Community Status Updates
IreneTheCardcaptor → Getekid
Hellooooooo! Είμαι η Ειρήνη που τραγούδαγε Haruhi! Είδα ότι ήσουν κι εσύ στο καραόκε, και αφού τραγούδησες Digimon (HikariAngel5) άρα είσαι ή ένα από τα δυο αγόρια που τραγούδησαν one piece ή ο ψηλός με τη περούκα! xD
Apr 13 2010 22:30
IreneTheCardcaptor → HikariAngel5
Μια χαρά! Αλλά δυστυχώς άρχισαν τα σχολεία. Θες κι άλλο από αυτό για να τσαντιστείς; xD Μιας κι είσαι από Ζάκυνθο ας πούμε πως είμαστε γειτόνισσες, αν και λίγο μακριά (επτάνησα). Εγώ είμαι από Κέρκυρα! Για αυτό είμαι λίγο πιο παλαβή από το φυσιολογικό! xD
Apr 13 2010 22:27
HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor
Hiiiiii!!!!!!!!Sorry που εξαφανιστηκα αλλα ειχα παει Ζακυνθο(απο κει ειμαι) για τις διακοπες του Πασχα!!!Εσυ πως τα περασες??
Apr 09 2010 14:54
IreneTheCardcaptor → spartankid
Arigatou! Εντάξει, δεν είμαι και φωνάρα, αλλά τα καταφέρνω!! xD Πάλι καλά που σας άρεσε!
Apr 08 2010 16:55
spartankid → IreneTheCardcaptor
είδα το καρόκε σου στο tube έκανα και comment πραγματικά είσαι εκπληκτική
Apr 08 2010 03:26
IreneTheCardcaptor → HikariAngel5
Πάτα στο youtube IreneTheCardcaptorSP και θα με βρεις σίγουρα. [URL]http://www.youtube.com/users/IreneTheCardcaptorSP[/URL]
Mar 25 2010 13:14
HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor
:DDDD!!!!!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Αν και η φωνη μου πιστευω οτι δεν ειναι κ πολλυ καλα δουλεμενη!Το αγαπαω πολλυ ομως το τραγουδι!!Στο τελευταιο κομματι π ειπατε συγκηνηθηκα !!!Σε εψαξα κ youtube π μ ειπες αλλα δεν μπορουσα ν σε βρω!:(
Mar 25 2010 00:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed