Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Botsun

τιποτα :P χαχα, ισχυειι, κιεγω εχω μαζεψει τωρα καμια 10ρια+...ανιμε κιαλα τοσα μανγκα να δω/διαβασω :P αντε να τελιωνει η εξετιστακη:hot:να καουμε...shishishi~ εμας ευτιχως αλλα 2 μα8ηματα εχουνει μεινει..οποτε κοντεβουμε..xDD .. also...epic avatar u got there :3 αλη μια σειρα που χω κολησει εδω και κατι καιρους να διαβασω...αλλα που :P τι σπουδαζεις btw? :D
Feb 08 2012 14:19
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

κριμα >.>...live action horror...buh...thriller μονο, αλλα εχω καιρο τωρα να δω κατι καλο >.< paranoia agent, οντος ειναι λιγο πολυπλοκο, αλλα ωραιο. Επισης το serial expiriements lain ειναι πολυ καλο :D ισχυειι ειναι ακριβα...αν κιεγω δεν εχω και το χρονο, οποτε οτι εχω μα8ει ειναι απο τα ανιμε ή απο recordings, lessons που χω κατεβασει :P χαχα, οντος ειναι πιο ακριβα εδω...and kwl, εχεις παει αμερικη >.< εγω μονο ευρωπη εχω καταφερει xD απο ιαπωνια ειναι αρκετα πιο φ8ινα να παρεις πραματα γενικα, αλλα σε μαμαει η μεταφορα, ειχα παρει παλιοτερα ενα shounen jump και η μεταφορα ηρ8ε 2πλασια απτο περιοδικο :P
Feb 08 2012 14:13
Photo

Botsun → GhostPrince

Thanks mate,μόλις τελειώσει το κινέζικο βασανιστήριο των εξετάσεων θα το πιάσω! Btw,παίζει να'ναι η δέκατη σειρά που'χω αναβάλει για μετά την εξεταστική...
Feb 08 2012 12:18
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

έψαξα λίγο,αλλά δεν βρήκα κανένα λινκ =\ Καλά,αυτό για τα μανγκα ισχύει.Και τα κάνουν και 10 ευρώ το ενα -.- Στην αμερική που είχα πάει περσυ,τα είχε 5-6 δολλάρια. Απο live-action j-horror έχεις δει τπτ? Το paranoia agent μου ειχαν πει πως δεν καταλαβαίνεις τπτ,οπότε δεν το έχω δει Ούτε εγώ ξέρω τπτ,1-2 λεξούλες ξέρω γω.Αλλά θα ήθελα να πάω φροντ(Αλλά που τα λεφτά? ) Καλά λογικό να ειναι πανάκριβα απο το ιαπωνικό. ΤΟ another το έχει 1200 γιεν πάντως.Σε raw υποθέτω.
Feb 08 2012 11:51
Photo

GhostPrince → Maya-chan

κολησα τωρα...απο που ειναι αυτο το απι8ανο kawaii avatar? :lovulovu:
Feb 08 2012 00:51
Photo

GhostPrince → Botsun

arigatou :3 απο το manga yankee-kun to megane-chan ειναι (πολυ καλο, πολυ γελιο xD)
Feb 08 2012 00:43
Photo

Botsun → GhostPrince

Ωραίο σετ,από το βρήκες ; :3
Feb 08 2012 00:39
Photo

αρκετα novel και γενικα εχω βρει στο ιαπωνικο αμαζον...αλλα ειναι γαμισετα οι μεταφορες εκει..(ακριβες) >.> και raw τα περισσοτερα :P πρεπει να βρω κανα αλο σιτε για τετια γαμωτο ;/ εγω αυτο εδω 8ελω >.< [URL="http://www.amazon.co.jp/%E5%9B%AE%E7%89%A9%E8%AA%9E-%E8%AC%9B%E8%AB%87%E7%A4%BEBOX-%E8%A5%BF%E5%B0%BE-%E7%B6%AD%E6%96%B0/dp/4062837765/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1328622771&sr=1-1"]otorimonogatari[/URL]
Feb 07 2012 15:44
Photo

ειναι μεγαλυτερο..το otorimonogatari που βρηκα japanese, ειναι 368 σελιδες :P αν το βρεις μεταφρασμενο πεσαρε κανα link :3 44-pounds...μια απτα ιδια απτο αμερικανικο δλδ...αν και πληρονεισ φ8ινοτερη μεταφορα απο αγγλια :P εδω σιγα μην υπαρχει...εδω δε φερνουν τα μανγκα καλα καλα, περα απο τα γνωστα δλδ :P απο novels εδω μονο το "another note" του death note εχω βρει >.> j-horror...εχω δει αρκετα να σου πω, μιας κεινε το ειδος που μ'αρεσει...το paranoia agent ηταν καλο που δα τελευτεα :) Iαπωνικα ξερω κατι λιγο(αυτοδιδακτος βεβαια, δεν εχω καταφερει να βρω το χρονο να παω fro, ασε που νε κι ακριβα) >.> μπορω πανω κατω να διαβασω hiragana-katakana αλλα δε μπορω Kanji σκεδον κα8ολου(αυτο σημαινει κιοτι δε μπορω να διαβασω ενα μεγαλο μερος των novel ή manga RAW) ;/ εσυ? :P
Feb 07 2012 15:40
Photo

ασε που ειναι και στα γιαπωνέζικα το συγκεκριμένο =ρ (another)
Feb 07 2012 15:22
Photo

εγώ γενικά όσα j-horror έχω δει,είναι λίγο αποτυχημένα =ρ βασικά,εχεις δίκιο,είναι 677 σελίδες =ρ και στο αγγλικό ειναι ακριβό [url]http://www.amazon.co.uk/Another-Yukito-Ayatsuji/dp/4048740032/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328620757&sr=8-2[/url] £44 kάνει. Πω τώρα,μου έχει κολλησει στο μυαλό. Λες να μπορώ να το βρω σε κανα βιβλιοπωλείο εδώ? Γιατί με τα έξοδα αποστολής θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι Ε,που θα πάει θα βγουν και στα αγγλικά.. Ξέρεις καθόλου ιαπωνικά?
Feb 07 2012 15:21
Photo

αυτο δε το ξερα..Nicee, αν και δεν εχω και καμια ιδιετερα καλη σχεση με ανιμε-live-action ...>.> oh well..aντε να δουμε :P καλα δεν ειναι και τοσο μικρα, οποτε λογικο :P αλλα σιγουρα μικροτερα απο ενα μυ8υστορημα :) μπορει στο αγγλικο αμαζον να τα χει πιο φ8ινα :P για το kizumonogatari και το otorimonogatari λες? το kizu το βρηκα σε eng, αλλα μονο baka-tsuki(wiki) >.> το αλο μονο raw...και εχει κιαλα 2-3 η σειρα..αλλα δεν τα βρησκω καν >.< τι να πεις ;/ βασικα νομιζω ειδα στο αμαζον το koimongatari(love story) αλλα raw(ιαπωνικα) κιαυτο xD
Feb 07 2012 01:58
Photo

περίμενα να κάνει όσο ένα κανονικό βιβλίο - ξέρω γω 30 ευρά μάξιμουμ. ._. απόσο είδα,το καλοκαίρι βγαίνει και το another σε ταινία με ηθοποιούς. Άντε να δούμε τι θα λέει και αυτό Τα άλλα 2 ειναι στα γιαπωνέζικα? Ναι,δες το. Με χούλιγκαν ποδοσφαίρου και τέτοια.
Feb 07 2012 01:47
Photo

ε δεν ειναι και φ8ηνα...>.> αν και δεν εχω αγορασει novel, δεν εχιε τυχει(μονο μανγκα εχω παρει ενα σορο) αν και με βλεπω να το αγοραζω το otorimonogatari(εστω και raw στη τελικη) δε ξερω XD και ναι το another απο light-novel ειναι...εχει και μανγκα βεβαια :P και το steins;gate ηταν απο visual novel :3 (another epic anime) oh well...δε 8α σχολειασω XD \ αλλα γιαυτο που λεγα...μια σειρα ειναι...5-6 novels...εχουνε δυστιχως μεταφραστει μονο τα πρωτα 3...η τουλαχιστον ετσι ξερω >.> το kizumonogatari βγαινει και σε anime-movie φετος απτην αλη, αποτι ξερω...καλο αυτο :D ταινεια ε? με η8οποιους? nicee! 8α το ψαξω..αν ειναι καλο :D
Feb 07 2012 00:54
Photo

ταινία ειναι το green street hooligans.Αρκετά καλό.Δες το. ααα.Όπως το another ξέρω γω? Στις επόμενες 2 προτάσεις είχα πολλές άγνωστές λέξεις =ρ πάντως κοίταξα λίγο στο amazon για το another και το είχα ξέρω γω 50$. ξέρεις γτ ειναι τόσο ακριβο? :S
Feb 07 2012 00:44