Community Status Updates
mono → red pyramid
συμφωνω και επαυξανω στο τελευταιο! αλλα σαν το σκιουρακι τιποτα...μετα το χαος...πραγματικα αυτο το site επανιδρυει τον σουρεαλισμο!
Sep 02 2008 13:23
red pyramid → mono
:wooi2:Δε το είχα δεί...έλα μωρέ, τι να πεί και ο tsintori :P
Άσχετο, αλλά επειδή είδα το ποστ σου στο τι με ενοχλεί, αν ψάξεις τις παλιές κουβέντες θα δείς τρελά πράγματα έτσι και αλλιώς οπότε θα σου πρότεινα να μη το κοιτάξεις πολύ, για τα δικά σου νεύρα δηλαδή :P Έχει πολύ ωραία θεματάκια για ανιμε το φόρουμ να χαζέψεις/ουμέ :wooi2:
Sep 02 2008 13:15
mono → red pyramid
βρε συ red pyramid θα σε μαλωσω...ειναι mono...γιατι μου το χαλας το ονοματακι μου τι σου εκανε το καημενο?:nanana:
Sep 02 2008 13:09
red pyramid → gexion
Ναι μωρέ, είναι κάπως φανατίλα το κείμενο, αλλά γράφτηκε και πριν τους τελικούς που έγιναν φέτος οπότε είχε και μία δόση φαντατίλας. Όλα σε κλίμα χαβαλέ ;)
Sep 02 2008 12:55
red pyramid → Dante80
Ρε, καιρό έχεις να βάλεις εκείνο το βίντεο με το disco κομμάτι (πως το λέγαν δε θυμάμαι) :P
Sep 02 2008 04:37
mono → red pyramid
ειπα μιας και πεφτει πολυς χαβαλες στο φορουμ οτι ηταν ενα θεμα εξαντλησης κακιας με ευκαιριες για μεγαλειωδεις ατακες...και εγω μη φανταστεις περισσοτερο πλακα κανουμε με τις φιλες μου και ξεσκιζομαστε στο θαψιμο παρα στελνω κυματα μισους...
Sep 01 2008 21:11
red pyramid → mono
Βρήκες και εσύ σκηνοθέτη....αγγελόπουλο....βάλε εκεί κανένα Κουροσάβα να χαρείς :P Ντάξει μωρέ, τι άλλο να λέγαμε. Να οργανώναμε εκδρομή στη Γερμανία να κάναμε σαμποτάζ στα γυρίσματα καμιάς νέας του ταινίας? Θα τον πληγώναμε και δεν είναι σωστό :( :P
Sep 01 2008 21:03
mono → red pyramid
εμπνευσμενο το shit στα tags...αν και εγω περιμενα ενα site με τοσους gamers να εχει εξαπολυσει πολυ περισσοτερο μισος απο 15 replies...μαλλον οι υπολοιποι δεν ειχαν τη χαρα να απολαυσουν τα επη του...εγω δεν παιζω παιχνιδια η αληθεια ειναι αλλα καταφερα και ειδα μισες κανα δυο ταινιες του για εγκυκλοπαιδικους καθαρα λογους και μετα εκανα μαραθωνιο αγγελοπουλο για ναρθω στα ισα μου...
Sep 01 2008 21:00
red pyramid → Yeti
Da answa to ya hoomie, I win andt rule ja battlez of uss
[url=http://www.youtube.com/watch?v=JOMTiaORuCk]YouTube - MIMS - This Is Why I Rock(Rock Version)[/url]
Sep 01 2008 20:56
Yeti → red pyramid
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4"]YouTube - Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor)[/URL]
:knock-knock::burningbe3::deadga6:
Sep 01 2008 20:50
red pyramid → mono
Επειδή έτυχε να δώ αυτό που λές ότι θές να κάνεις τόπικ για τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη, να σε ενημερώσω ότι υπάρχει ήδη :P Όπως βλέπεις πολύς κόσμος μοιράζεται τα ίδια συναισθηματά για τον αγαπητό Uwe :P
[URL]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/4125-uwe-boll.html[/URL]
Sep 01 2008 20:38
Anyparktos → red pyramid
Εχω την τάση να αντιαμβάνομαι χρονικά διαστήματα ανω των 30 ημερών :kakaka:
Ok,bad joke.Καλά είναι μωρέ απλά μαζεύτηκε κωλομάθημα για αρχή και δεν κτλβαίνω χριστό. XD
Sep 01 2008 14:08
red pyramid → Anyparktos
Κουράγιο με τις εξετάσεις, προτού το καταλάβεις θα περάσουν (είδα τι έγραψες στο τόπικ της ευτηχίας για αυτό το λέω).
Sep 01 2008 14:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed