Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → ice_hime

a ok xD ωραιο ειναι? περα απτο σχεδιο :P
Feb 02 2012 23:26
Photo

ice_hime → GhostPrince

βασικά παλιό είναι το είχα πριν από κανένα χρόνο, είναι από το manga οlimpos
Feb 02 2012 23:24
Photo

GhostPrince → ice_hime

Το νεο σου avatar ειναι ε8ιστικο :hahaha: αχαχα...απο που ειναι? :P
Feb 02 2012 23:16
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

thanks, 8α ανεβασω κιαλα λογικα οταν βρω ευκαιρια :) (και φτιαξω κατι ολοκληρομενα, μιας κειμε λιγο σε φαση αυτο το καιρο...φτιαχνω human parts...χερια, αυτια κ.α σημερα ξεκινησα λιγο κεφαλι XDD αυτο για το προγραματισμο ισχυειι, κιεμενα μ'αρεσει, αν κιεχω περισσοτερο καψιμο στη modeling/animating πλευρα :P εσυ 8α μπορουσες, (τωρα δε ξερω και τι σχολη εισαι ακριβως βεβαια) αλλα 8α μπορουσες πιο ευκολα, πιο προσβασιμα για game development :P αλη τρελη φαση απο κει xDD
Feb 02 2012 23:01
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

καλά ακούγονται και αυτά.θα τους ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία, και θα αρχίσω με το natsume,γτ μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον =ρ ωραίο το σάιτ,ειδικά αυτη η μωβ εικόνα με τα ανθρωπάκια μου άρεσε αρκετά =) Προγραμματισμος είναι αρκετά ενδιαφέρον,σε βάζει σε σωστή σκέψη. Και γενικά δεν ξέρω,αλλά τα μαθήματα προγραμματισμού με ψιλοπορώνουν.Τα μόνα που θα μπορούσα να παρακολουθήσω με όρεξη αν είχαμε έναν σοβαρό καθηγητή =ρ Game design με ενδιέφερε και εμένα αρκετά,και είναι ίσως ένας απο τους λόγους που ήθελα να ασχοληθώ με την πληροφορική.Σκεφτόμουν μετά μπας και κάνω κανα μεταπτυχιακό σε κάτι σχετικό ._.
Feb 02 2012 20:20
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

αα, οκ...:oo: και περαστικα ^^ εδω καλα ειμαστε...κρυο, αν και μ'αρεσε γτ χιονιζε χτες(δυστιχως δε αξιω8ηκε να στρωσει) τωρα παπαραζομαι να τελιωσω καιτ εργασιες, εχω και διαβασμα για εξεταστικη...:frozen: ..εσυ φετος τελιωνεις ε? (αν 8υμαμαι καλα) σχολειο :P απο ανιμε-μανγκα πως πας? :orly:
Feb 02 2012 12:30
Photo

παιζεις αρκετο πραμα...χαχα..καλη φαση :D το Natsume ειναι αρκετα καλο, τις ευχαριστη8ηκα να πω την αλη8εια και τις 3.5 σεασον :P εχει να κανει με τα πνευματα και τις 8εωτητες π-ου πιστευουν οι ιαπωνες κιοι ασιατες γνεικοτερα "ayakashi" και "youkai", τωρα απο υπο8εση, ο πρωταγωνιστης , o Natsume για καπιο λογο μπορει νατα δει, κληρονομια απτη γιαγια του μαλλον, κιαυτο του δημιοργησε αρκετα προβληματα οσο ητανε μικρος, αλλα μετα απο χρονια απο χρονια αποφασισε να επιστρεψει αποκτοντας μια καλητερα σχεση με τα πνευματα τα ονοματα τους τα οπεια ειχε παριε και γραψει η γιαγια του σενα scroll :P εχει πλακα :) οσο για το another, ναι ωραιο ειναι, αν κιαπο 8εμα thriller-horror εγω 8α το λεγα πολυ προφανες XD προγραματισμος ειναι οντος ωραιος, κιεγω 8α ψινα καπια στιγμη να μα8αινα μερικα βασικα :P μια και με Game design 8ελω να ασχολη8ω ^^ απο δουλειες εχω κατι λιγα ανεβασμενα σ'ενα προσοπικο site, αλλα ειναι λιγο παλιες τωρα(εχω αρχισει και κανω πολυ καλυτερα) [URL="http://www.wix.com/ghostfilms/johnpolychronopoulos#%21__projects"]here [/URL] nice, ελα 1 μινα διαφορα λολ...γινομαι 20 φευρουαριο :D yoroshiku~:himitsu:
Feb 02 2012 12:22
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

παίζω κιθάρα,μπάσο,κόντρα μπάσο και ντραμς.Είμαι και σε ένα συγκρότημα και έχουμε συναυλίες κάθε δεύτερη βδομάδα περίπου,οπότε έχουμε πολλές πρόβες δουλειά και τέτοια το Natsume καλό είναι?Πάντως χθες το βράδυ είδα τα 4 another και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλό.Ειδικά το 4ο επεισόδιο μου άρεσε πολύ.Μου δημιούργησε ένα ωραίο feeling.Ήταν και όλα τα φώτα σβηστα και με ψιλοτρόμαξε και λίγο =ρ Προγραμματισμός μαρέσει και την παλεύω αρκετά,αλλά υπάρχουν κάτι άλλα μαθήματα που είναι απάλευτα ._. Animation ε? Γαμάτο. Έχεις ανεβάσει καμια δουλειά σου στο νετ? Και εγώ έχω μια εργασία ψιλοπερίεργη και να δούμε πότε θα την κάνω.Ποιάνει 4/10 -.- Λογικά θα είμαστε στην ίδια ηλικία. 19 είμαι,20 τον μάρτη =D Νίκος εδώ.Χάρηκα.
Feb 02 2012 09:45
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

αααααααχαχαχαχα απο γάτα είναι το jiji xD ._. Τι να γίνει ... έχει πέσει διάβασμα, ίωση και κωλοβάρεμα μαζι ο_ο κατα τ-άλλα όλα μια χαρά! Εσύ πώς είσαι; :O
Feb 02 2012 02:55
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

kuso-jiji...τι εγινε? αλαξες name και σε χασαμε... :hahaha: guess its wrong tho, καντο kuso-Baba XD axaxa τι λεει, τι νεα? :drink:
Feb 02 2012 01:36
Photo

GhostPrince → Kai

8α διξει XD clannad απτα αγαπημενα μου ειναι του ειδους..να πω την αλη8εια :D lovely complex ειναι πιο πολυ comedy ολη η σειρα...πιστευω γινεται καπως καλυτερο στη πορεια αλλα ιδιο στυλ :D εμενα μ'αρεσε αρκετα παντος. hourou musuko επισης μ'αρεσε αρκετα αν κ λιγο αργο ανιμε XD αυτα ειναι...να χεις αδερφη και να νε καμενη κιαυτη με τα ανιμε...αχαχα :P Kimi to boku εγω περιμενω τη 2ρη σεασον, μ'αρεσε αρκετα η πρωτη, για μανγκα δε με κοβω να αρχισω...και ασε κιεγω μια απτα ιδια ειμαι, δε εχω ιδεα ποσα on-going βλεπω αυτο το καιρο :deadga6: βαλε και 2-3 completed :P (αν και με βλεπω να τα κοβω λιγο γτ ξεκινησε κιη εξεταστικη αυτη τη week :frozen:) To natsu, ωραιο ειναι, μ'αρεσε παρα πολυ η αρχη, τωρα δε ξερω...να πω την αλη8εια εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον λιγο >.< 8α δουμε στη πορεια πως 8α παει :P νταξει δεν εχει να κανει με το στορυ το spoil :P μια ακιροτητα που πιασε το ματι μου στο καινουριο) χαχα :nosey:
Feb 02 2012 01:11
Photo

Kai → GhostPrince

Ε, εντάξει, αν σου φαίνεται ωραίο μέχρι το δυο, λογικά θα το δεις άνετα μέχρι το τέλος. Clannad < Ναι, μου λείπει μη σου πω (στο κωμικά κομμάτια) Lovely Complex < Το είχα παρατήσει γιατί με είναι κουράσει πολύ οι γρκιμάτσες. Διορθώνεται καθόλου στη συνέχεια; code E < Νο, θα το τσεκάρω Hanasaku < Ναι, οκ, XD το σκέφτομαι για τη δεύτερη season Hourou Musuko < Δεν έχω πάρει την απόφαση να το δω ακόμα, πρέπει κάποια στιγμή γιατί μ' έχει πρήξει και η αδερφή μου Kimi to Boku < Αγαπημένο αλλά το manga δεν το φτάνει Όχι ρε συ, έλεγα ότι θα το έπιανα όσο ήταν ακόμα ongoing αλλά το έχω παρακάνει και δεν μπορώ τα προλάβω πλέον τα ongoing που έχω αρχίσει και σαν να μην έφταναν αυτά, άρχισα και completed μαζί και έγινε ένα μπάχαλο. Τι λέει όμως; Πώς τα πάει μέχρι τώρα; (Δεν μπαίνω στο thread μη πάρω κανένα spoiler)
Feb 02 2012 01:00
Photo

GhostPrince → Kai

αχαχα. Ισχυειιι ! :P γιατι οχι XD αν κιεχω καιρο να δω κατι καλο απ'αυτη τη μερια :P το χω ριξει στα dark τελευτεα, axaxa, ξεκινησα και το tokyo majin που μου πες...ωραιο φαινεται μεχρι στιγμης(αν κιακομα 2ρο επ. ειμαι) :D αν και 8α τα χεις δει δε παιζει...(clannad, lovely complex, code E(αν κι αυτο πα σ'αλλη φαση περισσοτερο) :P , hanasaku Iroha, hourou musuko, kimi to boku) btw "ano natsu to matte iru" βλεπεις? απτα καινουρια :P [SPOILER](εχω την αισ8ηση οτι ειδα σκηνη απο High school of the dead στο new :oo::hahaha:)[/SPOILER]
Feb 02 2012 00:51
Photo

Kai → GhostPrince

Επίσης επειδή λατρεύω school/sol, όποτε κι αν πετύχεις κανένα πολύ καλό, σφύρα το. :kakaka:
Feb 02 2012 00:41
Photo

μυσικη ε? nicee! τι παιζεις? :P εγω καπου στο 40κτ το χω αφισει...κιο λογος ηταν το Natsume axaaxa..αλλα και η εξεταστικη τωρα...ισος να το ξαναπιασω οταν τλειωσουμε :) εχεις λιγο ακομα...αν κιη πληροφορικες ειναι λιγο ζωρικες...και προγραματισμος :D εγω ανιματιον σπουδαζω (σε ιδιοτικη δυστυχως/ευτιχως δε ξερω) :P και νταξει τωρα ειμαστε σε μια φαση τρεξιματος...για εργασιες και εξεταστικη , 2 σε 1 XD για να λες 2ρο ετος πρεπει να μαστε ιδια ηλικια...μιας κειγω εφαγα ενα χρονο στη κοζανη που χα περασει :P Γιαννη με λενε Btw (δε συστη8ηκαμε) :P
Feb 02 2012 00:41