Community Status Updates
GhostPrince → t-t-chopper
επιλεγεις το ονομα που γραψες και πατας απο πανω να σου βαλει λινκ(insert link), l0l, και φυυσικα βαζεις το λινκ της λιστ σου, οχι forum code :P
like dat: [URL="http://myanimelist.net/animelist/ghostprince"]MAL[/URL]
Feb 08 2012 22:52
t-t-chopper → GhostPrince
μονο το edit signature πειραζω οχι το signature picture e? σοζ για το απροσμενο πριξιμο ...
Feb 08 2012 22:20
και πως το κανεις αυτο? η λογικη λεει με a href αλλα μου βγαινει μονο ο κωδικας
Feb 08 2012 22:19
GhostPrince → t-t-chopper
umm..απλα εγραψα myanimelist -- manga list και εβαλα πανω τους τα link που 8ελα :P (μιας και δε μου πολυαρεσε η εικονα που βγαζει το MAL,καλα το baka-updates δε ξερω αν εχει καν:hahaha:)
Feb 08 2012 20:45
ερωτηση. πως εκανες την υπογραφη να φαινεται ετσι? "MyAnimeList -- MangaList"
πχ να δειχνει μονο αυτο και οχι μια εικονα οπως ειναι σε μενα.
Feb 08 2012 19:37
Botsun → GhostPrince
Ε,μόνο σ'ότι ποστάρω,παρακολουθώ.
Μην νομίζεις,η τελευταία ολοκληρωμένη σειρά που είδα,ήταν το Saint Seiya LC...
Kat'alla,διάβασμα. Τ_Τ
Feb 08 2012 19:28
GhostPrince → Botsun
αχαχα, κιεσυ κιη FAI βλεπω το εκμεταλευεστε το κοριτσι...αχαχα:hahaha: (kiddin, kiddin :P)
αντε καλο κουραγιο(και επιτυχεια) :P εγω βασικα σε ιδιοτικη ειμαι, σπουδαζω [S][SIZE=1]την επιστημη του spying&hacking[/SIZE][/S], I mean animation :D καλα ειναι ^^ (κι ελπιζω να χω αποφασισει μεχρι να τελιωσω για το αν 8α μινω ελλαδα ή οχι) XDD τι αλλα? βλεπεις τιπoτα απο ανιμε αυτο το καιρο? ή κιασυ μια απ'τα ιδια(δε προλαβαινεις)? :P:wooi2:
Feb 08 2012 16:55
Botsun → GhostPrince
Είμαι Ηλεκτρονικός στα ΤΕΙ Αθηνών. Εσύ ;
Ρε,είσαι τυχερός που τελειώνεις,εγώ έχω αλλά 6 μαθήματα...Τ_Τ
Όσο,για το σετ,τα συγχαρητήρια,να τα δώσεις στην Kai,η οποία με ανέχεται και μου φτιάχνει τα σετ! XD
Feb 08 2012 16:45
GhostPrince → Maya-chan
thanks :D αλο ενα στη wish list >.< αντε να τελιωνουμε με τις εξεταστικες, γιατι εχουν αρχισει και μαζευονται....αχαχα XD
Feb 08 2012 15:11
Maya-chan → GhostPrince
XD
Από το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=22252"]My Girl[/URL] της Sahara Mizu είναι. ^^
Feb 08 2012 15:08
GhostPrince → Kamen Tantei Zura
χαχα, arigatou :3 αλλα oκ, κατσε να φτασω up-to-date πρωτα :orly: τα σπαει το μανγκα παντος..^^
Feb 08 2012 14:52
Kamen Tantei Zura → GhostPrince
Έτσι, epic set is epic :p
Να σε βλέπω να περνάς και από το thread μπας και αρχίσει καμιά συζήτηση :p
Feb 08 2012 14:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed