Community Status Updates
red pyramid → LucyBR
I've been fine, restin', havin' fun, playin' basketball and hell I seen so many anime the last months ^^
I've seen 7 episodes since yesterday, which means I like it. I'll have it finished in the middle of the night propably so I will post a review to let you know the details :)
Well, when you get some rest I would be so happy if I saw you in a couple of days:wooi2:
p.s. if you have my mobile phone number, delete someone stole my mobile so it has no use anymore.
Aug 28 2008 15:42
LucyBR → red pyramid
awww thank u so much!! :wooi2: *hugs*
no, i'm perfectly fine!! ^_^ just got back, did shopping like hell, saw many many beautiful places and added lots, lots, LOTS of new bishies to my collection!! *___*;;;
(srsly dude, that was overkill!! :p)
how have u been??
yaaaaaayyy!! :joyful:
dou? dou?? what do u think??? :blingeye2:
Aug 28 2008 15:32
red pyramid → QueenofHearts
Τελικά πότε έρχεσαι, να δούμε τι θα γίνει και με το dub του BNSH? :P :P
Aug 28 2008 15:28
red pyramid → LucyBR
YEAHHHHHHHHHHHHHH!!!!! I really really really really *goes on for a long time* missed ya1 And was afraid that somethin had happened to you !___! Did ya had fun?
I am watching your Mr.Medicine seller man right now.....good show indeed
Aug 28 2008 15:18
iristella → red pyramid
Xexe ηταν το κυριο θεμα της συζητησης το one piece και οι ανθρωπινες σχεσεις πανω σε αυτο γι αυτο και η αναλογη θεματολογια (αλλιως πιστεψε με εχω και εγω αρχειο XD)..... Αν και προσωπικα θα ομολογησω οτι oντως τους βρηκα πολυ ταιριαστο ζευγαρι.... Kαληνυχτα ευχομαι και Cu around!!!
Aug 27 2008 23:39
red pyramid → iristella
Μα καλά, και εσείς με One Piece βρήκατε να βάλετε yaoi? Οιμέ, έπρεπε να μου πείς σχετικά να σου δώσω τρελό υλικό να βάλεις (μουαχαχαχα).
Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση και εύχομαι καληνυχτούδια ^^
Aug 27 2008 23:12
Dark_Venus → red pyramid
μα δεν υπαρχει κατι να παρεξηγησω...σ ευχαριστω πολυ παντως!Α σ ευχαριστω και για τις σειρες που μου πρότεινες:).Λοιπον,συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο αρρωστουλα και θα παω να ξαπλωσω λιγακι.Χαρηκα για τη γνωριμια.:) καληνυχτα..τα λεμε.^_^
Aug 27 2008 23:12
iristella → red pyramid
Στο προφιλ του zoro...... Eγινε ενα μικρο one piece yaoi fest...... Τιποτα το ιδιαιτερο μην φανταστεις σεμνες ειναι (οι δικες μου τουλαχιστον γιατι μετα αρχισαν και αλλοι να βαζουν XD) απλα επειδη ειχε γινει συζητηση για το ποιοι θα ηταν τα καλυτερα ζευγαρια απο το πληρωμα του Going Merry. Kαι μαζι με ολα τα κλασσικα ειχα πει και εγω το Sanji Χ zoro με την λογικη του τοσο πολυ σφαξιμο και καυγας μονο εναν μεγαλο ερωτα μπορει να κρυβει... Kαι απο εκει ξεκινησε το αστειο.........
Aug 27 2008 23:08
red pyramid → Dark_Venus
Hai! (ε αυτό δε μπορεί, θα το κατάλαβες τι σημαίνει :P )
Well, τουλάχιστο συμμεριζόμαστε την αγάπη προς τη Sailor Moon :P Οπότε here's a song for ya και ελπίζω να σου αρέσει (το συνηθήζω αυτό μη παρεξηγείς :p)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=1n_aU_tMg3A]YouTube - School Rumble ~ School Rumble Forever[/url]
Aug 27 2008 23:05
red pyramid → iristella
Εχμ, σόρρυ που ρωτάω και επίσης συγνώμη που είμαι αδιάκριτος, αλλά σας έχω δεί να γράφεται σε ένα σωρό μέρη για αυτές τις φωτογραφίες. εμ, ποιες φωτογραφίες??? 0___0
Aug 27 2008 23:00
Dark_Venus → red pyramid
γιατι να φανεις κακός;σιγά γουστα ειναι αυτά :).χμμ κατα λαθος μαλλον.ετυχε να δω καποια επεισοδια της sailor moon και υστερα μου προτειναν το death note....μετα ανακάλυψα οτι γενικότερα τα anime εχουν κατι το ωραιο.αλλα ακομα ειμαι στην αρχη :) οποτε μη μου μιλησεις γιαπωνεζικα γιατι δε θα σε καταλαβω :) :P
Aug 27 2008 22:56
red pyramid → Dark_Venus
Α, ο L έ? Αχ, εγώ δε τη πάω τη σειρά, δεν άντεξα καν να τη τελειώσω, αλλά προσπάθησα να μη το αναφέρω για να μη φανώ κακός :P
Εγώ θα σου πρότεινα να δείς τα OVA του Hellsing, πιστεύω θα σου αρέσουν αρκετά, όπως και το Revolutionary Girl Utena.
Άσχετο αλλά αλήθεια, πως μπήκες στη φάση?
Aug 27 2008 22:53
Dark_Venus → red pyramid
ναι ειναι τρομερη σειρα :) αν και μ αρεσει περισσοτερο ο κυριος στην υπογραφη μου.ειπα μια που ειμαι κοριτσακι να βαλω μια κοπελιτσα για avatar ;) μπα δε μου κακοφαίνεται μη φανταστείς μια χαρά είμαι.:) ασε που τωρα που εκανα progress επαψα να βγαζω μπουρμπουληθρες χιχι :)
Aug 27 2008 22:43
red pyramid → Dark_Venus
Μην ανυσηχείς και εμένα μου αρέσει η Sailor Moon, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.
Το είχα καταλάβει απο τη ξανθιά δεσποινίδα στο άβαταρ σου ότι σου αρέσει η σειρά (και βλέπω και κάτι σεντόνια να έχουν γραφτεί κάτω για χάρη της @____@ ).
Μην ανυσηχείς πάντως που είσαι καινούργια. Ίσα ίσα, τώρα είναι που όλα φαίνονται καινούργια και μαγικά και τα απολαμβάνεις περισσότερο ;) άλλωστε, όλοι σε σύγκριση με κάποιον άλλο εδώ ψαράκια είμαστε :P
Aug 27 2008 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed