Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Erisadesu → jun
ευχαριστώ!!! πρέπει να δω κανα τραγούδι όλων αυτών
των Teddy και των Κυsh τους έχω ακούσει στα cd των big bang.
Δεκ 01 2010 09:09
jun → Erisadesu
omg τωρα που το λες ειδικα αυτος με το καπελο μοιαζει με big bang εντελως στυλ xD.
δεν ειχα ιδεα εκανα google τωρα που ρωτησες και βρηκα :
[QUOTE]
These are the names of the faces on the masks 2NE1 was wearing:
CL - Teddy of 1TYM(producer of most of their songs/featured in Taeyang's Where U At and GD's 'We are the leaders'/CL's crush)
Bom - Yang Hyunseuk or YG (president of YG ent./ex-member of Seo Taiji and Boys)
Dara - KUSH(an artist in YG/Teddy says he's one of YG's best buds/Teddy's best bud/featured in Taeyang's 'Make love')
Minzy - I have no idea[/QUOTE]μακαρι να ηταν οι big bang ❤ ❤❤
Δεκ 01 2010 06:03
jun → Tristessa
εγω φταιω βασικα που κανω edit 800 φορες xDD .
αλλαζω γνωμη καθε 5 λεπτα xD
Νοέ 23 2010 02:10
Tristessa → jun
[QUOTE=jun;449566][S][SIZE=1]i still find him hot but i can see the τραβηγμα λολ
το εσβησα πριν απαντησεις xD γιατι βαριεμαι την συζητηση για πλαστικη xDD. [/SIZE][/S][/QUOTE]
LOL, τώρα είδα ότι το έσβησες /fail
Νοέ 23 2010 01:57
jun → Hitorinai Kokoro
μονο για το 8UPPERS ελεγα. δεν το ηξερα πως υπηρχε διαλεκτος γενικα κανσαι.
το σκεφτηκα οταν ειδα την ταινια σε συνδιασμο που μου πες οτι ειναι απο κανσαι και επισης στο αποσπασμα απο το Excite.
Νοέ 22 2010 04:06
Hitorinai Kokoro → jun
Kοίτα, ανάλογα με το ποιός παίζει τα παίρνουν διάφορα random άτομα ή κομιούνιτι πρότζεκτς και υποτιτίζονται. Του Σο ας πούμε, του Τσουμπάσα, του Σίγκε και του Τόμα ξέρω ότι έχουν υπότιτλους, κάπου στο lj υπάρχουν. Του Όκουρα ξέρω όμως ότι δεν έχουν γιατί πολύς κόσμος έχει παραπονεθεί γι'αυτό. Είναι αρκετά εύκολο, όμως έχει κάποια κομμάτια που θα χρειαζόταν κάποιος με εμπειρία για να τα μεταφράσει. [URL="http://wiki.d-addicts.com/Gekidan_Engimono"]EΔΩ[/URL] τα έχει όλα 'αναλυτικά'.
Ο Σουμπάρου από τότε ροκάς ήτανε, ροκάς παρέμεινε. Απλα τότε ήταν τα ρούχα της δεκαετίας τέτοια, και τώρα φοράει αντίκες και φάσιον του '60 και ρέτρο γιατί είναι το στυλ του. Ε, στα κόνσερτς τον ντύνουνε άλλοι και συμμαζεύεται λιγάκι XD
Nαι, φυσικά. Τα tv show εννοείς ή οντως τις ταινίες; Γιατί το Σιντερέλα είναι απλά σπέσιαλ ντράμα, η μόνη ταινία που έχουν οι Κ8 είναι το 8UPPERS XD Όσο για τις εκπομπές, ναι, και βεβαια. Και... στην πλειοψηφεία τους πάντως μιλάνε με το ιδίωμα. ΔΕΝ μιλάνε με το ιδίωμα μόνο όταν ο ρόλος είναι από κανονικό ντράμα. Για παράδειγμα, στο Ganbatte Ikimasshoi που έπαιζε ο Ryo, μίλαγε με το ιδίωμα γιατί το όλο σέτινγκ ήτανε στο Κάνσαϊ, αλλά σε κανένα άλλο ντράμα του από τότε και μετά δεν θα διακρίνεις το ιδίωμα στους ρόλους του, και πάει λεγόντας.
Νοέ 22 2010 01:32
jun → Hitorinai Kokoro
aaa δηλαδη το Gekidan Engimono εχει πολλα? του Ohkura δεν υπαρχει? ωχ αν εχει πολλα θα μπερδευτω στο ψαξιμο. δεν καταλαβα αν εγραψες δεν υπαρχει γενικα η' μονο το making.
ναι οντως δεν ειναι πολυ πριν μα ο Subaru δεν εχει αλλαξει πολυ? μαλλον στυλ περισσοτερο.
τα καταλαβαινεις ολα πλεον στις ταινιες? στην ταινια των κ8 μιλανε με διαλεκτο? σαν να τα μασανε καπως.
Νοέ 22 2010 01:19
Hitorinai Kokoro → jun
Hmm, νομίζω ναι, έχει παίξει και ο Σο. Αλλά σε τελείως άλλο. Δε θυμάμαι πως το έλεγαν, κι επίσης και ο Τσουμπάσα έχει παίξει σε ένα άλλο, και ο Σίγκε, και ο Τόμα, και ο Άιμπα, και δεν ξέρω κι εγώ ποιοί άλλοι. Πάντως ήταν όλα της σειράς "Gekidan Engimono", απλά σε άλλη τετράδα επισοδίων, και αν θυμάμαι καλά του Σο είναι και πανάρχαιο, κάπου στο πρώτο μισό της δεκαετίας...
Η Σταχτοπούτα έχει. Την πιάσανε νομίζω ή οι BNS ή οι LΟVESONG, πργματικά δε θυμάμαι, αλλά εγώ το είχα δει αρχικά με υπότιτλους. Τώρα βέβαια το έχω πετάξει κι έχω κρατημένο μόνο το raw, δε μου χρειάζονται οι υπότιτλοι.
... Λάθος μου. οι Nya το πήρανε. [URL="http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Cinderella+ni+Naritai"]there.[/URL]
Στο Excite είναι 2004, άρα ο Ούτσι 18, ο Όκουρα 19, ο Ριο 20, ο Γιάσου και ο Μάρου 21, ο Σίνγκο 22 και ο Σουμπάρου ανάμεσα στα 22-23, και ο Γιόκο 23-24. Δεν είναι και τόσο παλιά αν το σκεφτείς ηλικιακά, 6 χρόνια πριν βέβαια εγώ ακόμα γυμνάσιο ήμουν, αλλά anyway.
Να τις δεις έτσι streaming όχι, γιατί οι δυο κοπέλες που τα ανεβάζουν αρχικά έχουν απαγορέψει ρητά το ανέβασμα -άσε που δεν έχουν και υπότιτλους τα περισσότερα βέβαια. Πες μου όταν κάνεις το καινούριο σου LJ γιατί πραγματικά πουθενά αλλού δεν υπάρχουν.
Α, αυτό είναι Janiben και μάλιστα φετινό και πρόσφατο, σχετικά, αρχή καλοκαιριού. Είναι μια τραβεστί αυτή που είναι πασίγνωστη και στην Κορέα κ Κίνα και δεν ξέρω 'γω που αλλού ακόμα. Γενικώς στο Janiben μαζεύεται πολύς 'τέτοιος' κόσμος. Γκέι και μπάι και τρανσέξουαλ και gravure models και μια πορνοστάρ και δεν ξέρω 'γω ποιός άλλος... Και μια που τη λέγανε βασίλισσα του BDSM πήγε το 2007. Η ΙΚΚΟ που αναφέρεται στο συγκεκριμένο βίντεο είχε ξαναπάει, στα 5 πρώτα επισόδια ήτανε, το Μάρτιο του 2007, το θυμάμαι, γιατί είχε φέρει μια πανάκριβη γούνα που είχε και βάλανε τον Ριο να τη φορέσει, και ο Γιόκο χούφτωνε την κούκλα στην οποία κρεμότανε αρχικά η γούνα...
Νοέ 22 2010 00:54
jun → Hitorinai Kokoro
εκανα search .omg ειναι ενα που παιζει και ο Sakurai Sho ❤ ??. θα προσπαθησω να το δω οσα καταλαβω καταλαβα. νομιζω αν θυμαμαι ουτε στη σταχτοπούτα υπαρχουν υποτιτλοι.πως και δεν τα εχουν κανει.
ο yoko δεν μ'αρεσει που εχει ξυρισμενα μαλλια :nanteee:
στο Excite σκεφτομουν omg φαινονται πολυ μικροτεροι εκει. ποσο ειναι? ο Subaru ειδικα φαινεται τοσο μικρος!! ποσο cUte :kawaii::lovulovu: ειναι εκει μ'αρεσει πολυ.δεν τον γνωρισα στην αρχη.
υπαρχει καπου που μπορεις να δεις αυτες τις εκπομπες? ξερεις ποιο αλλο ειδα και [URL="http://www.veoh.com/browse/videos/category/activism_non_profit/watch/v20253173dW6EF7mC"]αυτο[/URL]
πολυ γελιο και στο τελος με τον Ohkura που ειναι σαν ψαρας
:hahaha:
Νοέ 22 2010 00:20
Hitorinai Kokoro → jun
Είχε κι άλλα, ναι... Ολόκληρο series! Άμα τα βρω καμια μέρα θα στα στείλω!
Hahaha, ο Maru είναι όλα τα λεφτά. Είναι ο 2ος αγαπημένος μου, νομίζω το ανέφερα, αν και δυσκολεύομαι πολύ να βάλω favorites μέσα στους Κ8! Ofc, Ohkura is excluded, he's top of the top... ο Ohkura το 'χει αυτό... Λατρεύει το φαΐ και τον ύπνο υπερβολικά το μωρό μου.. Or at least he used to -all his blog entries in this last year worry me because he doesn't eat and sleep as much as he used to...
Anyway.
Ναι, αυτός την έπαιζε τη Σταχτοπούτα, τρομάρα του Χ3 Και την ίδια χρονιά έπαιξε σ'ένα υπερ-retarded ντράμα, στο οποίο ήταν schoolboy που κρυβόταν όλη την ώρα σ'ένα σπίτι που ήταν... Αρχηγείο Yakuza-wannabe/brothel house, και ενώ είναι ο βασικός χαρακτήρας, σχεδόν σε όλο το ντράμα είναι καθισμένος σε μια πολυθρόνα μπροστά από την τηλεόραση και παίζει ηλεκτρονικά του '80! Το κουλό σ'αυτό το ντράμα είναι ότι ο αρχηγός τους μεταμορφώνεται σε πίθηκο, για κάποιο λόγο, υποτίθεται επειδή έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά στο δωμάτιο που τον κρατάνε [μένει στο κουκλόσπιτο που έχουνε τα call girls που μένουν εκεί, λολ] γεμίζει τους τοίχους με τύπους φυσικής! Και στο τελευταίο επισόδιο, έχουνε φέρει έναν μάγο/δαμαστή/whatever that dude is, κι εκείνος τρελαίνεται που δεν μπορεί να τον γιατρέψει, και ανατινάζεται μόνος του! Και ο όκουρα έχει πιτσιλιές από αίματα στη μούρη του, και εκείνο το τελείως fail τρομαγμένο ύφος του <33333 Ah yeah, επίσης στο τελευταίο επισόδιο που είναι τελείως psycho απ'όλες τις μεριές, μια από τα κορίτσια που έχουν τον τρελαίνει (η παλιοσκύλα, από την αρχή δεν μ'άρεσε η φάτσα της) γιατί βγάζει στη φόρα πράγματα για το παρελθόν του και τον πατέρα του που τον πονάνε, και της πετάει την τηλεόραση στο κεφάλι και την αφήνει στον τόπο! <3333 Τσίριξα απ'τη χαρά μου, είναι η αλήθεια! All this madhouse of a drama is called Gekidan Engimono: Intelligence、4 επισόδια 20 λεπτών, και ένα making of, μόνο που δεν υπάρχει παρά μόνο σε μια κοπέλα που το έχει στο Lj της και f-locked κιόλας... Ούτε υποτιτλισμένο είναι ούτε τίποτα! Μόνο για eye-candy κάνει για όποιον δεν ξέρει ιαπωνικά :p
*omg huge rant* *puts zip on mouth*
Hahahahahaha OMG I LOVED MUCHABURI SO MUCH <3 (το ονομα από το tv show που είδες). Για άντρα της διάλεξε το Shingo, για γκόμενο το Ryo, για φιλαράκια τον Tacchon, το Maru, το Baru και τον Shota, και hatoko, που είναι ο δεύτερος ξάδελφος (γενικά μακρινός συγγενής λολ) το Yoko! Αλλά ενώ τον λατρεύω το Yoko, στη χρονική περίοδο που έγινε εκείνο το γύρισμα κι εγώ μακρινό ξάδελφο θα τον έβαζα με'κεινη τη φάτσα... Τί να πεις... :p Though if I could marry Ohkura I wouldn't need anyone of them for a lover lol
And the link with the clip from Excite OMG <3 So old! 2004 Xmas party! Ήταν κι ο Uchi μαζί! *sigh* Κλασσική αντίδραση στα attacks του Σίνγκο <3 Ακόμα έτσι τον φωνάζουν καμια φορά λολ
Αh the shirtlessness... Mugendai no Gimon πρέπει να είναι το show, και αν θυμάμαι καλά 2005 83 Αχ τους λατρεύω :p
Νοέ 21 2010 18:17
jun → Hitorinai Kokoro
waaaaa θα ειναι παλιο για σενα αλλα εχω πεθανει στο γελιο που τον φοβουνται και τρεχουν αχαχαχα :kakaka::kakaka:
[URL]http://www.vidiac.com/video/Kuri-suma-SU[/URL]
Νοέ 19 2010 21:23
jun → Hitorinai Kokoro
omg εσυ ειχες πριν αυτο το avatar. καποιος το ειχε avatar εδω κα παντα ηθελα να το ρωτησω.για το τορν που χτυπιουνται στο πατωμα λεω XD
οταν τους βλεπω να κλαινε.:kawaii::awww:
[B]1[/B].τι εχει κι αλλα? θελω να τα δω xD ηλιθιο youtube που τα σβηνει :mador2:
[B]5[/B].ναιιιι καταλαβα πως ηταν ο πορτοκαλι .τους γνωριζω φατσικα πλεον τα ονοματα ξεχναω λιγο . τον τρομαξαν ναιιι XD
η' αντιδραση του Okura ηταν πιο καλη σε υφος XDD."αι παραταμε νυσταζω φαση" .
οι γκριματσες ο πορτοκαλι που κανει σε ορισμενα live ειναι ολα τα λεφτα. υπoθετω πως ειναι τρελαρας. γι'αυτο μ'αρεσε και τον παρατηρησα μετα τον Okura που ναι εντελως adorable, ο αλλοs κανει τρελεs γκριματσες/κινησεις .(συν το οτι ειναι κουκλος. xP). [B][I]και φαντασου δεν εχω δει πολλα και το καταλαβα XDD
[/I][/B]
thank youuu so much for photobucket ❤ ❤ ❤
(omg o Okura επαιζε στο σιντερελα)
(ειδα κανεις ιαπωνικα ) .αν καταλαβα σωστα το βιντεο.
κοιτα ποιους διαλεξε και για τι. εγω οσους θελει για φιλους θελω omg!![/SIZE][COLOR=Red][B]
και το υφος του Subaru[/B][/COLOR] που τον θελει φιλο μονο
και αυτος ειναι πολυ .:kawaii::lovulovu:
--[B] και ναι μην χασει αμεσως αυτον για koibito διαλεξε το κλασικο[/B] --
το hatoko τι σημαινει δεν ξερω
[URL="http://www.dailymotion.com/video/x4vmc_kanjani8-takes-of-shirts_fun"]・κοιτα πως κα8εται ο Okura[/URL] xDDD
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=AXazT1kgf6s"]・kisses again [/URL](xD song)
Νοέ 19 2010 19:39
Hitorinai Kokoro → jun
Hahahaha X3
[B]1)[/B] To'χω δει ρε τί με πέρασες :P The whole series! Έχει κάνει κι άλλα, γι'αυτό το λέω Χ3
[B]2)[/B] ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΛΑΙΕΙ 83 Δεν είναι γλυκύτατος; ΧD 2003... Aν και δεν του φαίνεται, ήταν 20 χρονων!
