Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

xaxa...nice =] το COD τι ειναι? δεν το ξερω...=ο
May 29 2010 15:36
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

lol χήμερα το έχω ρίξει τελείως στο ****βάρεμα, οπότε λεω αν είναι σε καμια μισή ώρα να ανοίξω και κανένα βιβλίο,, αρχισα χθες το COD multiplayer online και σημερα επαιξα αλλες 3 ώρες και τωρα πονανε τα μάτια μου ... καταλταλα τιποτα το συγκλονιστικό .... :bahhh:
May 29 2010 14:31
Photo

thanks..xaxa...& νταξει...τωρα τελος....χαλαραα....το γλεντισαμε και χτες....πηγα σενα παρτυ...(αν το λες παρτυ βεβαια...γτ 11-12 αγορια ειμασταν......:dazed: δεν υπηρχει ο εορταζομενος XD tespa....απο νεα....τωρα..μπ@....απλα χαλαρώνω....λεω να παω να δω κν OP-bleach...(anime) p xw minei 3-4 weeks πισω =o εμεις παντος τωρα....χαναγραφουμε τη τεταρτη...λογοτεχνια...χαλαρα XD ti leei esy? :):himitsu:
May 29 2010 08:54
Photo

Lol Omedetou!!!! :yahoo: τυχερούλη,... δεν σου αρέσει η θεωρία;;; λολ είναι οι μονοι σίγουροι βαθμοί μου στην Χημεία κυρίως.... Nope σημερα δεν γράφαμε, γράφουμε ξανά την Τρίτη... Φυσική και ναι έχω σκάσει στο διάβασμα (λεμε τωρα, γιατί θα χαζέψω για τουλαχιστον 2-3 ωρες την ημέρα... *sigh* Παντως η ύλη φαίνεται τεράστια και ατελίωτη :iyaaa: Άρχισε και να ξανακάνει ζέστη οπότε είμαι αγκαλιά με τον ανεμνηστήρα :heat: Τελος παντων... τι άλλα;
May 28 2010 23:22
Photo

thanks....u too ^^ kai yeee...σημερα τελιωσαμε..(επιτελους) no more ανχος....no more λιωσιμο σε βιβλια XD τωρα εξετασεις school...σε 3-4 μερουλες ^^ χαλαραα..:wis: btw gamata egrapsa shmera rpogramatismo....αν και για προτα φορα στα 10 χρονια βαλανε μονο ασκησεις...no 8εωρια...:Q:( XD:hot: anyway τι λεει εσυ? πως πηγες σημερα? [γραφατε?]
May 28 2010 15:19
Photo

:hihi2: καλά πάμε όλοι μας!!! Καλη επιτυχίαααααα!:riiight: :drinks:
May 27 2010 22:54
Photo

ελα..sorry δεν μπορεσα να μπω ολη μερα...εε..αυριο γραφω προγραμτισμο....=_= ελππιζω να τα παω καλα....=] και νταξι μαζι μαυτο το μα8ημα φευγει κιολο το ανχος XD μετα εξετασεις school....xalaraaa =p και ναι μα8ηματικα ασε...τα ιδια κιεγω νομιζα οτι ειχα διαβασει και τελιακ 2 8εματα βορεσα κιεγραπσα μονο Τ_Τ μασ γαμισανε νομιζω φετος....ασε που βαλανε ολοκληροματα πολλααα π δεν τα ξερα καλααα xD anyway....νομιζω παντος οτι φετος μας βαλανε δισκολα στις panel....οποτι λενε κιαλοι...\ αλα νταχι νομιζω μια χαρα τα χω παει :D ti leei esy>? newz~
May 27 2010 19:47
Photo

Μαθηματικα?.......:unlucky: Άλγεβρα έγραψα την Τρίτη (προχθές) και ναι....... ακριβως όπως το είπες και εσύ, πατωσα :sigh2: εκεί που νομίζεις πως τα ξέρεις πας να γράψεις και αφού σου δόσουν την κόλλα συνειδιτοποιείς πως δεν ξερεις τίποτα :bahhh: Εεεε τα υπολοιπα ας πουμε καλα, εντο μεταξύ με βλεπω να το ξενυχτάω σήμερα για να διαβάσω λογοτεχνία... τι μάθημα σου έχει μίνει?
May 27 2010 00:50
Photo

καλα μορε παλευεται =]:himitsu: μονο μα8ηματικα πσιλοπατωσα Τ-Τ κατα'ταλα μια χαρα πηγαμε xD και αντε 1 μα8ημα εμινε ακομα =D εσυ τι λεει πως τα πας με τις εξετασεις school? αρχισατε? =ο
May 27 2010 00:18
Photo

Γεια! τι κανεις? εγω είμαι μια χαρα ευχαριστω (λεμε τωρα γιατί με τις εξετάσεις δεεεεε....). Οντως πως παει γενικά όλη η κατάσταση?
May 26 2010 22:54
Photo

hai~ τι γινεσαι? πως τα παμε με τις εξετασεις? (ειχα πσιλοχα8ει νομιζω με τις panel. αλλα δεν πειραζει XD) *Just got the time to open mah pc) x^^x:hahaha:
May 26 2010 19:36
Photo

τιποτα :ureshii:
May 04 2010 19:17
Photo

ευχατιστώω :kawaii:
May 04 2010 18:58
Photo

:hihi2: Nice!!!! Καλη επιτυχία!!!