Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Τώρα που το λες, ναι. Έπρεπε να είναι το εισαγωγικό της.
Feb 02 2012 00:36
Photo

GhostPrince → Kai

[QUOTE=Kai;560206] > Ηλικία > Αγαπημένο χρώμα > Ζώδιο > Καταγωγή > Ομάδα Αίματος > Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία > Ποια δε σου αρέσει καθόλου > Ποια είναι το αγαπημένο σου ζώο[/QUOTE] oh my...μολις μου 8υμισες τα τρελα των school/slice of life anime/manga... Girl A: nice to meet you...my name is **** blood type ταδε κιοτι αλη ακιροτητα :hahaha:
Feb 02 2012 00:34
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

καλα,θα την τσεκάρω και αυτήν και θα δούμε. =ρ τώρα τα άλλα που είπες δεν πολυξέρω.Γενικά τώρα τελευταία τα είχα ψιλοπαρατήσει τα άνιμε λόγω μουσικής και τα ξαναέπιασα πρόσφατα και έψαχνα τπτ να δω. Το monster το είχα αρχίσει το καλοκαίρι,αλλά πάλι λόγω εξεταστικής το άφησα στα 10-20 επεισόδια και δεν το ξαναάρχισα για κάποιο λόγο. Εγώ ξεκινάω στις 8 ._. Σπουδάζω πληροφορική στο παπεί (2ο έτος) εσύ?
Feb 02 2012 00:31
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

να σου πω τωρα...ειναι και καιρος που τα χω δει, παιζει και να ταν καλυτερη, εγω τις απολαυσα ολες τις σεασον παντος και τα ΟVA αν κιαυτα δε λεγανε και τοοοσο xD αντε να δουμε και το Kira τι ψωμια κουβαλα :D και ναι ειναι καψιμο ! (και το shiki ειναι πολυ ωραιο, που χει μια σχετικη ατμοσφαιρα :P) εγω τωρα ειχα ψιλοκαει με το "Natsume" σημερα τελιωσα ολες τι σεασον φτανοντας Up-to-date >.< πολυ φαση :D κιεχω αφισει το "Monster" στη μεση εδω και κατι weeks >.> κιεμεις τωρα εξεταστικη εχουμε, χτες ξεκινησαμε >.> γαμισετα...που/τι σπουδαζεις?
Feb 01 2012 23:58
Photo

εγώ έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν.(ΚΑΙ ΠΟΡΩΘΗΚΑ) Δεν έχω αξιωθεί να δω την 2η ακόμα.ϊσως μετά την εξεταστική. είναι καλύτερη απο την πρώτη?
Feb 01 2012 23:49
Photo

nice, και ναι το ειχα δει πριν κατι καιρους xDD κατι καινουρια του ΟVA (kira) δεν εχω δει ακομα :P πολυ ωραιο ανιμε παντος γενικα :D
Feb 01 2012 22:16
Photo

θενξ ντουντ.Θα το τσεκάρω.μου αρέσουν γενικά τα dark/thriller/horror και τα συναφή,οπότε πιστεύω οτι θα μου αρέσει. =) ναι απο το higurashi είναι.Το έχεις δει?
Feb 01 2012 22:04
Photo

Ναι, δεν ειναι κακο, αν κειχα απολαυσει το μανγκα περισσοτερο...παει λιγο αργα το ανιμε >.< αλλα ωραιο, ειναι και του στυλ που μ'αρεσει (dark atm, thriller-style, αν και το χουνε παραπκανει λιγο στα πρωτα επ ειδικα με την ατμοσφαιρα) :P αλλα οσο πα περα απτις ακιροτητες, γινεται αρκετα καλο ^^ δες το :D αν σ'αρεσει αυτο το στυλ των ανιμε ειδικα 8α σ'αρεσει πιστευω :) btw, η profile pic σου απο higurashi ειναι?
Feb 01 2012 21:45
Photo

θενξ. Αξίζει να το δω?
Feb 01 2012 21:41
Photo

απ'αυτης της σεασον ειναι(still airing at 4rth ep), "Another" λεγεται :)
Feb 01 2012 21:36
Photo

φίλε,το άβατάρ σου απο ποιο άνιμε είναι?
Feb 01 2012 21:30
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Μαζική επικοινωνία. Καλύτερα φύγε αν μπορείς.
Jan 31 2012 15:57
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

α ναι xDD εγω ανιματιον σπουδαζω, στον ακτο :P στην ουσια με game design 8ελω να ασχολη8ω... καλα ειναι..αν κιακομα με προβληματιζει το αν 8α μεινω ελλαδα ή οχι στη τελικη, αλλα νταξει καλα ειναι η παρουσα φαση...μεχρι να μα8ω καλα και τα προγραματα >.< εσυ τι σπουδαζεις? :)
Jan 31 2012 15:52
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Μόναχο είμαι. Τι σπουδάζεις;
Jan 31 2012 15:37
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

α ναι,..Xmas ειπες xDD my bad :P καλη φαση... air china..:oo:...που σπουδαζεις ειπαμε? XD μια χαρα κιεδω..τη παλευουμε...ανιμε/manga & τρεξηματα...(εργασιες κι'εξεταστικες) :P
Jan 31 2012 14:43