[B]3)[/B] χD Φαντάσου εγώ που το είδα πρώτη φορά όταν πήρα το DVD!
[B]5)[/B] To άλλο το καημένο είναι ο Μάρου, ο πορτοκαλί Χ3 Συνήθως είναι ο κλόουν και ο retard, αλλά μάλλον τον τρομάξανε :p
Bρήκα κι άλλα!
Tώρα θα σε σπαμμάρω με το OTP μου, λολ.
Λοιπόν, το καλοκαίρι του 2008 ο Ριο έπαιξε στο Last Friends στην αρχή, και κατά το τέλος ο Όκουρα θα έπαιζε στο Yasuko to Kenji. Οπότε στο τουρ του καλοκαιριού εκείνου παίξανε ένα μικρό σκιτάκι, στο οποίο ο Ριο έκανε το βίαιο και καλά όπως ο χαρακτήρας του στο ντράμα, και ο χαρακτήρας του Όκουρα έτρεχε να σώσει την κοπέλα που του άρεσε και έμπλεκε συνέχεια κ κατέληγε να τον χτυπάνε :p Οπότε στο σκιτάκι, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=2ZaPwCm7mCc"]δες τί έγινε[/URL] 8D
Και στο καπάκι μετά, να το τραγούδι που είπανε :p
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=aRlf6wxLsWQ"]T.O.R.N.[/URL] επειδή το τραγούδι μιλάει για το πόσο δύσκολη είναι η αγάπη των δυο υποτιθέμενων χαρακτήρων, και είναι και ακρονύμιο (TadayoshiOhkuraRyoNishikido)!
Και την ίδια χρονιά, έκανε solo concert το πουλάκι μου, κι έγραψε ολόκληρο τραγούδι για τον Ριο! Και τον έκανε να κλάψει κιόλας, όταν πήγε ο Ριο να τον δει, και νευρίασε με τον εαυτό του λέει γιατί τα κλάματα είναι αδυναμίες :p And Ohkura is a crybaby on his own, και το τραγούδι λεγότανε και 'Saigo no Namida" (last tears)! Lol όμως;
Και αφού είχε τόση επιτυχία, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=VGFf3seLzvA"]το ξαναείπανε[/URL] στο Countdown live που κάνανε πέρυσι/φέτος 8D Kι αυτό το dvd το έχω!
Hmm... για φωτογραφίες ας μείνουμε σε ότι έχει [URL="http://s232.photobucket.com/albums/ee309/Hyuuga_Hime/"]το photobucket μου[/URL] μέσα προς στιγμήν :p Mπορείς να κοιτάξεις τα πάντα, αλλά οι περισσότεροι φάκελοι έχουν gif, οπότε μπορεί να σου σπάσουν λίγο τη σύνδεση, Idk^^;
Νοέ 19 2010 14:45
jun → Hitorinai Kokoro
θα ξανα κανω lj .ειχα αλλα εχω ξεχασει τον κωδικο. εχω πολυ χαλια συνδεση internet. :(
α καλα απο pics xDD παλια μαζευα απιστευτα πολλες γενικα.
- στειλε μοu και καμια φωτο τοτε =]
[SIZE=1]κρατιεμαι ετοιμη ειμαι να γεμισω το fav song k idol sto anime here with kanjani 8[/SIZE]
1 waaa yaoi ο αλλος σκουπιζεται μετα χαχαχαχαχα.παρε και αλλα [URL="http://www.vbox7.com/play:ef9261bc"]kisses[/URL] :P
2 hahaha wtf καλε κλαει για την φραουλα.το διαβαζω πως λεει subaru πηρες την φραουλα . αλλα μηπως του χουν κανει καμια φαρσα. σαν να εχει φαει καυτερη
πιπερια ειναι. ποσο :kawaii: ειναι
3 3:36 xDDD
4 αχαχαχα σαν τρελο ειναι. και μες την καλη χαρα. sugeee xD
5 xaxaxaxa νυσταγμενο υφος o green :kawaii::lovulovu:. το αλλο το κακομηρο ειναι σαν τρομαγμενο με το futon ως το κεφαλι
Νοέ 19 2010 06:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται