Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

:o οπότε αλλάζεις σχολή;; μια χαρα! :) Ναι; σήμερα έκανε και ζέστη στην Αθήνα από 0 βαθμούς που ήταν προχθές, πήγαμε στους 15, δεν παμε καλά ._. αχαχαχα αλήθεια;; naruto & d gray man είναι πλέον τα μόνα "μεγάλα" που παρακολουθώ, το reborn το αφήνω να μαζευτούν αρκετά για να τα ξαναπάρω, όπως είχα κάνει και με ναρουτο που το είχα αφήσει πάνω από χρόνο :ο Ένα πολύ καλό μανγκα που διάβασα ήταν το [URL="http://myanimelist.net/manga/1814/Switch_Girl!!"]Switch Gril[/URL] το οποίο ακόμα και shoujo νε έκανα να δαρκύζω από τα γέλια σε μερικές φάσεις :') είναι πολύ καλό σου το προτείνω! :) Το Natsume, είχα δει την πρώτη σίζον το καλοκαίρι, και δεν ήμουν σίγουρη αν άξιζε η δεύτερη, αλλά αφού λες πως είναι καλή θα την τσεκάρω :)
Feb 03 2012 23:00
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

τπτ το ειδιέτερο.σήμερα τελειώσαμε τα μαθήματα στην σχολή και τετάρτη δίνω το πρώτο μάθημα. εσύ? τι μουσική ακούς?
Feb 03 2012 18:05
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

ε τοτε πρωτομπηκε αν δε κανω λα8ως :P τι αλλα?
Feb 03 2012 14:54
Photo

στο cs2 που δούλευα εγώ,είχα πάντως
Feb 03 2012 14:45
Photo

Toriko → GhostPrince

One Piece
Feb 03 2012 14:17
Photo

GhostPrince → Toriko

μολις μου προκαλεσες one piece mindfuck :hahaha: epic info is just epic xD
Feb 03 2012 13:59
Photo

ε, ή στο photoshop ή στο flash 8α χες παει..xD αν και PS, τα τελευτεα χρονια εχουν βαλει ανιματιον XD εγω δε πολυ εχω ασχολη8ει με 2D, περα απο κατι εργασιες, ανιματιον στο χερι που κανα δλδ :P
Feb 03 2012 13:51
Photo

κάτι βλακειούλες με flash και καλα =ρ απλά ασχολιούμουν με photoshop και είπα να το προχωρήσω λίγο το θέμα αλλά απέτυχα =ρ τώρα δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα χρησιμοποιούσα,αλλά σίγουρα είχα κάνει και κάτι "Animation" wannabe με το photoshop =ρ
Feb 03 2012 13:39
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

το steins;gate ειναι love :3 αλλα και το Welcome to the NHK...yamazakiiii~ Βασικα, αυτο το εξαμηνο δε ματησα κοζανη, μετακομισα στον Ακτο που λεγα για animation...ποιος ξερει τι 8α γινει με τη σχολη πανω...δε το βλεπω να τη συνεχιζω >.< 8α χουνε αποκλιστει εκει τωρα, δε παιζει XDD απο μανγκα περα απο τα κλασικα shounen, OP, beelzebub, reborn (naruto το κοψα) XD διαβασα το shingeki no kyojin (πολυ ωραιο), LD-K(καλουτσικο),bonnouji(αρκετα καλο κιαυτο, slice of life) και τωρα ξεκινησα το olimpos(ωραιο φαινεται αν κ μικρο) :) απο ανιμε ξεκινησα πριν λιγο καιρο και ειδα τα "Natsume", καλη φαση μ'αρεσε αρκετα :) και τωρα βλεπω tokyo majin...+ οτι εχει η τωρινη σεασον :hahaha:
Feb 03 2012 11:44
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Θανξ!!! ούτε εκεί δεν έστρωσε;;; εδώ απλώς έχει παγωνια ο_ο παραλιγο να στρώσει (είχε ιδι αρχισει καπως) μέχρι που βγήκε ο ήλιος για 2 λεπτά και έλιωσαν τα πάντα :/ Καλύ επιτυχια!!! Κουράγιο! Ναι φέτος τελιώνω, γι-αυτό και επιτέλους αξιώθηκα να ανοίξω βιβλίο μετά από τόσα χρόνια :P χμμμ απο ανιμανγκα, πρόσφατα έχω διαβασει πολλά shoujo & yaoi και είδα Tiger & bunny, Higashi no Eden, Mirai nikki, Welcome to the nhk και τώρα βλέπω Steins Gate.. :) Εσύ;
Feb 03 2012 03:07
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

τελικα μας χα8ηκες :P
Feb 03 2012 01:38
Photo

okee :hero: ναι, αυτο ειναι το προβλημα με το ανιματιον, 8ελει απειρες ωρες ενασχολησης και λιωσιματος...και για να τα μα8εις...αλλα και γενικα για να στησεις κατι καλο >.< χαχα, καλα σιγουρα :P με τι ειχες ασχολη8ει btw? τι ηδος ανιμ.??:P (πηγες να κανεις, soft...e.t.c) xD
Feb 03 2012 01:24
Photo

GhostPrince → ice_hime

nice, κριμα που νε μικρο...αλλα καλο αυτο απο μια αποψη...8α το τσεκαρω :D arigatou !
Feb 03 2012 01:21
Photo

στείλε όταν τα ανεβάσεις πάντως,ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον =) καλά και εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το animation και τέτοια,αλλά παλιά που το είχα ψιλοπαλέψει μόνος δεν τα πολυκατάφερα και τα παράτησα =ρ και το game development καλό ακούγεται,αλλά θα δούμε. Κάτσε να τελειώσω πρώτα αυτήν την σχολή =ρ
Feb 03 2012 00:21
Photo

ice_hime → GhostPrince

Ωραίο είναι αλλά είναι μικρο δυστυχώς , είναι μόνο δυο volumes.
Feb 02 2012 23:31