Community Status Updates
GhostPrince → Shevliaskovic
χαχα, οντος :P
το οτι 8α φανει χρησημη 8α φανει, πρεπει να μα8ω εστω καπια βασικα(ειδικα το καλοκαιρι, που το κοβω να αρχιζω να ασχολουμε και με engines) oh well...8α διξει, λιγο παραπανω χρονο να χα xDD
btw, ριξε κανα skype ρε συ, κα8ομαστε και σπαμαρουμε ο ενας τoν αλο:hahaha:
Feb 10 2012 14:37
Shevliaskovic → GhostPrince
ντάξει,το έχουν ******* το θέμα απο κει =ρ
τυχερός εισαι. Αφού δεν είχες θέμα.
Εγώ το καλοκαίρι έγραφα μια μέρα που είχε απεργίες και με είχε πάει ο πατέρας μου και είχα φτάσει τζιτζι,αλλά θυμάμαι είχε γίνει ένας μικρός χαμός απο αρκετούς =ρ
C δεν μας μάθανε.C++ και μετά C# .
είναι κάτι σαν εξέλιξη της JAVA.
Μάθε C++ .Δεν ειναι και τόσο δύσκολη και θα σου φανεί και χρήσιμη (ΛΟγικά =ρ)
και γω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα =ρ
Feb 10 2012 13:13
GhostPrince → Zoro
epic love, αλλα πως ισχυειιιι, ειδικα ελλαδα(καλα εδω το κανουνε και 8 καποιοι) XDD
αλλα οχι, εγω 8ελω να τελιωνω μπα και κανω κανα μεταπτυχιακο εξω για game design & development που 8ελω :D
Feb 10 2012 13:00
ε πιο φ8ινα ειναι ρε συ, εδω ιαπωνια που χα δει ηταν καπου στα 1500 το ατομο >.>
τυχερος ομως, αφου εχεις ατομα εκει xD
τελικα καταφερα και πηγα με ταξι, με γυρισε ενα συμφοιτιτης μου :3
πολυ καλα τα πηγα <3
καλα τρελοι ειναι ρε συ? σας μα8ανε πρωτα c++ και μετα C? :hahaha:
c++ κιεγω 8α8ελα να κανα πλακα πλακα :D ωραιες γλωσσες κανετε παντος..nice, nice!
εγω οκ, τελιωσα εξεταστικη...αλλα παπαρες, ξεκινα το 2ρο εξαμηνο τριτη, μια μερα κενο μονο τι να πεις >.< και τωρα ψαχνω να δω με πιο τροπο 8α παρω καρτα γραφικων για 3D(κιοχι για Gaming που χω) αλλα δεε το βλεπω, ειναι ακριβα γαμτωτο, ακομα και με δοσεις >.>
anyway, τωρα το 3ημερο με βλεπω να καιγομαι λιγακι, 3d & animanga :P
Feb 10 2012 12:59
ακριβά ειναι και για την αμέρικα.
Εγώ με την αδερφή μου είχαμε δώσει 1200 ευρώ περίπου για πήγαινε-έλα(και οι 2 μαζί)
απλά έχουμε συγγενείς εκεί,οπότε δεν πληρώσαμε διαμονή/διατροφή και τέτοια =D
Αφού όλα τα μέσα εκτός απο ησαπ έχουν απεργία,πως και δεν ακυρώθηκε το μάθημα? =S
Εγώ θέλω να τελειώσει η εξεταστική για να αρχίσω να κοιμάμαι λίγο παραπάνω. =ρ
Πρώτο εξάμηνο είχαμε C++,δεύτερο JAVA και τρίτο που είμαι τώρα C#.
Τέταρτο δεν θυμάμαι τι έχουμε,αλλά είναι επιλογής. Έχουμε και ένα άλλο επιλογής που είναι πιο εξελιγμένη Java ή κάτι τε΄τοιο και μάλλον θα το προτιμήσω απο τον απλό προγραμματισμό
Feb 10 2012 12:18
Zoro → GhostPrince
Ναι, υποτίθεται πως τελειώνω. [URL="http://9gag.com/gag/2240822"]Ωραία η φοιτητική λογική[/URL], but all good things come to an end!
Feb 10 2012 02:03
GhostPrince → Zoro
καλα κιεγω απολα βλεπω, αν και απο games οχι τοσο πολυ πλεον(αν κιοταν βγει το metal gear το βλεπω το καψιματακι :hahaha:) ,περισσοτερο κινηματογραφο και animanga βλεπω :P (οκ tv, δε βλεπω, μας εχει πριξει με τα τουρκικα)
και τελευτεα καηκα λιγο με το yankee-kun to megane-chan (manga), αν και μέκοψε η εξεταστικη τωρα, οποτε βλεπω μονο της season(anime). Manga 8ελω να κατσω να διαβασω και τα my girl, tokyo ravens, GE:good enging, sun-ken-rock :P ...γενικως λιγο βαρεμαρα πευτει αυτο το καιρο, διαβασμα ή καψιμο με softs :D πως πας εξεταστικη ? τωρα πρεπει και να τελιωνεις εσυ ε?(αν 8υμαμαι καλα)
Feb 10 2012 01:44
Zoro → GhostPrince
Not much, γενικά, πέρα από την έλλειψη χρόνου, με έπιασε μια αδιαθεσία στον τομέα. Ας πούμε ότι το εναλλάσσω μεταξύ movies, animanga, video games και tv series. U?
Feb 10 2012 01:36
GhostPrince → Zoro
axaxa...μια χαρα, αν κιεγω το ναρουτο το χω αφισει εδω και κατι καιρους...παιζει να το ξαναπιασω καπια στιγμη(το μανγκα τουλαχιστον) :P One piece ισχυειι, με του φυγαμε απτο FI αρχισανε μαματα πραματα :D αντε να δουμε ^^
μια χαρα κιεγω, εδω περιμενω να τελιωσει η εξεταστικη να συνεχιζω τα ανιμε/μανγκα που αφισει στη μεση :hahaha: εχει κι'απεργιες αυριο, να δω πως 8α πα να δοσω :deadga6:
τι αλλα εσυ? τι αλλα βλεπεις εκτος απτα πολυαγαπημενα μας shounen? :D
Feb 10 2012 01:16
Zoro → GhostPrince
It's serving its purpose then. :D Το πέτυχα σε ένα ξένο φόρουμ και το καβάτζωσα αμέσως.
Μια χαρά σχετικά μωρέ, πλέω στην εξεταστική και άγιος ο θεός! Το OP επανήλθε, το Naruto τα σπάει, πως να παραπονιέσαι... :Ρ Εσύ όλα οκ;
Feb 10 2012 00:55
GhostPrince → Zoro
8α πα8ω επιληψεια με το avatar σου, αχαχα xDD u mad :hahaha:
kiddin, kiddin....τι γινεσαι? :P
Feb 10 2012 00:45
καλα ναι, και αμερικη πανακριβα πρεπει να νε (αν και δεν εχω ψαξει ποτε) :P αλλα αλες χωρες ασιας πρεπει να νε πιο φτινα xD
εγω τι να πω, αυριο απεργια 48ωρη, αλλα το μα8ημα το δινω, να δω πως 8α παω, 8α πεταξω? >.> κιεγω σκηνο8εσια πολυ καλα πρεπει να τα πηγα, οπως και αυριο(αν καταφερω να παω βεβαια) το 3dmax το χω για καλο βα8μο :D
καλα ξεκινησαμε πιο νωρις ομως απο σας :P αλλα χαιρομαι, αντε να τελιωνουμε να συνεχισω το yankee-kun to megane-chan που χω αφισει στη μεση :hahaha:
προγραματισμο τι γλωσσα κανετε? :P
Feb 09 2012 22:48
ισχύει οτι ειναι ακριβά για ιαπωνία,αλλά γενικά τα ταξίδια εκτός ευρώπης ειναι λίγο τσουχτερά ._.
εγώ έδωσα την τετάρτη προγραμματισμό,λογικά το πέρασα και με βαθμό κιόλας. Θα δούμε
έδινα αύριο ένα μάθημα αλλά ακυρώθηκε λόγω απεργιών. Τρίτη πάλι δίνω.
κωλόφαρδε.Εγώ τελειώνω 3/3 αλλά αν συνεχίσουν οι απεργίες δεν με βλέπω καλά -.-
Feb 09 2012 22:39
3 φορες κιολας >.> u lucky bastard xDD καλα Ιαπωνια και ποιος δε 8ελει να παει...αλλα ειναι πανακριβα >.<
Το Lain...ναι εχει μπερδεμενο, ψαγμενο σεναριο XD παρολα αυτα ειναι απτα αγαπημενα μου του ηδους :) τι αλλα? εδινα και σκηνο8εσια σημερα...καλα τα πηγα <3 ουσιαστικα τελιωσα εξεταστικη τωρα, μονο photoshop & max εμειναν :3 εσυ πως πας, ξεκινησατε?
Feb 09 2012 13:55
και εγώ τα περσσότερα που βλέπω τώρα τελευταία ειναι μούφες -.-
και το lain μπερδεμένο δεν ειναι?
ναι,έχω πάει αμερική 3 φορες =D και ευρώπη έχω πάει.αλλά αμερική ειναι τέλεια =ρ
και ιαπωνία θα ήθελα να πάω μια μέρα
Ειναι κάπως λογικό να ειναι τόσο ακριβά τα μεταφορικά,αφού κάνουν τον κύκλο της γης =ρ
Feb 09 2012 01:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed