Community Status Updates
Mad_Hatter → GhostPrince
Καλησπέρες, παρακαλώ μην αναφέρεσε στο manga του one piese στο anime thread, ουτε και με spoiler tags :)
Σου έκανα edit αυτό το κομμάτι
[SPOILER]τη σκηνη με το jimbe που βλεπει το Luffy με τη weak-hoshi 8ελω να δω...αχαχα XD[/SPOILER]
Feb 05 2012 13:36
GhostPrince → Shevliaskovic
αχαχα, nice, και τι μου 8υμιζεις λολ, red hot ακουγα στο γυμανσιο αρκετα, μαζι με red, soad, iron maiden(απο δω ακομα ακουω που κ που :P), rise against..e.t.c XD
απο ιαπωνικα ακουω πολλα και διαφορα...maximum, ολος ο κοσμος εχει προρο8ει μου φαινεται τι να πω..αχαχα, κιεγω ακουω απ'αυτους :D και gazzette μ'αρεσουν αρκετα :P
Feb 05 2012 13:21
Shevliaskovic → GhostPrince
εγώ έχω διάφορα. ξέρω γω opeth, mad caddies, aquabats, reel big fih,blink 182, red hot chili peppers, red fang,mastodon και διάφορα τέτοια.
apo j-music δεν το έχω ψάξει και ειδιέτερα,αλλά ακούω κάτι λίγα dir en grey και maximum the hormone. u?
Feb 05 2012 03:35
GhostPrince → kagura
αχαχα, απ'αυτο ητανε >.< ναι το εχω δει (αναροτιεμαι πως δε το καταλαβα) xD πολυ ωραια η σειρα οντος :D
Feb 04 2012 14:27
καλο ακουγεται, αν και το καναμε σε φαση wtf, λογοτυπα, σχεδια. και αλλα αντοιστηχα, γραφιστηκη πιο πολυ :P 8α νε πιο ωραιο αλο εξαμηνοο πιστευω ^^
agaphmeno Band...buuh, δε 8α το λεγα, ειμαι του λιγο απ'ολα κιεγω XD εσυ?
απο J-bands τι ακους? (ας το παμε κιεπω δω) :P
Feb 04 2012 14:26
kagura → GhostPrince
γειαα..η υπογραφη μου ειναι απο το ανιμε umineko no naku koro ni! ειναι τελειο και εχει φοβερη μουσικη! δες το :)
Feb 04 2012 12:11
Shevliaskovic → GhostPrince
γραφιστική κινηματογράφου? Καλό ακούγεται ...
Αν εξαιρέσεις την ηλεκτρονική μουσική,τα άλλα μου αρέσουν και εμένα =ρ . Λίγο daft punk να ακούσω απο ηλεκτρονική,αλλά dubstep και τέτοια πολύ σπάνια,σε κανα πάρτυ.
Εγώ αυτήν την φαση δεν μπορώ να ακουσω κάτι συγκεκρικόμενο,το βαριέμαι τρελά,αλλά γενικά ακούω σκα,μέταλ,πανκ και τέτοια.
Και διάφορα που δεν έχουν και κάποιο συγκεκριμένο είδος =ρ
Αγαπημένο συγκρότημα/ματα έχεις?
Feb 04 2012 02:54
GhostPrince → Lucy Heartfilia
axaxa, nice...η anna μ'αρεσε κιεμενα, αν κιη αγαπημενη μου απο παντα για καπoιο λογο ειναι η C.C (code geass) :P
anyway...8α σου πω, οταν με το καλο το διαβασω ^^
Feb 04 2012 00:22
Lucy Heartfilia → GhostPrince
nice nice! περιμένω εντυπώσεις! :D
η πρωταγωνίστρια είναι από τους αγαπημένους μου γυναικίους χαρακτήρες σε ανιμε/μανγκα με Anna Liebert (Monster)
Feb 04 2012 00:15
καλα κιεμενα απτα αγαπημενα μου ειναι, στα8ερη αξια :3
thanks, 8α ξεκινησω με το Switch Gril μαλλον :P
[I]μετα την εξεταστικη 8α μ χει μαζευτει πραμα να διαβασω και δω..αχαχα[/I] :hahaha:
Feb 03 2012 23:55
Lucy Heartfilia → GhostPrince
dgray man είναι αγάπη, από τα αγαπημένα μου <3
Οκκκ ναι θυμάμε ήτν κάπως μονότονο αλλά ντάξει, ήταν και ευχάριστο :)
Ένα άλλο πολύ καλό πάντως ήταν και το [URL="http://myanimelist.net/manga.php?id=591"]Koukou Debut[/URL]
Feb 03 2012 23:19
καλα, εδινα γραφιστικη κινηματογραφου σημερα...μια χαρα, αφου περασε το πιο ανουσιο κλαι συκολο μα8ημα, καλα ειμαστε (χαλαρα) xD αντε και καλη επιτυχεια να χεις κιεσυ(οταν με το καλο αρχισετε) xD
απο μουσικη δεν εχω κατι συγκεκριμενο, απ'ολα ακουω, εχω περασει απολα τα ηδη σχεδον σε αναλογες φασεις :P ελλινικα, λαικα..and ya know , that kind of stuff...δε μπορεσα ν'ακουσω ποτε, (κιουτε προκειτε) :P αυτη την εποχη λιγο απολα ακουω νομιζω...πιο πολυ metal, rock, dark-stuff κιαπο ηλεκρονικη μoυσικη διαφορα xD εσυ?
Feb 03 2012 23:15
D-gray κιεγω διαβαζω ακομα...αλλα αυτο αργει(monthy ya know) xD
nice, 8α το τσεκαρω, καιθρο εχω να διαβασω/δω καπιο καλο shoujou/comedy :P
οσο για το Natsume, ωραιο ειναι, αλλα οκ...μη περιμενεις και τιποτα τρομεροο, στην ιδια φαση κινουντε ολες οι σεασον...η τεταρτη αποκτα λιγο παραπανω ενδιαφεορν νομιζω...but still airing :P
Feb 03 2012 23:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed