Community Status Updates
DarkElf → LethalMike
Θα λάβω υπόψην το νεαρό της ηλικίας σου και δε θα σχολιάσω...ευχαριστώ ομως για τις ευχές!:ureshii:
May 29 2010 12:17
LethalMike → DarkElf
Χρονια πολλα βρε μεταλλού, αντε καποτε θα τα καταφερεις να γινεις σαν και εμενα στον τομεα της μεταλ! :riiight:
May 29 2010 11:28
Black Kaiser → DarkElf
Χρόνια Πολλα Άννια ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου, υγεία και ευτυχία σου εύχομαι !
Α και καλό πτυχίο επίσης, το οποίο για τους real ceid-άδες είναι πιο σημαντικό απο τα 2 προηγούμενα :P
May 29 2010 08:48
Black Kaiser → DarkElf
Αλήθεια ? Οι "Νίκοι" δεν θα κάνουν ? Γενικά πόσοι θα είμαστε ντυμένοι ?
Η Ντίνα θα κάνει τον Yammy.
J/k θα κάνει την Hinamori. Θα είμαι ζευγαράκι με την Ντίνα, αν έχουμε κανένα zanpakutou θα την αγκαλιάσω και θα την μαχαιρώσω στο τέλος. :p
May 25 2010 15:11
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τελικά κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου και θα συμμετάσχω και εγώ. Θα έχουμε και την ίδια στολή captain Hirako :p
Τώρα που το σκέφτομαι μόνο εγώ θα κάνω cosplay απο τα αγόρια ? :sadist:
May 25 2010 14:59
Black Kaiser → DarkElf
Βαριέμαι να γράψω λεπτομέρειες. Αν θες δες το εδώ :
[URL]http://v.youku.com/v_show/id_XMTc1OTAyNTI0.html[/URL]
:p
Για να το φορτώσει πιο γρήγορα :
Δεξί κλικ -> ΑFP settings και μετά :
[SPOILER][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/4443/58332811.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 25 2010 14:48
Black Kaiser → DarkElf
Ε, τι να κάνω. Forum είναι, να μην γράψω την γνώμη μου ? :P
May 25 2010 14:32
Black Kaiser → DarkElf
Η Αθηνά το έχει, όχι η Στέφι. Αν δεν είμαι εκεί στις 12 μην με περιμένετε βέβαια. Για την προβολή, έχει αλλάξει η μέρα, είναι το Σάββατο στις 29. Το έχεις υπόψην σου αυτό εε?
May 20 2010 22:35
Black Kaiser → DarkElf
Όντως δεν το προσδιόρισες καθόλου καλά. :p
Θα δω αν θα μπορέσω να είμαι εκεί στις 12 αν έχω τελειώσει κάποιες δουλείες που έχω. Αλλιώς απο κοντά θα τα πούμε στην προβολή την επόμενη εβδομάδα.
ΥΓ : Ρεκόρ στα visitor message κάναμε σήμερα.
May 20 2010 22:22
Black Kaiser → DarkElf
Νah, καλά θα δω αν μπορώ να έρθω αύριο αλλα δεν σου υπόσχομαι τίποτα. Στις 12 σε ποιο cinema θα βρεθείτε ? Στο village στη Γούναρη ?
May 20 2010 22:11
Black Kaiser → DarkElf
Nah, δεν θα κάνω cosplay. Απλα έλεγα να έρθω για την παρέα αλλά δεν μπορώ στις 12. Τέσπα, δεν πειράζει άλλη φορά. Θα σας καμαρώσω όταν ντυθείτε εσείς :p.
May 20 2010 21:54
Black Kaiser → DarkElf
Η αλήθεια είναι πως άμα έρθω μάλλον θα με πείσετε. Θέλω πολύ να κάνω των Αιζεν (ss version με τα γυαλάκια) αλλά δεν ξέρω.Τι ώρα λέτε να πάτε ?
May 20 2010 21:38
Black Kaiser → DarkElf
Aχα θα κάνεις τον ıɾuıɥs. Good choice. Και η Αθηνά την Rangiku ? Οι άλλοι ? Θα ΄κανει κανένας κανέναν κακό ? :P
Μπορεί να έρθω να σας δω αν δεν γράφω κανένα μάθημα εκέινη την ώρα/μέρα βέβαια.
May 20 2010 21:22
Black Kaiser → DarkElf
Αύριο θα πάτε κιόλας ? Λογικό, θα θέλει κάποιο χρόνο για να τις φτιάξει. Εσύ ποιον χαρακτήρα θα κάνεις είπαμε ? Ελπίζω κάποιον κακό. Την Hariberu πχ που δεν θέλει και πολύ ύφασμα :p
May 20 2010 21:12
Black Kaiser → DarkElf
Τελειώνω 9 Ιουλίου εγώ. Έχω και μια άτυπη. Το να μας δούνε αντιμετωπίζεται αλλά θα είναι δύσκολο να βρούμε υλικά για zanpakutou πχ.
Τέσπα. Θα δούμε μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Εσύ θα κάνεις ?
May 20 2010 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed