelp: το σπουδεο...εδω τελιωσανε οι exams κιεχω λιωσει στα ανιμε...χαχα XD...προσπα8ω να τελιωσω κιενα project (amv) ...αλλα μου χει σπασει τα νευρα το vegas....το ΑΕ δν ανοιγει καν...:S....Μου φαινεται το 8ελω το φορματ κιεγω...αλλα πρεπει να τ'αντεξω....να τελιωσω το project...γιατι δεν ξερω να κανω backup....οποτε 8α το χασω αν κανω φορματ... χαχα...XD τεσπα...γενικα τπτ νεο...edit...anime...kai bania:bath:....woot! εσυ? ^^:kawaii:
Jul 03 2010 23:58
karkas → IreneTheCardcaptor
Μπα, ποτε μου δεν ειχα Playstation και οποια εμπειρια εχω σ'αυτο ειναι απο ξαδερφια :P Οσο για τη Soulsilver, είναι ενα θεμα να παρω και το DS(i)...Ισως οταν ειμαι για τα καλα φοιτητης να αγορασω ενα, προς το παρον βρισκω αλλα πραματα να σκοτωνω τον χρονο μου XD Summer FTW!
Jul 03 2010 20:45
IreneTheCardcaptor → karkas
Χαχαχαχαχαχαχα! Άσε! Μεγάλη ιστορία. Πρόσφατα είχα καεί στη καινούρια, τη soul silver. Πολύ καλή και από άποψη γραφικών και από άποψη περιπέτειας. Στη συστήνω. Παίζεις playstation?
Jul 03 2010 16:23
IreneTheCardcaptor → SpirosK81
Άμα κλείνουν τα σχολεία genki! Άμα ανοίξουν πάλι το Σεπτέμβρη... Άστα βράστα! XD Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η ασχολία με το cosplaying, και κάτι γίνεται!
Jul 03 2010 16:20
IreneTheCardcaptor → GhostPrince
Χεχεχεχεχεχεχε...! Υπήρχε περίπτωση να λείπω εγώ από το κλαμπ?! xD Μια χαρά είμαι, εσύ? Δεν έμπαινα πολύ στο internet, γιατί είχα κάνει format! Εσύ τι κάνεις?
Jul 03 2010 16:15
IreneTheCardcaptor → Loke
Ουπς! Sorry, δίκιο έχεις! xD Την πατάω συνέχεια! Ωραία φωτό!
Jul 03 2010 16:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed