Community Status Updates
Erisadesu → jun
που είσαι;
το είδες;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1M0UKcq8ro&feature=sub[/youtube]
Dec 15 2010 20:42
Erisadesu → jun
δεν ξέρω...δεν το πρόσεξα...lol
μου αρέσει που έχουν ίδιο μαλλί αλλά σε διαφορετικό χρώμα.
γενικά ότι και αν τους βάλλουν είναι πολύ καλοί και απο ότι φαίνεται θα κυριαρχήσουν
στη μουσική σκηνή για πολλά χρόνια. ειδικά ο GD που γράφει και μουσική
Dec 14 2010 18:03
jun → Erisadesu
a XD TOP δεν θελω οποτε δεν θα σφαχτουμε xD. GD θελω μετα Seungri +Daesung.
(λιγους θελω..lol)
και μενα μ'αρεσει πιο πολυ καστανος.αλλα ενταξει ενδιαφερον οι αλλαγες γενικα ειναι.
+ μεταξύ μας και ο GD δεν μ'αρεσει εδω πως ειναι ετσι >.< XD
Dec 14 2010 17:21
Erisadesu → jun
αναι και το τραγουδι το ακουσα στα mamas θα το βρεις στο Youtube..δεν με τρέλανε
αλλά μόνο και μόνο επειδή ειναι του τοπ το λατρεύω.
μεταξύ μας πολύ χάλια το μαλλί του.
Dec 14 2010 17:08
Erisadesu → jun
ούτε εγώ πέρα απο την Miko chin και εσένα
το μαλλί το είδα στο allkpop.com και μερικές φωτογραφίες απο τα γυρισματα του βίντεο.
ευχαριστώ για αυτο το πολύτιμο βίντεο θα το έψαχνα πολλές ώρες αν δεν το έστελνες!!!
Big Bang Rulezz!! (o top είναι δικός μου μη κάνεις όρεξη θα σφαχτούμε)
Dec 14 2010 17:06
jun → Erisadesu
επειδη ειδα εισαι fan :)
heyyy look what i just saw new big bang
-bad quality-
OMG top has blond hair o_O - (and GD looking like a [I]geek[/I] :/)
[YOUTUBE]w8dEDYFhkQI[/YOUTUBE]
kαπου ηθελα να πω το σοκ μου για το μαλλι xD. δεν ξερω πολλους big bang fans ^^
[URL]http://bigbangkorean.wordpress.com/[/URL]
Dec 14 2010 16:06
Tristessa → jun
O Sakurai Ao, ο κιθαρίστας το έχει δηλώσει (supposedly σε συνέντευξη, αλλά δεν την έχω βρει). Για τον Shuuji δεν έχω ακούσει κάτι :P
Dec 07 2010 20:51
jun → Tristessa
[QUOTE]λέει αυτή που πήρε το LE του VAMPS χωρίς δεύτερη σκέψη [IMG]http://64.19.142.10/www.anime.gr/forums/images/smilies/tongue.gif[/IMG])[/QUOTE]xD.
τοv αγαπανε πολυ τον hyde ιαπωνια οντως.
ναι αλλα δεν μου πολυ αρεσε να σου πω την αληθεια :/.αν και οι περισσοτεροι που εχω διαβασει κριτικες μαλλον ειναι happy. πιο πολυ μ'αρεσουν cali≠gari + goatbed。
ασχετο κουτσιομπολιο ερωτηση. ο τραγουδιστης εχει πει πως ειναι gay?
[SIZE=1]edit:η' ο κιθαριστας και τα εχω μπλεξει? παντως και ο τραγ. μου φαινεται gay[/SIZE]. [SIZE=1](κουτσομπολα εντελως ειμαι xD) [/SIZE]
Dec 07 2010 00:09
Tristessa → jun
That's the thing about hyde... ό,τι και να κάνει, έχει μια στρατιά από fangirl που θα το αγοράσουν 3 φορές [SIZE=1](λέει αυτή που πήρε το LE του VAMPS χωρίς δεύτερη σκέψη :P)[/SIZE]
Πάντως το 2011 είναι χρονιά των L'arc και δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δε δω νέο album και tour, dammit! [SIZE=1]Αν κάνουν το ίδιο και οι Oblivion Dust δε θα με χαλάσει :3
[/SIZE]
Btw, άκουσες καθόλου XA-VAT; [URL="http://www.youtube.com/watch?v=bmm_P1FkSEk"]Zerotica[/URL] is pretty cool :3
Dec 06 2010 16:50
jun → Tristessa
παντως οι vamps ηταν πρωτοι στα charts περσι. δεν βλεπω να σταματανε. και εγω προτιμω l'arc en ciel πολυυυ περισοτερο εννοειται.
Dec 06 2010 06:50
Tristessa → jun
Meh, meh και meh, tbh, τίποτα δε μ' ενθουσίασε.
Δε βλέπω την ώρα να τελειώνουμε με τους Vamps, ο hyde να γυρίσει στους L'arc [SIZE=1](και να ξαναβάψει το μαλλί σκούρο ofc XD Αν και το συνήθισα πια το ξανθό tbh)[/SIZE], ο Kaz να γυρίσει στους Oblivion Dust και ν' ακούσουμε κανά τραγούδι της προκοπής γιατί όσο κι αν τους αγαπώ, the music is boooooring :/ [s]και lol, τι φραγκοφονιάδες που είναι, βγάζουν single με τραγούδι που έχουν ήδη βάλει στο BEAST[/s] /κράξιμο
Το single των SID καλούτσικο πάντως. Το Ranbu no melody τρώγεται [SIZE=1](still a generic animu song tho)[/SIZE], το Danro χαριτωμένο κι αυτό και το Hosoi koe live είναι φοβερό ♥
Όσο για το νέο των Merry... Δεν είναι κακό, το Yakou το βρίσκω πιο listenable απ' τα προηγούμενα :P [S]Or maybe I just miss them a lot.[/S]
Στιλιστικά βλέπω μεγάλη βελτίωση πάντως, thank goodness. Γυρίσαμε στα κοστούμια και ο Tetsu έβγαλε την τρέσα/extension/whatever the fuck that was και είναι πάλι μανάρι, I dare say ♥
Dec 03 2010 23:52
jun → Tristessa
ειδα το new preview vamps θελω τον hyde με μαuρα μαλλια :/ δεν μ'αρεσει καθολου το ξανθο πανω του τωρα.
επισης ημουν σχεδον σιγουρη πως θα μπω jsong thread και θα δω να εχειs κανει ποστ το new merry. αλλα ειχεs κανει sid instead. XDD
δεν σ'αρεσε να υποθεσω? εμενα μ'αρεσεεε :3
Dec 02 2010 16:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed