Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

nice! εγω κυριως βλεπω...δεν διαβαζω τοσα πολλα :P
Φεβ 24 2012 00:52
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Νομίζω ένα μικρό OVA. Αλλά για μάνγκα 9 10 τόμων. Γενικά δεν πολυβλέπω, κυρίως διαβάζω.
Φεβ 24 2012 00:48
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

μπα..δεν ειμαι και τοσο αυτου του στυλ :P αλλα ισος να του ριξω καμια ματια καπια στιγμη, αν ειναι καλο :P ανιμε/ova δεν εχει βγει μ'αυτο ετσι? χαχα...πες τα :P
Φεβ 24 2012 00:46
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2157"]Battle Angel Alita[/URL] είναι seinen από τα 90s. Cyborgs, Cyberpunk, δυστοπία, με μια μάλλον καλόκαρδη πρωταγωνίστρια, αν και είμαι στις αρχές. Γενικά προτιμώ female leads στα shonen και male στα seinen. Το λένε και Gunnm, και ένα σήκουελ, το Last Order, είναι ongoing. Έχει και banner εδώ. [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/banners/banner044.jpg[/IMG] Edit: Λέγεται και Gunnm. Με 2 n. Πας να το πεις και περνάει όλο από τη μύτη σα να 'σαι μπουκωμένος. FAIL!! Saint Seyia... Η προπαγάνδα των Kai και Zura αποδίδει.
Φεβ 24 2012 00:32
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

Η αλη μου λε οτι της εκανες τη ζωη δυσκολη κιεχει διαβασμα...buuhu..xD αχαχα...ελα σε ξεχασα :P Battle Angel Alita..πως ειναι? δεν το εχω ακουσει :P εγω βλεπω πολλα και διαφορα...τωρα συγκεκριμενα ξεκινησα το chihaya furu, ενδιαφερον ειναι :D και τελιωσα το saint seiya(πολυ καλο)...απο μανγκα διαβαζω μερικα on-going περα απο OP-hitman, ξεκινησα τα tokyo ravens(καλουτσικο), city of the dead sorcerer(ενδιαφερον, αν και δεν εχει δειξει και πολλα ακομα)...και σημερα ξεκινησα το Variante, πολυ φαση φαινεται να χει, αν κιακομα αρχη ειμαι, horror manga :P
Φεβ 24 2012 00:19
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

ΜΠΟΥ!!! Μεσιέ, εσύ από άνιμε-μάνγκα; (έφτιαξαν και τα Vms)
Φεβ 24 2012 00:12
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

ftu >.< αλλα nice...καλο αυτο, μακαρι :D yee, γιατι οχι :P
Φεβ 23 2012 23:40
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Μπα, περιμένουμε αλλά τζίφος. Θα πέσει πολύ Saint Seiya φέτος όμως επειδή έχει επέτειο και ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες. :p Μπες κι εσύ με κανένα σετ για shameless promo.
Φεβ 23 2012 23:35
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

εχουμε κανα ινφο για 3τη σεασον..ή μπα? :P (με βλεπω να μπαινω και γω με κανα set απ'αυτη τη σειρα εντομεταχυ...shishishi~) xD
Φεβ 23 2012 23:31
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Ναι, μου 'χε λείψει λίγο χάος και καταστροφή. Αντί να διαβάσω καμιά δυστοπία είπα να τη ζήσω. Τώρα διαβάζω το blame (δηλαδή διαβάζω μερικά κεφάλαια και καπάκι re-read για να καταλάβω τι παίζει, το Battle Angel Alita λίγο, το Dorohedoro ανάλογα με τα κέφια, το ίδιο και το Blade of the immortal. Και το μενού έχει και Arms Peddler από χτες. Θέλω να ξαναπιάσω και κάτι παρατημένα (Soul Eater, Kurohime, Gintama). Απλά είμαι πολύ ασυνεπής. Διαβάζω, μ' αρέσει, το παρατάω για κάτι άλλο, τα αφήνω να κάθονται κτλ. Εσύ;
Φεβ 23 2012 03:37
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

oo yee...ε δεν ειχα και τπτ το ιδιετερο..ποκεφαλο-πυρετο...λιγο απολα xD νταξει ενα 2ημερο κρατησε στην ουσια...αλλα wtf το ποτε βρηκε να με πιασει >.< nice, γυρισες στα μερη μας να δεις την A8ηνα να καταστρεφεται απο κοντα :P buhu...xD τι αλλα..απο ανιμανγκα πως πας? :D
Φεβ 23 2012 02:58
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Καλά ξεκίνησες ρε!!! Άντε και στα -άντα!! Τι είχες; Περαστικά. καλά κι εγώ, γύρισα Αθήνα κιόλας.
Φεβ 23 2012 02:48
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

haha, τι να πεις...δε πειραζει :P μια χαρα εδω, αν εξερεσεις οτι με το που μπηκα αρωστησα...>.< ευτιχως ειμαι καλυτερα τωρα :P εσυ τι λεει?
Φεβ 23 2012 02:27
Φωτογραφία

OdyMonaxos → GhostPrince

Ή δεν θα της άρεσε η ερώτηση ή ή ή. Σόρυ ρε μαν που σε κάνω μεσάζοντα αλλά κάτι τέτοια μου γυρνούν το μάτι. Όλα καλά εσύ; Πως πάει η τρίτη σου δεκαετία;
Φεβ 23 2012 02:20
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

weeeird...anyway, δεν απαντα >.< τι να πω, 8α διαβαζει μαλλον, ή τη πηρε ο υπνος..αχαχα XD
Φεβ 23 2012 02:17