Community Status Updates
IreneTheCardcaptor → Omoikane
Θα συμωνήσω μαζί σου! Η αλήθεια είναι ότι και μένα μ άρεσε το Shattered Memories. Αλλά όχι για Silent Hill. Κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Και μου ξύνησε η ερωτική περίπτυξη της Dalhia και του Harry! Κατά τα άλλα καλό! XD! Να φανταστείς στο τέλος με έβγαλε τελειομανή και ότι πετάω στα σύννεφα! XD! Και το κολλητό μου σεξομανή! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Mar 06 2010 13:18
Omoikane → IreneTheCardcaptor
Γεια σου!
Καλα το καταλαβες.Ειμαι μεγαλος fan της σειρας παιχνιδιων Silent Hill.To Shattered memories δεν μπορω να το χαρακτηρισω ως αθλιο.Εμενα μου αρεσε αρκετα.Ηταν μια διαφορετικη προσεγιση,η οποια ισως να μας ξενισε στην αρχη αλλα στην πορεια καποιοι απο εμας το αγαπησαν.Ενας λογος για τον οποιο μου αρεσε ηταν η ελλειψη supernatural στοιχειων(βλ.μετενσαρκωσεις,θεοτητες,The Order) καθως και η εμφαση στην ψυχολογια κ στον ψυχολογικο κοσμο των πρωταγωνιστων.
Καλα ολα αυτα βεβαια αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τα αριστουργηματικα,κατ'εμε,Silent Hill 2 k Silent Hill 3 :)
Mar 03 2010 17:06
IreneTheCardcaptor → Kurosaki_Angellust
XRONIA POLLA! Eida sto calendar oti exeis gene8lia!!!
Mar 03 2010 15:28
IreneTheCardcaptor → Omoikane
Βλέπω ότι είσαι fan του Silent Hill. Είναι και γ*μω τα παιχνίδια! Γενικά δε ξέρω πιο να θεωρήσω ως το καλύτερο (παίζω από 6 χρονών XD). Αλλά το τελευταίο ήταν κατά τη γνώμη μου προσβολή στα Silent Hill. Αν ήταν σε άλλη σειρά παιχνιδιών, θα 'ταν εντάξει, αλλά για Silent Hill είναι άθλιο! (Λέω το Shattered Memories)
Mar 03 2010 15:26
IreneTheCardcaptor → Tomodachi2
ΟΚ! Το τραγούδι που μου είπες είναι ένα που λέει στο ρεφρέν inori wa toki koeru και έχει να κάνει με anime που λέγετε Romeo and Juliet? Για να δω αν ακούμε το ίδιο! Έχει πολλά με αυτό το τίτλο και μπερδεύομαι. Και δε μας νοιάζει αν δε ντυθούν οι άλλοι. Εμείς για μας θα ντυθούμε! :D
Feb 28 2010 19:18
Sou mazeuw kosmo gia to cosplay! Egrapsa ton xaderfo m mesa! 8eloun ki alloi na er8oun! :D 20 Marti den einai? Kai opote einai steile m to msn s na se kanw add!
Feb 23 2010 19:54
Lia-san, eimai i Eirini, i ma8itria t Giorgou sensei! Kane me add :D
Feb 21 2010 11:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed