Community Status Updates
veg3ta → DarkElf
Παλι δε θα ερθεις στην προβολη? Επιτηδες το κανεις μου φαινεται!! Anyway, καποτε μου ειχες πει για ενα σημειο στη σχολη σου που αξιζει να κολλησω αφισα. Που ειναι αυτο ειπαμε??
Sep 28 2010 21:40
Black Kaiser → DarkElf
Nah, πιο πολύ για πλάκα το κάνω, obviously. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να δω τι θα φέρεις μαζί σου...εε) Ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τους όμο-τύπους απλά....
[SPOILER]μακριά απο εμένα :burningbe3:[/SPOILER]
Sep 27 2010 23:14
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τέλος για εμένα.
[SPOILER]Και απο εδώ και πέρα θα πάρω κάποια μέτρα ώστε να αποτρέψω τέτοιο ατυχές ενδεχόμενο.:smokingg:[/SPOILER]
Sep 27 2010 23:01
Black Kaiser → DarkElf
Τυπικός καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής. In short : ΒΛΑΚΑΣ as you said. Αντε μακάρι να το ξεφορτωθείς και αυτό.
[SPOILER]
Οχι. Ούτε καταλάθος δεν θέλω να δω. Μακριά.[/SPOILER]
Sep 27 2010 22:46
Black Kaiser → DarkElf
Ωχ, τα πήγες καλά τουλάχιστον ? Καλη επιτυχία. Λογικά είναι το τελευταίο ?
Εντάξει, απο το να πεθάνει καλά είναι και έγκλειστος. He'll be back ! ;)
[SPOILER]Μμμμ...πλάκα κάνεις ελπίζω. Νόμιζα ότι δεν είχες όρεξη για χιούμορ. Περίμενε, τότε δεν σημαίνει ότι πραγματικά θα τα φέρεις μαζί σου εε? :sadist:[/SPOILER]
Sep 27 2010 22:26
Black Kaiser → DarkElf
Nah, it's called humor. I am just teasing you, you know. :p
[SPOILER][SIZE=1]ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε χρήση yaoi θέματος σε οποιοδήποτε επιχείρημα που μελλοντικά προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις. [/SIZE][/SPOILER]
Sep 27 2010 22:16
DarkElf → LNEnja
[SPOILER]Κοίτα,αν μιλάμε για καθορισμένους ρόλους και όχι εναλλάξ,επιμένω οτι ο Hiroshi είναι uke tsundere και ο Ono είναι ο υπομονετικός seme(που παίζει να τρώει και ξύλο).:hehehe:[/SPOILER]
Sep 26 2010 14:30
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Ντίτεϊλζ...
[SPOILER]Έτσι όπως το έχει γυρίσει φωσκολιάδα ο Kishie το θέμα εύκολα βγαίνει κανά καλημέρα ζωή angst με AnonxKushina thing... Ή ακόμα πιό απλό... Έκαναν 'πάρτυ με ούζα' παρέα με Yondaime.. :hehehe::kakaka: Anw =P
Kοίτααα~ το YahikoxKonan με το που το είδα I yelped αλλά ντάξει εγκρίνουμε Konan οπότε μου πέρασε γρήγορα. Εξ'άλλου!! Μετά από αυτή την σκηνή μπορώ να πω και τίποτα?? [SPOILER][IMG]http://i809.photobucket.com/albums/zz20/chwahaha/Naruto_ch509_pg11.png[/IMG][/SPOILER] Δεεεν μπορώ... :awww::blush2:
[SPOILER]Δεν ξέρω, μετά από σύνοδο κορυφής με την συντρόφισσα Stwefi αποφανθήκαμε περί του θέματος και καταλήξαμε πως και οι 2 top each other equally... Την γνώμη σου, αγαπητή? :smokingg:
Αλλά καβαΐ tsundere ish καβαΐ~ :awww::awww::awww::awww:[/SPOILER][/SPOILER][/FONT]
Sep 26 2010 13:31
DarkElf → LNEnja
Χαχαχαχα![SPOILER]Και στα πόσα τον έκανε μαρή?Κοντά συνομήλικοι δεν ήταν?
Βλέπω πάντως οτι αποφεύγεις να αναφερθείς στην intimate σκηνή Conan-Yahiko με τον Nagato απ'έξω να κρατάει το φανάρι.:hehehe:
Καλά ,τα wasted panels και no background είναι η ειδικότητα του Kubo.:kakaka:
[SPOILER]Εγώ γιατί νομίζω οτι ο Ono είναι seme?Απλά ο Kamiya είναι tsundere(βασισμένη στα ίδια τα λόγια του Ono)..[SPOILER]"Όχι...δε με νοιάζει...δε σε θέλω...die you homo!Τί?Φεύγεις??Πού πας??Καλά θα σου κάτσω....":hihi2::hihi2:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Sep 26 2010 08:12
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]No worries fellow fangurl!! Το καλό που της θέλω να μας έχει ώρες γιατί θα πάρουμε λαπιτόπια, bishies και flags "Otaku Desu" και θα κάνουμε κατάληψη στο σαλόνι της!! :hero:
[SPOILER]Φίλεεε~ δεν παίζει το γέλιο που έριξα με το τελευταίο τσάπι Naruto... Αυτή η μάσκα του Tobi ήταν ότι έπρεπε για να εκτελέσει στα 3 μέτρα solo angst 3 τσάπιζ με Nagato... :kawaii: srsly =P Όχι ρεε~ κανά μπάσταρδο της Kushina θα τον κάνει τον Nagato-kun o Kishie και θα μας βγάλει ένα άλλο sugobishie-μπαμπά για να παίζουμε το 'ποιανού είναι ωρέ γυναίκα το παιδί?'. /τρολλ
Naruto τι να πω, έχει solo Yahiko Nagato past δεν λέω τίποτα άλλο... Σε αντίθεση με τον Kubo που τα flashbacks τα έχει για να μας πει πως βαρέθηκε τον τάδε charrie και τον ξαποστέλνει.
Για Bleach μπορώ να πω και πολλά? Waaaasted panels με ενα-κενό-άσπρο-πράγμα=εκρήξεις που πιάνουν όλη την σελίδα βλέπω (nothing unusual δηλαδή) και έναν ΚyuubiAizen εξευτελισμένο. Δηλαδή ότι δεν κατάφερε Gin, Shinji and friends θα το καταφέρει ο Φράουλας με ένα φου? Άσε ρε Kubo... Τουλάχιστον το έσωσε με τον Urahara λίγο. Πάντως ακριβώς επειδή δεν μας έχει δείξει κανά AizenxHinaμόμολο "angst" ακόμα, πάει να πει πως ο Aizen κάθεται και πίνει Strawberry Sunday κάτω από φοίνικες με bishies/bijins να του κάνουν αέρα με φτερά. :kakaka:
In other newz:
[SPOILER=Dooo~n't >:3]Καθόμασταν με την Στέφη τις προάλλες και fangurlίζαμε με το Daisuke OnoxHiroshi Kamiya link που σου έστειλα πιο κάτω...
LNEnja: D'awwwwww~ μα είναι ukee o Ono~ :kyaaa:
Stefi: *pokes* Και μάντεψε πόσο θα έχει παίξει από μεριά Ono[COLOR="Silver"][SIZE="1"] -και σε τι κατάσταση κιόλας-[/SIZE][/COLOR] η ατάκα που έχει κάνει τα απανταχού fangurlz να βογγάνε, το "Yes, my lord." :orly::tensai:
LNEnja: wat? *pauses* ...:terror2: Exactaaa!! :awww::awww::awww::nbleed:[/SPOILER][/SPOILER][/FONT]
Sep 26 2010 00:46
DarkElf → LNEnja
Wanna trade with mine?
Δε νομίζω να'χει πια τόσα μαθήματα που να μην έχει χρόνο για μας.Δε θα τ'αντέξω...:run:
Όπως είπα πριν,φοβάμαι να το δω οπότε δεν είναι ουσιαστικά motivation...
Δε μου σχολίασες ούτε bleach ούτε naruto!
[SPOILER]Urahara pulls a Yondaime trick and seals the kyuubi...eh...Aizen I meant.
Nagato Uzumaki..has a nice ring.Δηλαδή είναι ο πέμπτος ξάδερφος του μπατζανάκη της αδερφής της μάνας του Naruto?:kakaka:[/SPOILER]
Sep 25 2010 20:34
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Αα να βάλεις τότε το τελευταίο επ του Uraboku για motivation ώστε να έχεις κάτι να look forward to και να σε fuel για να τελειώσεις την εξεταστική γρήγορα~ ...dat Code Geass and it's ending. *nods*
Φοβάμαι στο τέλος ότι δεν θα βρίσκουμε ώρες, άμα πήξει να κάνει γαλλικά σε shotas και lolis no japanese for us. >.<
...Δεν έχει καν πασιέντζες? *cringes*
Θα το γεμίσουμε εμείς με RPGs then!!
[SPOILER]και BL games... :hero:[/SPOILER]
Σχολείο τίποτα, κάθομαι τελευταίο θρανίο και όλη τα της γενικής τα περνάω ζωγραφίζοντας και ffίζοντας~~ ...some life I lead :sigh2:[/FONT]
Sep 25 2010 19:39
DarkElf → LNEnja
Δεν παίζω πασιέντζες,δεν έχει ΚΑΝ πασιέντζες!!
Δεν έχω μιλήσει μαζί της.Περιμένω να βγει το πρόγραμμα του εξαμήνου για να δω πότε θα'χω χρόνο.Τον Ιούλιο που το'χαμε συζητήσει,υπήρχε πιθανότητα-αν πηγαίνω απόγευμα στη σχολή-να κάνουμε πρωί.Ακόμα όμως είναι νωρίς για να ξέρω.
ΣουΚου it is!Α!Τελείωσε το uraboku την προηγούμενη βδομάδα,έχω το επεισόδιο στο pc απο την κυριακή και φοβάμαι να το δω....αν δε μ'αρέσει θα πέσω σε κατάθλιψη(θυμάσαι πώς ήμουν μετά το code geass,ε?) και δε θα μπορώ να διαβάσω...:sadist:
Any newz?Πώς πάει η σχολική ζωή?
Sep 25 2010 18:04
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Για τους ευνόητους λόγους εγώ είμαι φρίι μόνο σε ΣουΚου -.- Οπότε να κλείσουμε από τώρα για τότε. =)
[COLOR="Silver"][RIGHT][SIZE="1"](έχω και να σε φορτώσω ένα shitload από παιχνίδια, ιεροσυλία τέτοιο τουμπανοπισί που έχεις να χαραμίζεται σε VLC και πασιέντζες. :canthelp: )[/RIGHT][/COLOR]
[/SIZE]Δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να συννενοηθούμε με την κυρία Αγγελική... Εσύ έχεις κλείσει κανονικά για μετά τις 3/10? [/FONT]
Sep 25 2010 15:19
DarkElf → LNEnja
Ochibi,σ'ενημερώνω:3/10 τελειώνω.Στις 4 παίζει να'ρθει ο κολλητός μου οπότε θα'μαι κλεισμένη,άρα απο τις 5 κανονίζεις πότε θα βρεθούμε.Α!Τελικά με την κυρία Αγγελική θα κάνεις Σάββατο?
Sep 23 2010 16:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed