Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Bleach δίχως Aizen ? Meh. Δεν γίνεται.
Sep 16 2010 18:40
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Δεν ξέρω. Αλλάζω άποψη συνεχώς. Το πρωί ήμουν σίγουρος οτι θα πεθάνει, εννοώ κοίτα την μορφή του, κοίτα το villain breakdown του, κοίτα γενικά όλοκληρη την σκηνή στην οποία ο ήρωας ετοιμάζει την τελευταία ultimate and sacrificial επίθεση. Αν δεν είναι αυτή σκηνή για να πεθάνει, τότε ποια είναι ? Απο την άλλη έχω ένα παράξενο προαίσθημα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως ΚΑΙ αυτήν την φορά δεν θα τον σώσει η Hougyoku. Και όχι μόνο αυτό αλλα παίζει και να τον κάνει τόσο ισχυρό όσο είναι τώρα ο Ichigo (επαναφέροντας τον και την παλία του shinigami μορφή). Επίσης πως γίνεται να πεθάνει ο Αιζεν ενώ ο Yammy ζει και βασιλεύει στο Hueco Mundo ? (Και μην μου πεις ότι μπορεί να τον έχει σκοτώσει off-screen. Κανείς Espada δεν πέθανε έτσι, πόσο μάλλον ο δυνατότερος) Λογικά για κάποιον λόγο τον κρατά ζωντανό ο Kubo και μάλλον αυτός είναι η δημιουργία του Κλειδιού. Αυτό προυποθέτει όμως να είναι ζωντανός ο Αizen. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία της πλοκής τα οποία δείχνουν προς στην κατεύθυνση ότι ο Aizen-sama θα επιζήσει . Εσένα ποια είναι η άποψη σου ?
Sep 16 2010 18:25
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Περίμενε μερικά chapters και θα δείς ποιος θα γελάσει στο τέλος. Είναι αλήθεια πως όλο το σκηνικό βάζει σε δοκιμασία την Πίστη μου άλλα δεν λυγίζω: Aizen Will Prevail ! :p
Sep 16 2010 18:10
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Nah, παραείναι bishonen. Προτιμώ τον Aizen έτσι όπως είν-- ήταν... :p Πάντως η ατάκα είναι καλή. Θα την χρησιμοποιώ λίγο παραλλαγμένη στην ξαδέρφη μου. "Δεν σου έδωσα την άδεια να γελάσεις. Ούτε να αναπνεύσεις, ανόητη".
Sep 14 2010 12:39
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Βασικά στην εξέταση βαζει κατα 90% ότι βάζει και στις εργαστηριακές ασκήσεις. Σε εμάς έβαλε λίγη θεωρία για τα πρωτόκολλα (σε εμάς έβαλε ΑRP, DNS και DHCP), άσκηση με masks και διαχωρισμό με subnetting (ή το αντίστροφο), μια άσκηση με διασύνδεση δικτύου να ορίσουμε τα collision/broadcast domains. τα Το 5ο/τελευταίο θέμα ήταν πάντα με AC lists - στο οποίο απο οτι θυμάμαι I failed. Εγώ διάβασα απο τις [B]διαφάνειες στο site[/B] αλλα είχα κάνει τις ασκήσεις μόνος και το πέρασα. Επίσης με βοήθησε και το Internet. Λογικά αφου έχεις κάνει τις ασκήσεις διάβασε ιδιαίτερα απο εκεί.
Sep 14 2010 12:09
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ντροπή σου....(*γκουχ!* μίλησε και η erobaba :P)Αν δω κανένα update θα σε ενημερώσω.:thatsit:
Sep 13 2010 20:18
Photo

Nighteyes → DarkElf

Nαι, το ήθελα.:P Ότι και να βγει καλό είναι.:D
Sep 13 2010 20:09
Photo

DarkElf → Nighteyes

Πόσο πιστό το ήθελες?Σε όλα τα yaoi κόβουν τις αποκαλύπτικες σκηνές(στο junjou romantica όταν πάει να δείξει κάτι ξαφνικά όλα ασπρίζουν,στο tyrant χέρια και ρούχα κόβουν τη θέα),με εξαίρεση το sp που πρόσθεσαν κιόλας! :P Γενικά το Tyrant ήταν καλό,το μόνο που με ξενέρωσε ήταν η μουσική επένδυση.:sigh2: Τί λες να βγει πρώτο?Sex Pistols 2,Tyrant 2 ή Sekaiichi Hatsukoi?Ελπίζω το τελευταίο να'ναι σειρά και όχι OVA.
Sep 13 2010 20:04
Photo

Nighteyes → DarkElf

Όχι δεν γίνεται. Είναι. Στο anime τον δείχνουν καλύτερο. Ακόμα είμαι στον αγώνα που έγινε στο shimaron. Εκεί περίπου ξεκίνησε η απόκλιση απο τα βιβλία. Έχω μέλλον... Ε όχι και σοβαρό yaoi. Δεν ήταν αρκετά πιστό. Πάει, το έχω δεχτεί. Η μόνη περιπτωση για σοβαρό yaoi είναι σε manga...
Sep 13 2010 19:55
Photo

DarkElf → Nighteyes

Το σκέτος εννοείται,δε χρειαζόταν να το πω. :P Έχει κι αυτή τη φωνή... Γίνεται πιο wimp απ'οτι είναι τώρα???Ουάου.. Δεν πιστεύω οτι έχει σκοπό να προχωρήσει κάποιο ζευγάρι σοβαρά.Σου δίνει τα inuendos,αρχίζεις να φαντάζεσαι διάφορες πιθανές εξελίξεις και σ'αφήνει εκεί.(απο το anime δηλαδή αυτό έχω καταλάβει)Άντε,πότε θα βγει το 2ο Ova του Tyrant falls in love,να δούμε επιτέλους λίγο σοβαρό yaoi?:hehehe:
Sep 13 2010 19:38
Photo

Nighteyes → DarkElf

Δεν το εννοούσα σαν ζευγάρι.:hihi2:Conrand σκέτος, . και _ . Ο Yuuri είναι ακόμα πιο wimp στο βιβλίο που διαβάζω πάντως. Εντελώς στην κοσμάρα του...Τον Gunter δεν τον έτυχα ακόμα να δω αν τον παρακάνανε στο anime. Αλλά μου την είχε δώσει από ένα σημείο και μετα ειδικά η φωνή του...:sigh2:Το ζεύγος έχει απλά πλάκα, δεν το βλέπω στα σοβαρα και μάλλον ούτε και η συγγραφέας. Θα δείξει...
Sep 13 2010 19:30
Photo

DarkElf → Nighteyes

Έχω δει τους 2 πρώτους κύκλους,τώρα σειρά έχει το OVA και μετά ο 3ος.:P Μ'αρέσουν πάρα πολύ μαζί Wolfram-Yuri,τρελό γέλιο(Uragirimono!!!:burningbe3:).Δε μου φαίνεται απίθανο να τον αγάπησε,έτσι κι αλλιώς όλοι λατρεύουν τον Yuri(ο Gunter σε παθολογικό βαθμό θα έλεγα:kakaka:).Βέβαια το ζευγάρι Yuri-Conrad έχει άλλη χάρη.:kawaii:
Sep 13 2010 19:22
Photo

Nighteyes → DarkElf

Όχι μην το δεις. Αν είναι μετα και θέλεις διάβασε το manga καλύτερα. Δεν είναι και τόσο σοβαρό πια. Shounen είναι...Να ξέρεις ότι το τρέχουν λίγο στα πρώτα 12 επ. Θεωρησαν ότι το είχαν δει το παλιο οι θεατές και δεν ήθελαν να βαρεθούν. Είναι το μόνο αρνητικό του σημείο γιατί χάνεις λίγο τον μπουσουλα και δεν προλαβαίνεις να δεθείς αρκετα με τους χαρακτήρες. Μετα απογειώνεται όμως! Αντε ρε συ! Κι εσύ το είδες το kyou kara maou; Βασικά εγώ το είδα ως το 36 όπου ανακάλυψα ότι μετα είναι filler. Οπότε βρήκα μια μεταφραση του 7ου βιβλίου και διάβασα και αγόρασα τα 2 παρακάτω στα Ιαπωνικά. Τα παιδεύω τώρα...Αν καταφέρω να τα διαβάσω παίζεται, αλλά το προτιμώ από το filler.:D Το καλύτερο του ως εκεί που είδα; Ο Conrand:blush2:, όταν εμφανίζονταν ο "δαίμονας" εαυτός του και το χαβαλέ με τον Wolf που τον έχει δέσει κόμπο τον αρραβώνα!:D Αν και τι ζόρι τραβάει ακόμα δεν καταλαβα. Ότι τον αγαπησε, αμφιβάλλω.
Sep 13 2010 19:15
Photo

DarkElf → Nighteyes

Να το διαβάσεις.Πλέον το scanlation είναι up to date και έχουμε φτάσει στο chapter 150..και γίνεται πανικός!Το σχέδιο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.Ο Shinwoo έχει γίνει πολύ bishonen!:kawaii: Όχι,δεν το άρχισα.Δεν έχω αρχίσει κανένα "σοβαρό" anime τον τελευταίο καιρό(Το Kyo kara maoh δε θεωρείται σοβαρό:hehehe:) γιατί θα το'χω άγχος τι γίνεται παρακάτω και το διάβασμα θα πάει περίπατο.:sigh2: Μου είπες οτι δε χρειάζεται να δω το πρώτο FMA,ε?
Sep 13 2010 19:03
Photo

Nighteyes → DarkElf

Λες ε; Μπα θα το δω όπως και να χει απλά είπα τι δεν θα ήθελα να έχει. Δεν το συνέχισα από τότε. Βασικά ότι είχα διαβασει απο τα raw τότε. Θα το πιάσω κι αυτό όπου να ναι. Πολλλλλάα αυτά που έχω να δω/διαβάσω...:P Τελικά το είδες το FMAB;
Sep 13 2010 18:52