Community Status Updates
Dark_Venus → red pyramid
νεο μελος ναι :) ψαρακι ακόμα....
ειναι αυτο που λεμε ο καθενας μας κρυβει μεσα του ενα καλο και ενα κακο προσωπο...ε εγω ειμαι μια καλοσυνάτη serial killer που της αρέσει να βλέπει sailor moon...χιχιχι :P βασικα,εχω αδυναμια σ αυτη τη σειρά γιατι οταν ημουν μικρουλα ημουν μεγαααλη φαν.:)τωρα προτιμω για να ειμαι ειλικρινης το death note.:P
Aug 27 2008 22:35
red pyramid → Dark_Venus
:wooi2:Thank ya:wooi2: Καινούργιο μέλος στο φόρουμ έτσι? Αλλά επαγγελματίας δολοφόνος που της αρέσει η Sailor Moon δεν είναι λίγο αντιφατικό?:emptyonexg1:
υ.γ. εννοείται ότι σε πειράζω :p
Aug 27 2008 22:32
red pyramid → Anyparktos
Εμ, μου άρεσε η σειρά/ Και εγώ τους βρήκα συμπαθέστατους τους χαρακτήρες, απλά είχε πρόβλημα η ανάπτυξη. Το ευχαριστήθηκα, μην ανυσηχείς.
Aug 27 2008 11:11
Anyparktos → red pyramid
OMG!Και νόμιζα οτι σου άρεσε η σειρά...Damn...Μόνο εγώ βρήκα τόσο βασανισμένους τους χαρακτήρες?Btw,και τη μουσική την αδικησες λιγακι,στις δραματικες σκηνες ηταν αρκετα "δυνατη"...Anyway,απο την αλλη γουστα ειναι αυτα...Μαλλον θα φταιει που βρηκα εθιστικους τους χαρακτηρες ως συνολο.I mean,ok,μερικα τμηματα του story παραειναι ουρανοκατεβατα αλλα οι χαρακτηρες ειναι "δυνατα" ψυχογραφημενοι...
Aug 27 2008 02:47
red pyramid → Erisadesu
You are mean ya know (I am talkin' of the post in black hole) :(
Regardless, i am dedicatin' this to ya
[url=http://www.youtube.com/watch?v=FKeQn3I6Vkw]YouTube - The Pharcyde-Runnin' (Can't Keep Running Away)[/url]
Aug 26 2008 20:19
red pyramid → Anyparktos
Ya ya -chan rulez λέμε!
P.s. για κάποιο λόγο λατρεύω να σπαμμάρω στο προφίλ σου ε :p
Aug 26 2008 13:09
red pyramid → Yeti
Πάτα το 9 ρε και άσε τις ουγκιές :P
[url=http://www.youtube.com/watch?v=H4re7JexF80&NR=1]YouTube - Pata to 9[/url]
Aug 26 2008 13:02
Yeti → red pyramid
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=zc0KWNJVRE4"]OUGK !!![/URL]
Aug 26 2008 12:52
Anyparktos → red pyramid
Favorite character in something that has romance?Nevar!:P
Οκ,πλακα κανω,τυχαίνει να έχω μερικές φορές favorites αλλά απο δω δεν είχα.
Εκτός κι αν εξαιρέσεις μια "συμπόνοια" πιο έντονη απ'ότι προς τους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχω όταν τυραννιέται η Hikari.Και φυσικά,comic relief duo Kizuna-Remon,i <3 those two!
Aug 26 2008 01:34
Adventurer → red pyramid
Δεδομενου οτι εχω περιπου 25 σειρες στην αναμονη, περναω δυσκολες στιγμες οταν ειναι να αποφασισω ποια θα ειναι η επομενη που θα δω, κι ετσι το ψιλοριχνω στην τυχη :oo: Να εισαι σιγουρος παντως οτι θα ερθει και η σειρα της Utena συντομα, εκτος αν θελεις να την κρατησεις ολη για τον εαυτο σου :P
Aug 26 2008 01:30
red pyramid → Anyparktos
Έχω φτάσει επισόδειο 14 και το βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον, αν και προσωπικός βρίσκω ότι έφτιαξε μετά το 10. Κοίτα, τα yaoi/yuri είναι μάλλον το αγαπημένο μου είδος μαζί με dementia, έχει άπειρα πράγματα να πεί. Απλά αυτό μου παραφάνηκε χάππυ, αλλά οκ, καλά πάει τώρα :D
Αλήθεια αγαπημένος χαρακτήρας απο εκεί?
Aug 26 2008 00:19
Anyparktos → red pyramid
Το πρόβλημα είναι ότι τον παραλιώνει το grind φιλε...Δεν την παλεύω με τέτοια!Btw,του δωσες ευκαιρία να φύγει από το μακρόσυρτο fanservice του Strawberry panic?Δεν σε παρεξηγώ αν το παρατήσεις πριν να φτάσει στο καλό γιατί εγώ το κατάφερα αυτό επειδή περνούσα hyper shoujo-ai φαση οταν το βλεπα XD
Aug 26 2008 00:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed