Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → IreneTheCardcaptor

nice...Και τελικα φευγω τη κυριακη...παω κατερινη μια week...και μετα αλη μια στο father ξαν8η O.o καλα 8α νε...μπανακια και χαλαρωση :P
Jul 23 2010 17:07
Photo

IreneTheCardcaptor → GhostPrince

Χεχε, καλοπερνάω! :P Εσύ που σκέφτεσαι να πας;
Jul 23 2010 16:13
Photo

μμμ..ε δεν ειπα και τπτ XD ωστε πηγες διακοπες ε? τιχερηηη :P εγω οχι ακομα...αν και παιζει να φυγω next week ^^
Jul 20 2010 13:58
Photo

ΟΚ! Άμα δεν απαντάω, είναι γιατί είμαι διακοπές και δεν έχω συνέχεια internet! :P
Jul 19 2010 19:37
Photo

nice....το Toradora..το εχω δει....εδω και καιροο xD [οντος πολυ καλο] ...οσο για τα υπολοιπα....thankies....8α τα chekarw ^^
Jul 12 2010 21:55
Photo

Λοιπόν. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Special A (SA) που είναι κυρίως Romance/Humor. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και το Itazura na Kiss, με λιγότερο γέλιο από το SA αλλά πολύ πετυχημένο ρομάντζο, φίσκα στα kiss scenes. Και μπορείς να δεις το Toradora, με πολύ ενδιαφέρουσα τροπή των πραγμάτων, όλα αυτά τα anime 24-26 επεισόδια. Τώρα αν θες κάτι πιο ογκώδες, που να συνδυάζει και ρομάντζο και περιπέτεια και γέλιο, σου προτείνω το Inuyasha. Είναι το αγαπημένο μου και είναι τρομερά ρομαντικό και γενικώς τα σπάει! ~Α~Νyan...! Inuyasha...:kawaii::awww:
Jul 12 2010 21:15
Photo

nice....κιεγω 8ελω να το δω...αν και το προηγουμενο δε μαρεσε xD μονο το twilight ηταν ωραιο (το πρωτο) :P ε τπτ μωρε ...εδω βαριεμαι....μετακομιζουμε κιολας φετος...ΠΦ...(αυτες τις μερες δλδ),...κατα τ'αλλα καλα ... αν και δεν εχω pc εδω και 3 μερες...ειμαι σε notebook (laptop) ..τεσπα....τι λεει εσυ? μμμ...εχεις να μου προτινεις κν καλο ανιμε?:blingeye2: εχω ορεξη για romance xD [μιας κιποτι 8υμαμαι εχεις δει αρκετα] =]:hehehe:
Jul 08 2010 22:51
Photo

Εδώ, έχω καεί στο PC! Θέλω να πάω να δω το Eclipse! Άκουσα ότι τα σπάει. ''Αχ, Edward...'' :awww::kawaii: Χεχεχε! Άντε να δούμε! Εσύ;
Jul 08 2010 20:22
Photo

krima....αλλα κιεγω δεν το πολυ κοβω να πηγενω .....εχουν φιγει ολοι δικοπεσ...δεν εχω με πιον να παω xD no cos....τι να πω....υπαρχιε μια πι8ανοτητα να παω...αλλα χλωμο το βλεπω...anyway 8α το κιταξω :P τεσπα...τι αλλα νεα εσυ? ΄(
Jul 06 2010 23:44
Photo

SpirosK81 → IreneTheCardcaptor

Oh.... too bad. Next season twra ;)
Jul 06 2010 22:51
Photo

IreneTheCardcaptor → SpirosK81

Άσε, δε μπόρω, κάτι προέκυψε! :unlucky: Άστα να πάνε! Αλλά δε βαριέσαι, θα γίνουν κι άλλα! :sadist:
Jul 06 2010 22:49
Photo

Και εγώ δε ξέρω πολλά, δυστυχώς τελικά δε θα μπορέσω να πάω, κάτι προέκυψε. :unlucky: Αν πας όμως θέλω οπωσδοίποτε φωτό! Είναι θέμα Bleach vs Naruto. Τσέκαρε τα new posts στο meetings.
Jul 06 2010 22:46
Photo

SpirosK81 → IreneTheCardcaptor

Αθήνα, Την Παρασκευή. Προτείνεται Naruto vs Bleach, αλλά κανείς δε σε υποχρεώνει :) Δες το forum "meetings και προβολές"
Jul 06 2010 15:51
Photo

umm...αυτο δεν το πηρα χαμπαρι...χαχα...ΛΟΛ....που γινεται? (εχεις λινκ?) [δεν χερω κιαν προλαβενω να ετοιμαδω κν cos] :\ ala tespa
Jul 05 2010 14:05
Photo

Θα πας στο cosplay που γίνεται Παρασκευή;
Jul 05 2010 13:19