Community Status Updates
DarkElf → Nighteyes
Όχι,απλά εννοούσα οτι "παρά την ασχετοσύνη μου θέλω να το συνεχίσω" χωρίς να υποννοώ οτι εσύ δε θα το κάνεις.Τέλος πάντων,το anime μπορεί να μην το τελείωσα,αλλά το ost το'χω λιώσει.
Α!Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο....υποννοείς οτι ο Ibaragi δεν είναι bishonen???*fangirl mode off*
Αστειάκι,αστειάκι...:hehehe:
Jun 03 2010 11:19
Nighteyes → DarkElf
Καλός ο γραπτός αλλά χωρίς τον προφορικό λόγο πάντα κάτι θα λείπει...
Είχα εκλαβει αυτό που είπες για "με κάθε πρόθεση να το συνεχίσω" ότι πήγαινε για μένα.:P Δηλαδή "αντίθετα με σένα, εγώ έχω κάθε πρόθεση να το συνεχίσω".
Φταίει που δεν έχει και πολύ ώρα που ξύπνησα ίσως.:P
Jun 03 2010 11:11
DarkElf → Hyuuga_Nikorasu
Πειράζει-δεν πειράζει δε μπορώ να κάνω τίποτα...πέρα απ'το να σκάσω τα λάστιχα του καθηγητή που έβαλε παράδοση εργασίας χειρόγραφα Δευτέρα μεσημέρι...:golgo:
Jun 02 2010 14:42
Black Kaiser → DarkElf
Εχω διαβάσει διάφορα tutorial αλλά ούτε τη μισή σου εμπειρία δεν έχω στο κόψιμο ξύλων. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην φίλη σου λοιπόν.
Ναι, αρχιτεκτονική την δίνω ενιαία. Υπολογιστική θα δώσω και εγώ. Γερό κάψιμο το συγκεκριμένο μάθημα.
Jun 01 2010 10:41
Black Kaiser → DarkElf
Οχι.
Οκ.
Ναι. Καλά.
[SPOILER]
^Αυτό είναι αγένεια :p
Για τις στολές δεν έχω κανένα νέο. Λογικά θα μας πει η Ελένη αν υπάρξει τίποτα καινούριο. Τα zanpakutou να δω πως θα φτιάξουμε, captain Hirako. Πως θα σε προδώσω αν δεν μπορώ να κανω illusions ? :hahaha:
Κατα τα άλλα διάβασμα. Γράφω Αρχιτεκτονική την Πέμπτη και διαβάζω. Εσύ με τι μάθημα ξεκινάς ?
[/SPOILER]
Jun 01 2010 10:21
DarkElf → Hyuuga_Nikorasu
:damn::damn::damn: Είχα να παραδώσω 2 εργασίες εκείνες τις μέρες οπότε δεν πρόλαβα.
May 31 2010 19:16
Hyuuga_Nikorasu → DarkElf
Χρονια πολλα, οτι επιθυμεις σου ευχομαι.
Αν και λιγο καθυστερημενα gomanasai...
May 31 2010 17:39
Night Wizard Seal → DarkElf
Χρόνια πολλά Dark Elf-san :) Να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε :)
May 29 2010 18:49
Black Kaiser → DarkElf
Καλά πλάκα κάνω και εγώ. Η υγεία πάντα πρώτη και μετά όλα τα άλλα.
Άσχετο άλλα μάντεψε ποιος χαρακτήρας του Bleach έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τα δικά σου
May 29 2010 15:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed