Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Yeti

Love ya yo man, check dis shit out yo [url=http://www.youtube.com/watch?v=bwEgYyvlW5U]YouTube - Geto Boys "6 Feet Deep"[/url]
Aug 30 2008 18:47
Photo

red pyramid → Dante80

The strike of the song spammer. dedicated for ya and only [url=http://www.youtube.com/watch?v=y5ewRhviobE&NR=1]YouTube - Marvin Gaye - Right On (1971)[/url]
Aug 30 2008 17:58
Photo

Gaia → red pyramid

Το βλεπω φιλτατε:P.... Πολυ ωραιο, μου θυμιζει εντονα Sailor moon λογω του περιβαλλοντος του και του παραμυθιου που κατεχει.:wooi2:
Aug 30 2008 15:37
Photo

red pyramid → Gaia

Το βλέπεις το Utena φίλτατη? :P
Aug 30 2008 15:33
Photo

red pyramid → Kenny

Εισαί κακόοοοοοςςςς!!! Αν ξανανέβω πάνω, δεν έχει κέρασμα μπύρα :( :P p.s. btw, mononoke rocks
Aug 30 2008 02:08
Photo

Kenny → red pyramid

Και τα δύο. Από το τρίτο post του και πέρα, τα διάβασα διαγώνια γιατί βαρέθηκα. xD
Aug 30 2008 02:04
Photo

red pyramid → Kenny

ωτάω εσένα που είσαι λογικός άνθρωπος....τόπικ μουσικής......είμαι εγώ τρελός ή αυτός για δέσιμο????? \ ___ /
Aug 30 2008 02:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → red pyramid

aaaa μα δεν εχει ξυλο! :stubborn:(τα σπαθια ειναι σπαθια δεν ειναι ξυλο οπως το One piece **ζορο εξαιρειται xD) ασε που εχει και Love story inoue-ichigo..:wooi2: στο καλο συγκινη8ηκα μολις θυμηθηκα ενα εξαιρετικο επεισοδειο το 44 πρεπει να ναι με την Ινουε:unlucky:.. αχ αχ! ΠΡΕΠΕΙ να τα φτιαξουνε αυτοι!!! ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ xD:nosey: Πορωμενη Mode off.:wis: και για πες τι ηταν αυτο το yaoi Που διαβασες? Ελεγε τιποτα???:hehehe::kill4u:
Aug 29 2008 21:59
Photo

red pyramid → °•πίΟu-πίΟu•°™

Και των 2. Mononoke βλέπω μαζί με διάφορα ακόμη. Και διάφορα manga (διάβασα και ένα απο το είδος που δεν εκτιμάνε συχνά τα αρσενικά πρόσφατα :P ). Τι να σου πώ, δε με τραβάει το είδος του Bleach (ξύλο και έτσι). Θέμα γούστου.
Aug 29 2008 20:28
Photo

mpa? σπανια βρισκουμε αρσενικα που εκτιμανε τα yaoi! Ευγε!!! Ελα ρε εγω τραβηξα πορωση απο το πρωτο επεισοδειο.. κριμα κριμα! Και τι ανιμε βλεπεις αυτη την περιοδο? Η εισαι των μανγκα εσυ?
Aug 29 2008 16:21
Photo

red pyramid → somnium

Haven't seen in a long time dude....are you ok? When you've got the time, send a pm to see each other. Really missin' ya here
Aug 29 2008 14:27
Photo

red pyramid → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ, όχι....είδα λίγο και δε μου άρεσε τι να κάνω..... Η φώτο πάντως ωραία όπως και να έχει :P
Aug 29 2008 13:41
Photo

ειδα το comment σου στη φωτογραφια... και ειπα να σου απαντησω! Ειναι ο Ishida Και ο Ichigo απο το Bleach, μη μου πεις πως δεν εχεις δει Bleach!!! Ε οχι.-
Aug 29 2008 13:39
Photo

red pyramid → Tomodachi2

Will ya be at Kavatza today? I will probably be there
Aug 29 2008 13:37
Photo

LucyBR → red pyramid

oooh sweet!! ^^ glad to hear u got the chance to chill and everything... <3 sugeee!! looking forward to teh details! :congrats: yes of course!! same here! ^w^ :OO really??? oO when?? ok then, when u get a new one pm me ur new number or something.. =w=
Aug 28 2008 16:05