Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hitorinai Kokoro → jun

α, κι επίσης είναι ο τυπάς που είναι all over the place στη sig, στο άβαταρ, στο προφίλ μου, παντού ο ίδιος είναι ;)
Νοέ 11 2010 16:40
Φωτογραφία

Hitorinai Kokoro → jun

το moving sig μου μπορείς να το δεις σε όλο του το μεγαλείο [url]http://hyuuga-princess.livejournal.com/57578.html[/url] εδώ. Λογικά έχω αφήσει το ποστ ξεκλείδωτο αφού το πόσταρα σε community~ his name is Ohkura Tadayoshi, είναι μέλος των Kanjani8, ο ντράμερ τους, the hottest person alive, και ο άντρας της ζωής μου =3
Νοέ 11 2010 16:39
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → jun

hahahaha to msn einai katilimeno apo ton aderfo mou (sto laptop tou) >.> a paizei na pame sth jota autes tis meres,8a r8eis?8a s pw otan einai. ta sepolia einai meta thn plateia attikhs nomizw me ton ilektriko.
Οκτ 29 2010 19:42
Φωτογραφία

jun → BrainDeadAlive

τι θα γινει παντου εισαι εκτος απο το msn.μπες msn :erk:. btw δεν εχω ιδεα που ειναι τα σεπολια οΟ ?
Οκτ 29 2010 19:29
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → jun

ναι ναιιι <3 τρελαα οχι απλα ^_^
Οκτ 29 2010 16:14
Φωτογραφία

Tristessa → jun

ah, why bother? Old wank is old now XD [s]Και τι να του πεις, σάμπως θα καταλάβει; :P[/s] OMGIKR? Daigo knows fanservice XDD
Οκτ 29 2010 16:08
Φωτογραφία

jun → iris 生活 kurosaki

naiii diru <3 και εσυ? βλεπω κανεις ποστ στο jmusic song -- wiii kai backround pic <3
Οκτ 29 2010 15:39
Φωτογραφία

jun → Tristessa

(fuck τωρα θελω να του απαντησω αυτου στο παρτυ thread αλλα οτι θυμαμαι χαιρομαι μετα απο ενα μηνα.) xD και μ'αρεσει ο juka xD daigo fanservice pv killed me xDD *fangirl freaks out* xDD :kill4u:
Οκτ 29 2010 15:36
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → jun

ωπ ωπ diru fan? *_*
Οκτ 25 2010 21:26
Φωτογραφία

BrainDeadAlive → jun

Erh???
Οκτ 25 2010 19:03
Φωτογραφία

Tristessa → jun

Το post του Labrokratis στο visual kei thread είχε γίνει αρχικά σ' [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925"]αυτό[/URL] το thread. Wank started around [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925&page=6"]here[/URL] [SIZE=1](VK was mentioned somewhere along there, isdgi)[/SIZE] και είχαμε και δεύτερο γύρο [URL="http://anime.gr/forums/showthread.php?t=8925&page=14"]εδώ[/URL]. /history class Yeah, κι εμένα κάπως έτσι μου φαίνεται: αν έχεις πολλές tsunagari που δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό [SIZE=1](lol, πολύ μαφιόζικο ακούστηκε αυτό)[/SIZE] ή δε φέρεσαι καλά στους fan ή έριξες χυλόπιτα σε fan θ' αναφερθείς στο Tanuki. Το αν οι φήμες θα είναι αληθινές ή όχι είναι άλλη ιστορία :hihi2:
Οκτ 25 2010 18:18
Φωτογραφία

jun → Tristessa

[SIZE=1](τι party thread :hmmm: λεει απο κατω κατι εχw χασει.[/SIZE]) thank you σοβαρα ομως για το λινκ!!πε8ανα στο γελιο μου ρθε και λιγο εμετος βεβαια λολ. καλα δεν ξερω τι να σου πρωτο σχολιασω απο εκει περα XDDD. σκεφτομαι μποpεις να βγαλεις ομως συμπερασμα ασχετα αν εινα αλη8εια η' οχι πως για οσους γραφουν πολλα (πχ juka) μαλλον σημανει πως ειναι κολοπαιδα και δεν φερονται καλα στιs φανς η' σε αυτες που πανε μαζι τους. και αυτεs θυμώνουν και λενε διαφορα. αντιθετα αν για καποιον δεν λενε τιποτα απο φημες μαλλον συμπεριφέρεται πιο σωστα.ετσι μου εχει μπει ιδεα. καλα με τον juka xDDD wtf was this
Οκτ 24 2010 16:30
Φωτογραφία

Tristessa → jun

[QUOTE=jun;439815][SIZE=1](omg thanks for the link . δεν ηξερα γι'αυτο το site.omg lmfao lol βεβαια αν συνεχιζεις να διαβαζεις i wanted to threw up a little. remembered why i hate greek gossip.Enjoy responsibly, Indeed xD [/SIZE][SIZE=1]αποτυχημένα[/SIZE][SIZE=1] εψαξα να βρω το ιαπωνικο. μου φαινεται πολυ μπερδεμα.)[/SIZE][/QUOTE] LOL, did you get to the post about Juka? Εγώ εκεί πείστηκα ότι το 99% όσων λέγονται είναι ******** XDDD Το ιαπωνικό μπλοκάρει τις non-japanese IPs, νομίζω, οπότε τζάμπα κόπος :P
Οκτ 23 2010 10:57
Φωτογραφία

jun → Tristessa

ναιιi μ'αρεσει πολυ η pic του αυτη <3 :)
Σεπ 19 2010 00:18
Φωτογραφία

Tristessa → jun

Δεν τον αναγνώρισα XD Not really, εκτός από κανά δυο τραγούδια δεν ακούω Kagerou [s]weird, γιατί μ' άρεσε το στυλ τους :P[/s] Στη sig είναι ο yukihiro ^^ Isn't he great?
Σεπ 17 2010 21:58